0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orjinal değil bu al içeri al al
nasıl olsa aynı muameleyle karşı karşıya kalacağım..bu kararları veren kişilere derin sevgilerim, saygılarımla...
Valla Ümit bizdede durum aynı istesemde göz almaz, farlar diz kapağı hizasında çünkü
hele bizde mercek var bir de...direk çizgi halinde...
Arkadaşlar yeni avensis 1.6 alanlar bilir. aracımda far yıkama var mercek var ama xenon yok böyle bir şey olabilir mi bende servisten 4300k philips xenon taktırdım 300 küsür tl ye ama toyotanın satış politakısını hala daha anlamış değilim... sunroof seçeneği yok deri seçeneği yok en önemlisi cc control yok.. ozaman diyeceksiniz niye aldın avensis.. bunlara rağmen toyota benim için çok başka... 16 yaşında corollamız var bizi bir kere bile yolda bırakmadı.. sağlamlığı sorunsuzluğu ve kalitesi asla tartışılmaz.. verdiğimiz paranın hakkını sonuna kadar verir...
aslında konunun yeri burası değil ama ben yine de yazayım ; toyotanın donanım seçenekleri çok ilginç.. avensis kasasında 1.6 motora üvey evlat muamelesi yapılıyor, 2.0 d4 motorlu olsaydı deri koltuk da vardı, sunroof da.eski kasada öyle yani, yeniyi bilmiyorum ama onda da öyledir..dizelde bile değil, benzinli 2.0 olanlara sunuluyor üst donanımlar..