Gönderen Konu: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)  (Okunma sayısı 13577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)
« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2010, 21:58:05 »
hah, oh bee..işte benim gibi düşünen biri..işte o yüzdendir ki en zevkli bmw e30 ve e34tür..işte o yüzdendir ki ae101den daha çok zevk alıyorum yeni kasaya göre..ABS bile sevmiyorum yaa, hele esp falan aman benden uzak dursun :D adamların işçilikleri güzel bir de ruhsata işletme sıkıntısından kaçmak için onlara danışasım var :P yoksa çok daha ucuza halledilir :D

ne varsa eskide var şimdi sen bişi yapamıyosun ki klimayı aççan hop otomatik frene bascan hop abs silecekleri çalıştırcan hop sensörler var otomatik ohoooo ne anladım ben bundan :D
işçiliğin yanında malzeme ve nakit olunca temiz işçilik çıkartmak zamanla oluyor :D ama başka yöntemleride yok değil:)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2010, 21:58:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 07, 2010, 22:00:21 »
abi bende sevmiyorumda düşünsene o gücü arkadan itişle  ;) :hurra: :dans2: :dans3:
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #62 : Nisan 07, 2010, 22:02:43 »
Konuyu yeni görüyorum. Arkadaşlar,ilanın sahibi Adana Oto Boya, Kaportacılar, Döşemeciler ve Egzozcular Odası'nın başkanı :D Bu da aynı aracın araba.com'daki daha düzgün ilanı:

http://www.araba.com/2733370/Toyota%20Levin%20GT%20Apex%20Twincam

İsterseniz gidip yerinde göreyim aracı  8-)

arkadaş bu sefer 20 subap demiş fakat 115 hp yazmış :D

türkay, ufuk ya swap düşünüyosunuzda motoru bulmak temin etmek mesele
onu bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten...
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 07, 2010, 22:06:04 »
para tutan şey zaten motorun temini..yurtdışından gelecek sanırım..onu da nasıl faturalı getirtcen? gümrüğüydü vs..bu iş tam swap centerlık :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #64 : Nisan 07, 2010, 22:11:30 »
biz uğraşamaız zaten vercen arabayı motoru getirtsinler swaplasınlar bize marşa basmak kalsın bi allah razı olsun deriz yeter :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #65 : Nisan 07, 2010, 22:16:02 »
biz uğraşamaız zaten vercen arabayı motoru getirtsinler swaplasınlar bize marşa basmak kalsın bi allah razı olsun deriz yeter :D
ohooo onun zevki nerde :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #66 : Nisan 07, 2010, 22:42:51 »
arada gider yrdım ederiz cnm :D motor getirme işlemleri sıkıcı getirsinler eleman olark çlışaım sorun değil :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #67 : Nisan 07, 2010, 22:53:32 »
ya kullandığın şey için ne kadar sıkıntı çekersen, sadece maddi şeyler de değil aklına ne gelirse, o "şey" için ne kadar emek harcarsan o kadar değerli oluyor o "şey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #68 : Nisan 07, 2010, 23:00:20 »
motoru bulu getirme değil olay parada...şuan param olsa ben motoruda buldum getircek adamıda gümrüğünüde vergisinide ayarladım ama param yok....fatura ordan kesiliyor olmadı burdan bi çıkmacıya git kdv sini ver sana fatura kessin bunlar kolay iş....yurt dışından parça getirmek sanıldığı kadar zor değil şuan bi kaç parça siparişi daha veriyor yakında gelir aksilik olmazsa....motoru yerleştirmekte işlemi tamamlamakta çok basit ama PARA denen kağıt parçası varsa :)

o kadar gücü arka tekerde napcam awd daha güzel ama 310luk rwd olsa fenada olmaz :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #69 : Nisan 07, 2010, 23:17:28 »
o kadar gücü arka tekerde napcam awd daha güzel ama 310luk rwd olsa fenada olmaz :)
aa şimdi olmadı :) awd hiç sevemedim ben ya..gönlüm hep rwdden yana..fwd arabayla bile virajlarda eğlenmek için hızlı girip tam apex yakaladığımda gazdan ayağımı çekiyorum kıçını bıraksın diye..arkadan itiş büyük zevk benim için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #70 : Nisan 07, 2010, 23:22:43 »
arkadan itişi bende severim bende yeri çok başka ama awd şuan için yapabileceğim bişi olduğundan alıştırmaya çalışıyorum kendimi yoksa aklımdaki diğer proje mk3 supraya 2jz swap
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Nisan 07, 2010, 23:25:02 »

abi bunu yapmak istiyorum
00:08 dikkaaaatttttttt
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #72 : Nisan 07, 2010, 23:25:54 »
biraz önce sahibinden.comda rwd celica difransiyeli buldum..78 model, şanzıman ve motor da var elinde adamın..güzel pazarlıkla güzel fiyatlara alınır ancak motor karbüratörlüymüş, aslında motor bir işimize yaramaz gibi, ancak difransiyeli kullanılabilir, şanzıman da var adamda, 4 ileri bir geriymiş ama, o da işime gelmez, güzel bir şanzıman bulmalı..bir de nasıl bir motor uydurmalı ? ille de toyota motor olacak diye düşünmüyorum ben çünkü RWD kullanılacak motor az sayıda var..şanzıman-motor-difransiyel gerekli anladığım kadarıyla değil mi RWD ae101 yapmak için ? 78 celica difransiyeli, bmw şanzıman uydurulsa..motor ne olacak ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #73 : Nisan 07, 2010, 23:31:21 »

işi bilen adam awd ile de doriftoooo yapar :D

motoru işletebilmen için o markanın motoru olması gerek....şanzıman supra şanzumanı olabilir yada 4age yi alırsın şanzıman dahil daha az tadilat ile yerine oturur....şu linki özelden atsana bi bakayım yada resimlerini ekle türkayım bi bakayım şuna
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 07, 2010, 23:36:18 »
abi böyle kıç atmıyor ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Nisan 07, 2010, 23:37:40 »
http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_celica_difransiyel-79WQQaXQQ22889188WQQpXQQdisplayitem?
bu adamın ilanlarını listele, sonra toyota diye arat çıkıyor zaten bahsettiğim parçalar..4a-ge trden bulmak zor sanırım..ama 4a-ge motor, 5 iler şanzıman ve bu difransiyelle ucuz yollu çok da canavar hp olmayan RWD bir ae101 yaratmak mümkün sanırım :) :) çok heyecanlandım be..ömür boyu satılmaz o araç :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 07, 2010, 23:41:19 »
abi o kadar uğraşıp arabalarınız orjinalini bozacağınıza satıp şöyle bişe alın
http://www.sahibinden.com/satilik_1985_model_toyota_ae86_levin-04WQQaXQQ22354470WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #77 : Nisan 07, 2010, 23:46:36 »
atakan kimse keichi olamaz bu adam awd ilede yapar ki yaptığı videolar var adam fwd ilede yapar bunları:)

bu iş görmez türkay buna amortisörleri uydurmak zor yenilerinde tam bağımsız süspansiyon var supra yada is300lerdeki gibi dur resim var elimde

bunun gibi celicaların yürüyeni....bu daha kullanışlı diğerine göre....o linkteki şahinlerdeki gibi öle diyim türkay :)
atakan 86 içimde kaldı 4 sene öncesinden hiç açma o konuyu :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #78 : Nisan 08, 2010, 09:47:55 »
yuh rwd ae101 planları zor yani..aslında o linkteki ae86 alıp yürüyenini aktarsak :P keichi konusu da bambaşka, millet şimdi ken block falan biliyor ama keichi denen amca şeker görüntüsünün altında bir canavar :D adam drift king olarak biliniyor (dorifkin gibi bir şeylerdi :P )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #79 : Nisan 08, 2010, 10:38:16 »
ya kullandığın şey için ne kadar sıkıntı çekersen, sadece maddi şeyler de değil aklına ne gelirse, o "şey" için ne kadar emek harcarsan o kadar değerli oluyor o "şey..

çok güzel yazmışsın türkay bu sözü deftere yazmak lazım ileridekilere kalsın :D

ufuk ne kadara mal oluyor bu motoru getirme işi ayrıntılı yazsan motor ne kadar gümrük ne alıyor merak ettim ;)

abi o kadar uğraşıp arabalarınız orjinalini bozacağınıza satıp şöyle bişe alın
http://www.sahibinden.com/satilik_1985_model_toyota_ae86_levin-04WQQaXQQ22354470WQQpXQQdisplayitem
atakan adamlar heyecan atraksiyon peşinde :D
para olsa bende denemek isterdim nitekimde başarısız bi iş olcağını zannetmiyorum. ;)
By OuZ