0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6000$ı bulur ama neticede 310hp(boost açarsak bide güzel şekilde aem ems yle kontrol edersek tabi) civarında awd corolla çıkıcak yanlız benim projem bu ona göre ilandaki araba tr plakalı olabilir ama sahibi aşağıda drek sallamış twin turbo 3sgte mi varmış aracını tanımayan insanları hiç anlamıyorum
abi bi ara bisleri yeniden restore etmeye çalışan bi arkadaş vardı.aracı restore ettikten sonra aracın yeni projesini bir yere onaylatıp yeniden ruhsat çıkartmıştı
şimdi abi bu 1996 celicaların 2.0 motorları o zaman 255 hp ve sürekli 4 çeker tek turbo.fakat bu araç arazi araçlarında oluyor ya aracı isterse arkadan çeker felan yapabiliyorsun.o özellik yokmudur
motor vb. swap(değişiklikler) illegal diye biliyorum yanlış mı acaba
motorun faturası lazım yapılan tadilaltın çizimleri olcak makina mühendisti birinden ve onaylancak mah mühendistleri odasından....daha sonra bu evraklarla bağlı bulunduğun emniyet müdürlüğüne gidilcek daha sonrada tüve gidilcek...son 2 işlemin sırasında bi değişim olabilir tam hatırlamıyorum şuan....bi ara hacimle ilgili sorunlar vardı ama onlarda hallodu sanırım(hallolmicak bişi yoktur)
o zamanlarda o teknoloji yoktu olsada iyiki koymamışlar bence olur mu öle şey motorun arızalansa ve değiştirmek zorunda kalsan serviste yapılıyor bunlar hatta onlar yasal olcakta sen garajında yapcan o mu yasal olmicak sadece hacim artışında sınır var(dı)
niye abi
ben sevmiyorum işin içine elektronik girdiğinde arabanın tadını zevkini alamıyorum
ruhsata işletme konusunda yardımcı olurlar ama fiyat çok çıkar orda bence ama swap konusunda çok başarılı yerlerden biri sen al gel motoru yürüyeni gel benim evin önünde hallederiz yau