0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar zihni sinir projem mantıklı değilmiiiiii ?
hiç kimsenin aklına gelmemiştir ama çok yaratıcı bir fikir hava filtresinin içine buz koymak.
Ben çok uzun süre K&N kullanmıştım Ae101 de. Hem ısı kalkanı yapmıştım, hemde tampon altından ekstra boru monte etmişti. Bende hava filtresi alt kutusunu sökmemeiştim çünkü o hem filtreye su gelmesini önlüyor, hemde hava emişi için yardımcı oluyor. Aslında temiz bir çıkma ön kaput alacaksın ve onda üst havalandırma açıp ve kaputuda istediğin renkte boyatıp monte edeceksin. Orjinal kaputunda sağlam duracak.
Benim bir zihni snir projem var izin verirseniz anlatayım. Şimdi bu buz aküleri varya hani buzdolabının içinde bulunan, hatta linkinide vereyim anlatamamış olabiliim http://www.almayageldik.com/UrunDetay.aspx?urunID=15209&catID=1488&carpanID=21672 bunların jel şeklinde olanıda var istediğin gibi şekil verebiliyorsun poşetin içerisinde. He nerde kaldım, işte ondan alıcam buzlukta bir gece yatırıcam yola çıktığımda açık hava filitrsinin etrafına yerleştiricem bunu misssssler gibi buzlu hava çeksin ciğerine nasıl olur? zaten bu buz aküsü 2-3 saat dayanabiliyor sıcağa, e ozamana kadara çoktan istediğim yerlere gidip dönerim değilmi?
ne kadar aldın peki kiti ? bnde k&n varda link atabilirsen sevinirm özelden dostum
Ya türkeii inan iki gündür WC de ve diğer alakasız yerlerde şu klima ile hava filitresi meselesini düşünüyorum inann Ama dedimki performans istediğinde klima açman gerekir, ee klima zaten yük bindiriyor o zaman birbirlerini belki anc nötrleyebilirler. Amaca uygun olmaz en iyisi forumda dile getirmeyeyim dedim Neyse ben şu işi ciddi ciddi deneyeceğim birtane açık hava filitresi alaceğimm zaten ama önce g..me don almam lazım
bu da yanlış sadece senin denediklerin içinde en iyisi
gerçektende Simota en iyisi abi Japon yaptıysa sorgulamaya gerek yok ^^
Abi açık sözlü olmak zaten önemli olan. İtiraf edin hadi en saçma konuları nerede düşünüyorsunuz? WC'de otururken... E peki o fayansların üzerindeki alaca bulana desenleri hayvana veya şekle ne zaman benzetmeye çalışıyorsunuz ? WC'de otururken... İtiraf edin WC'de otururken insanın aklına hiç olmayacak şeyler geliyor yani farklı bir alem orası
benim filtrenin aynısı tunc abi mümkünse video alabilirmiyiz araç içinden giderken ve dışardanki sesini.çok merak ediyorum.eski sistem lpg li ae101 lerde mixer mereti sesi çok kasıyor.geçenlerde tam emmenin göbeğine bağladım ses inanılmazdı.sizinkinide çok merak ediyorum.uygun bir zaman olupta çekerseniz makbule geçer güle güle kullanın kitinizi
ya kardeşim kullandığın ürünleri sevmen tamam çok güzel ancak senin şu simotan neye göre kime göre hangi kriterlerde en iyisi? kim karşılaştırmış, kim en iyisi olduğunu söylemiş? hangi araştırmaya dayanarak kuruyorsun bu cümleyi?