0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün akşam babamın nerden aklına geldiyse gelmiş sisleri yakmış bi bakmış kısalardan daha uzağı gösteriyor 8000 k falan olması lazım.Servis'in 350 tl e taktıkları 6000 k onlarda sorun yok merceksız olmasına rağmen.Göz falan almıyor zaten far ayarını en düşüğe ayarlamıştım ama anlatamıyorum babama bugün hepsi sökülecek serviste emir büyük yerden 350 tl kısalara 200 tl sislere vermıstım şimdi çöpe gıdıcek tabı babam bu paraları verdıgımı bılmıyor bılse evlatlıktan red eder
Bi ara ciddi ciddi karanlıkta fotoğraf çekimleri yapmam lazım. Hani benim yayınladığım beyaz bir ae102 tuoring versiyon vardı hatırlıyormusun? Beyaz önden foto vardı. O far merceksiz şekilde göz alırmı acaba? Buzlu camı yok ya, yeni corolladaki gibi düz çizgili ışık verirmi dersin?Bu arada o konuyu bulamadım yaaa
Abiiii, bende isterim mercek ama benim xenonlar motorlu h4-3 Far projesi içinde uygun vakit ve nakitim yoktu. Üstelik bunları denedimde aldım yani, ve hiç bugüne kadar uyarı da almadım. Kardeş arabayı toplatmaya verdiğimde bi denerim bakalım. H4-3 için mercek bakmıştım ama bu seferde farın içerisinde tek mercek+uzun yuvası olmayacak, motorsiklet gibi geldi gözüme..
taylanım kelvin değeri sadece renk..8000k olunca daha güçlü olmuyor..daha mavi oluyor...6000k daha aydınlık oluyor hatta, beyaz bir ışığı var..güç değeri değil o, rengi belirleyen ısı değeri...ayar yapılsa göz almaz yeni corollada..ben takmadm 2009a, takarsam da direk mercekli far alır öyle takarım o ayrı konu ama far aynası müsait olması lazım yeni corollada..trafikte dikkat ettim, önündeki aracın tamponunda dümdüz bir çizgi vardı resmen (yukarıya doğru kırılan)