0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sarma sorununu dediğim gibi lastikle çözmek mümkün ama fwd yi sevmiyosan onu bilemem ha bende sevmiyorum o başka bişi öle dememek lazım oğuz elin 6 kere sürşmüş olsa çıkması mümkün
önden çekeri severim aslında hep gücün aktarımı hemde kontrolü arkaya göre daha başarılı gerektiği yerde sana awd yada rwd gibi zevk vermez ama kendine göre zevkli yanları var hakkını yeme şimdi
54.53.52.51.50.49 da 1 ihtimali var buda yaklaşık baya bi trilyonda bir yapıyor galiba awd ne fwd rwd bambaşka nasıl tarif etsem ki tren gibisin sanki http://www.rpmgarage.com/new/detail/?tid=13983bunu görüpte göz yaşları içindeyim şuan yarın gidip kredi çekiyorum
bu şaşkınlığı bende yaşadım ama fiyat bu hani derler ya bedava almayanı dövüyolar diye aynen öle işte ahhh ulan ahhh şuan fazladan 5 bin liram olsaydı nolurdu
bin lirada ıvır zıvır parası çıksın ya oda benden olsun 6ya TRde tek hemde yürürlü şekilde rolla sahibi olmak:)25 bin liraya zır stock araba alcağıma böle yaparım kral....boş boş gezerken buldum bu bi işaret mi acaba
önüde veriyolar ama gümrükte 2.el mal ithalatı yasak bu motoru içinden alıp güzelce temizleyip boyatıp gönderiyolar sana gümrüktede sıfır olarak gözüküyor 20 ye vtec çok iyimser oldu be türkay 30a kadar yolu var vtec te....güzel yazılım+boost ile 350 lerin üstünü görür ki 450ye kadar kol piston dayanıyormuş bereket versin kırılana kadar sorma ya 2 gündür bankaların önünde geziyorum girsem mi girmesem mi diye
önü de boyasınlar göndersinler o da sıfır gözüksün bana ne bee masa yapcam onu