Gönderen Konu: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)  (Okunma sayısı 13571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)
« Yanıtla #40 : Nisan 07, 2010, 20:48:44 »
6000$ı bulur ama neticede 310hp(boost açarsak bide güzel şekilde aem ems yle kontrol edersek tabi) civarında awd corolla çıkıcak :D   yanlız benim projem bu ona göre :D

ilandaki araba tr plakalı olabilir ama sahibi aşağıda drek sallamış twin turbo 3sgte mi varmış :D aracını tanımayan insanları hiç anlamıyorum
ben yüksek hp istemiyorum ya :) sadece RWD ae101 istiyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 07, 2010, 20:48:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Nisan 07, 2010, 20:50:54 »
orjinal motorun boostunu açınca çıkan güç bu zaten stock 265 zaten :) o zaman 4age motor şanzıman bulmak lazım oda yaklaşık bu kadar yapar 3sgte ve 4age fiyatları hemen hemen aynı
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 07, 2010, 20:58:38 »
abi wikipedia 287 hp bu kasada var diyor.hatta sürekli 4 çeker özelliği ile rally'de boy göstermiş.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Nisan 07, 2010, 21:05:19 »
3sgte nin en yüksek fabrika verisi 265 hp oda celica değil caldina da....bu ve bi önceki kasası rally lerde çok koştu...rally versiyonları 287hp olabilir ama onlar yola hiç çıkmadı impreza wrc leri yolda hiç gördün mü buda o misal :) zaten çift turbo demiş oda yalan...body kit 5000tl oda yalan fiber o 1000lira ya eder ya etmez :D kaput resmi koysun listeyi tam yazsın yada canlı görsem anca inanırım....bide 45bin tl çok para 20-25 verilir en fazla
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 07, 2010, 21:11:59 »
yani tam olarak nedir bu araba
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 07, 2010, 21:12:31 »
Konuyu yeni görüyorum. Arkadaşlar,ilanın sahibi Adana Oto Boya, Kaportacılar, Döşemeciler ve Egzozcular Odası'nın başkanı :D Bu da aynı aracın araba.com'daki daha düzgün ilanı:

http://www.araba.com/2733370/Toyota%20Levin%20GT%20Apex%20Twincam

İsterseniz gidip yerinde göreyim aracı  8-)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Nisan 07, 2010, 21:15:58 »
ilandaki yalan celica
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 07, 2010, 21:23:41 »
tamamda abicim biz genç adamlarız öğret bize biliyorsan doğrusu nedir :D.zaten forumda aşktır böcektir kardır muhabbet baymaya başladı.hazır konuyu açtık devam edelim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Nisan 07, 2010, 21:27:43 »
takıldığın yerde yardım ederim ayıpsın :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Nisan 07, 2010, 21:29:25 »
ufuğum peki yeni motoru ruhsata işletme, tüvtürk muayeneleri falan bunlar nasıl oluyor..yapılan proje aracı trafikte gezebiliyor mu?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 07, 2010, 21:31:48 »
abi bi ara bisleri yeniden restore etmeye çalışan bi arkadaş vardı.aracı restore ettikten sonra aracın yeni projesini bir yere onaylatıp yeniden ruhsat çıkartmıştı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 07, 2010, 21:34:15 »
şimdi abi bu 1996 celicaların 2.0 motorları o zaman 255 hp ve sürekli 4 çeker tek turbo.fakat bu araç arazi araçlarında oluyor ya aracı isterse arkadan çeker felan yapabiliyorsun.o özellik yokmudur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 07, 2010, 21:35:05 »
 :huh:
abi bi ara bisleri yeniden restore etmeye çalışan bi arkadaş vardı.aracı restore ettikten sonra aracın yeni projesini bir yere onaylatıp yeniden ruhsat çıkartmıştı
motor vb. swap(değişiklikler) illegal |-\ diye biliyorum yanlış mı acaba
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Nisan 07, 2010, 21:35:57 »
motorun faturası lazım yapılan tadilaltın çizimleri olcak makina mühendisti birinden ve onaylancak mah mühendistleri odasından....daha sonra bu evraklarla bağlı bulunduğun emniyet müdürlüğüne gidilcek daha sonrada tüve gidilcek...son 2 işlemin sırasında bi değişim olabilir tam hatırlamıyorum şuan....bi ara hacimle ilgili sorunlar vardı ama onlarda hallodu sanırım(hallolmicak bişi yoktur)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Nisan 07, 2010, 21:38:04 »
şimdi abi bu 1996 celicaların 2.0 motorları o zaman 255 hp ve sürekli 4 çeker tek turbo.fakat bu araç arazi araçlarında oluyor ya aracı isterse arkadan çeker felan yapabiliyorsun.o özellik yokmudur
o zamanlarda o teknoloji yoktu olsada iyiki koymamışlar bence
:huh: motor vb. swap(değişiklikler) illegal |-\ diye biliyorum yanlış mı acaba

olur mu öle şey motorun arızalansa ve değiştirmek zorunda kalsan serviste yapılıyor bunlar hatta onlar yasal olcakta sen garajında yapcan o mu yasal olmicak :)
sadece hacim artışında sınır var(dı)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Nisan 07, 2010, 21:40:02 »
motorun faturası lazım yapılan tadilaltın çizimleri olcak makina mühendisti birinden ve onaylancak mah mühendistleri odasından....daha sonra bu evraklarla bağlı bulunduğun emniyet müdürlüğüne gidilcek daha sonrada tüve gidilcek...son 2 işlemin sırasında bi değişim olabilir tam hatırlamıyorum şuan....bi ara hacimle ilgili sorunlar vardı ama onlarda hallodu sanırım(hallolmicak bişi yoktur)
aslında fazlasıyla meşakatli işmiş..ama aşılmayacak gibi de değil hani.. ben ankaraya gidince bir swap centera bakayım maliyet vs konuşalım biraz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 07, 2010, 21:45:58 »
o zamanlarda o teknoloji yoktu olsada iyiki koymamışlar bence olur mu öle şey motorun arızalansa ve değiştirmek zorunda kalsan serviste yapılıyor bunlar hatta onlar yasal olcakta sen garajında yapcan o mu yasal olmicak :)
sadece hacim artışında sınır var(dı)
niye abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Nisan 07, 2010, 21:50:26 »
ruhsata işletme konusunda yardımcı olurlar ama fiyat çok çıkar orda bence ama swap konusunda çok başarılı yerlerden biri :D
sen al gel motoru yürüyeni gel benim evin önünde hallederiz yau :D

niye abi

ben sevmiyorum işin içine elektronik girdiğinde arabanın tadını zevkini alamıyorum
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Nisan 07, 2010, 21:53:13 »
ben sevmiyorum işin içine elektronik girdiğinde arabanın tadını zevkini alamıyorum
hah, oh bee..işte benim gibi düşünen biri..işte o yüzdendir ki en zevkli bmw e30 ve e34tür..işte o yüzdendir ki ae101den daha çok zevk alıyorum yeni kasaya göre..ABS bile sevmiyorum yaa, hele esp falan aman benden uzak dursun :D
ruhsata işletme konusunda yardımcı olurlar ama fiyat çok çıkar orda bence ama swap konusunda çok başarılı yerlerden biri :D
sen al gel motoru yürüyeni gel benim evin önünde hallederiz yau :D
adamların işçilikleri güzel bir de ruhsata işletme sıkıntısından kaçmak için onlara danışasım var :P yoksa çok daha ucuza halledilir :D