Gönderen Konu: Short Ram İntake Kit ( Ae101 efsane )  (Okunma sayısı 24824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Short Ram İntake Kit ( Ae101 efsane )
« Yanıtla #120 : Nisan 03, 2010, 13:11:40 »
  Harbi bende aracı özledim, kaç haftadır görmüyorum. :):):)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Nisan 03, 2010, 13:11:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 07, 2011, 11:43:05 »
Bütün konuyu başından sonuna kadar okudum 120 günlük uyarısınıda aldım ama Tunç abimin konusu diye yazmadan edemedim :D

Alıntı
Canım  kardeşim  2500den sonra hayat  başlıyoo   gerçekten  güzel bir  ses  çıkıyor, görende arabayı bişey  zannediyor

Bu söze kesinlikle katılıyorum 2500de benim HAİ bile ötüyor ve o devirde bile aşırı tatlı bir ses ki giderken 5000dekinide duydum pahabiçilemez.Simota carbon filtreyi dinledikçe mavi simotayı bırakıp carbon'a geçesim geliyor :D Birde bu boruyu set olmadan alabiliyormuyuz ben hep simotanın k&n setin içinden çıkıyor zannediyordum eğer öyle birşey varsa tekrar düşünlebilir :)

Tunç abim ara gazda patlamalara devam değilmi pat pat pat :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Şubat 07, 2011, 11:59:52 »
Bütün konuyu başından sonuna kadar okudum 120 günlük uyarısınıda aldım ama Tunç abimin konusu diye yazmadan edemedim :D

Bu söze kesinlikle katılıyorum 2500de benim HAİ bile ötüyor ve o devirde bile aşırı tatlı bir ses ki giderken 5000dekinide duydum pahabiçilemez.Simota carbon filtreyi dinledikçe mavi simotayı bırakıp carbon'a geçesim geliyor :D Birde bu boruyu set olmadan alabiliyormuyuz ben hep simotanın k&n setin içinden çıkıyor zannediyordum eğer öyle birşey varsa tekrar düşünlebilir :)

Tunç abim ara gazda patlamalara devam değilmi pat pat pat :lol:

ehehyytt  kardeşim naptın  hortlattın  konuyu :P   ,  carbon charger  candır duygu  yengen  gitsinde bi hafta sonu yine temizlemem  gerek 1500km geçtim  temizleme zamanını :P

hemde  nasıl  patlıyor biliyor musun, gecen  gun  kordon da  dolaşırken  bi patlattım butun  cafeler  bana  döndü, acayip mutlu oldum  lenn  :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Şubat 07, 2011, 12:02:51 »
ehehyytt  kardeşim naptın  hortlattın  konuyu :P   ,  carbon charger  candır duygu  yengen  gitsinde bi hafta sonu yine temizlemem  gerek 1500km geçtim  temizleme zamanını :P

hemde  nasıl  patlıyor biliyor musun, gecen  gun  kordon da  dolaşırken  bi patlattım butun  cafeler  bana  döndü, acayip mutlu oldum  lenn  :D

Acil lpg taktırmalıyız :D :D :lol: Valla çohoş bana bi video atmıştın otoparkta arada onu izleyip arabana binmiş kadar oluyorum valla pat pat pat yüksek ses ve kulaklık olunca habersiz yakalayınca zıplayıveriyorum :D

Ayrıca boru olayını bidaha sorıyım ayrıyetten uygununu alabiliyormuyuz :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Şubat 07, 2011, 12:10:10 »
Acil lpg taktırmalıyız :D :D :lol: Valla çohoş bana bi video atmıştın otoparkta arada onu izleyip arabana binmiş kadar oluyorum valla pat pat pat yüksek ses ve kulaklık olunca habersiz yakalayınca zıplayıveriyorum :D

Ayrıca boru olayını bidaha sorıyım ayrıyetten uygununu alabiliyormuyuz :)

ahahah allah  iyiliğinii, ben sana  bir de  tünel sound  yapayım ;)

valla  bilmiyorum ki vvti ları ama  benımkı sana  uyar  ya  alalım  bitane sana da  short ram  sığdırırız  oraya kardeşim :P

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nuevo-1990-1997-Toyota-1-6L-1-8L-Corolla-Air-Intake-/190497356562?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c5a86fb12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #125 : Şubat 07, 2011, 12:18:11 »
ahahah allah  iyiliğinii, ben sana  bir de  tünel sound  yapayım ;)

valla  bilmiyorum ki vvti ları ama  benımkı sana  uyar  ya  alalım  bitane sana da  short ram  sığdırırız  oraya kardeşim :P

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nuevo-1990-1997-Toyota-1-6L-1-8L-Corolla-Air-Intake-/190497356562?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c5a86fb12

Tünel sound vaaovv kulağa hoş geliyor :D

İmkan ve ihtimal dışı bizim hava sensörü baya büyük :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Şubat 07, 2011, 12:26:45 »
Tünel sound vaaovv kulağa hoş geliyor :D

İmkan ve ihtimal dışı bizim hava sensörü baya büyük :/

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/WEAPON-R-DRAGON-AIR-INTAKE-99-02-TOYOTA-COROLLA-PRIZM-/300357820222?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AToyota%7CModel%3ACorolla%7CYear%3A2001&hash=item45eeb89f3e

bu da  basarılı bir  hava  filtresi ve  kitidir  kardeşim bak  araştır  googledan ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti