0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ohhhh.... Alman xenon takmıştım bende taksiti geçen hafta bitmişti. İçime su serpildi...
ümit sen yinede polis görünce kapat xenonları bi müddet ben far ayarımı en alt konumda kullanıyorum herzaman bu aralarda kapatmaya özen gösteriyorum sadece parklarla dolanıyorum , karanlık olmadan xenon açmıyorum işim olmadıkçada aracı garajdan çıkarmıyorum
Yav herkes boşuna sevinmiş.Burda 2 gündür, yaklaşık 50 tane arabaya ceza kestiler kampüs'de.Yalnız ceza kestikleri arabalar hep merceksiz xenonlar'dı.Merceklilere karışmıyorlar galiba.
hiç şaşırmadım..polise xenon serbest ama maviye boyalı far yasak dersen o önüne gelene yazar cezayı, adama nasıl anlatcaksın xenonu, boyalı halojeni..
Kaputu açıp xenonun beynini göstericeksin Türkayım
sen inanıyor musun anlayıp dinleyeceğine
Herşeyde olduğu gibi xenonlarında cılkını çıkardık. Uyan uymayan bütün araçlara millet xenon takıyor. Mavi/Beyaz yandımı tamam. Karşıdan gelenin gözünü mü alıyor ne yapıyor kimsenin umurunda değil. Az da olsa bilinçli kullananlar var. Farın içinde, ampulün önündeki şapkayı çıkarıp xenon takanlar var. Adam alt geçitten geçerken geçidin altını bile aydınlatıyor. Bu adam far ayarını en alta alsa nolu almasa nolur. Böyle xenon takıpda kullananlara 62 TL az bile.
geçen gün çıkmacıda epey orjinal xenon gördüm.. bence oradanda edinilebilir..
oh yahu içime su serpildi doğrusu