0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay bey konu saptı ama yeni avensislerde malesef sunroof seçeneği yok..
muayene ist. görevli ile ettiğim sohbette meselenin renk olmaması..herhangi bir kaza anında camın kırılıp dışarı çıkmanın zorlaşması bakımından cam filminin yasak olduğunu söyledi..e kardeş bu cam filminin adı güvenlik filmi değilmi ??cam dağıldığında parçaları arabadaki büyük küçük bireye zarar vermezmi ?? e cam kırıldığında elini yumruk yapıp dayandığında kalıp gibi parça halinde düşmüyomu bu ?.bu film 4 mm kalınlığında kopmaz yırtılmaz birşeymi ?..artık görevli sakin konuşmamın altında yatan fakat ona karşı olmayan sinirimi anladı ve napalım abi.esas sen haklısın.ne diyecen bizde emir kuluyuz.gelenin camını yoluyoz diyor
AİHM bakar mı buna ? çok ciddiyim..www.geceucusu.com gibi siteler ne düşünüyorlar acaba?
Xenon denetimi iyi olmuş ama şu filmden neden vazgeçmiyorlar artık
orjinal olmayan tüm far sistemlerine ceza gelmeli bence.millet artislik yapıcam diye karşıdakinin canına mal olacak.nası kafasızlar dolu yahu şu memlekette.
türkayı kaybettik arkadaşlar. fena sıyırdı, orjinal balatasını bulabilir miyiz? hangi marka kullanalım, işçilikle birlikte bize maliyeti ne olur?
bi iş yapcaklar ama yine düşünmeden yapmışlar xenon yada halojende değil bu iş ayarsız farda xenondan daha çok halojen farlılar ayarsız geziyor....merceksiz fara xenon yasak olcak....göz almasın diye gittim mercekli far yaptım istediği mesafeden geçsin baksın eğer belinden yukarı çıkarsa o farın ayarı farları kırıcam böle saçma sapan şey mi olur ya
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 05, 2010, 11:41:13bu fikre katılıyorum Erhan bey.....bu konuda da Yaman beye katılıyorum.....düzenleme gelmeli ve tüvden geçtiğinde herhangi bir yere takılmamalı.....AlıntıTÜV den zaten kusurlu ibaresiyle geçiyor
bu fikre katılıyorum Erhan bey.....bu konuda da Yaman beye katılıyorum.....düzenleme gelmeli ve tüvden geçtiğinde herhangi bir yere takılmamalı.....
TÜV den zaten kusurlu ibaresiyle geçiyor