0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar takıldığı geceden kısa bir video sizlere dahası gelicekView My Videohttp://tinypic.com/r/6jmvix/5
türkay abi tamam aemde güzel ama.simota karbon'un kazanını öyle bir akustik vermişlerki ses çok güzel çıkıyor.renault honda birçok arabada denedik ses muazzam.seste performansta k&n aem injen gibi markaların arkasında kalacak bir marka değil.heleki simotanın carbonchargerine girersen üstüne rakibi yok.ses muhteşem çıkıyor.daha aem'in veya k&n'ın karbon kazanlı veya twin charger carbon charger kitlerini hiç görmedim bugüne kadar.antalyada hangi vti'ın yanına gitsem sohbet etsem kaput altında hep simota var rastlantı mı ? 106 gti saxo vts vs vs.. her spor araçta muhakkak simota vardır.sesi olsun performansı olsun kullanıcısını üzmez.kn vs markalar kötüdür demiyorum ama ses simota'nın ayrı bir yeri var bnu kabullenmek lazım.evet türkay abi çektiğin videolarda ses şahane ama aynı videoyu tunc abinin tipten filtre ile dene aradaki tok ses farkını görürsün muhakkak.ben göbeğe bağladığımda 2500 devirde birden bastığım zaman arabanın konsolu sesten titriyordu böyle bir olay varmı o yüzden simota ben şahsi fikrim tek geçerim.çevremde bu işe gönül vermiş gerçekten tuning yapan insanlarda benimle aynı görüşte.
Performans tipi hava filtreleri performans etkilerinde bir çok kıstas mevcuttur. *Hava geçirgenliği. *Toz tutma kapasitesi gibi. Ayrıca filtrelerin, motor tork ve güç eğrilerinde de markaya (kaliteye) göre farklar yarattığı bir gerçektir.
hayat bu ya.tokluğuna gürlüğüne bakar mısın kurban olsunlar kazanına abicim dışardan birde gezerken araç içi video çekersen makbule geçer.tekrardan güle güle kullan abi.bol gazlamalar ^^
yok abi öyle birşey olmaz ayrıca filtre sesi değiştirir.1.6 16v clio sport tek kapıda önce pipercross sünger filtre kullandık sonra krom kazan adi marka bir filtre kullandık en son simota carbon charger taktık ses muazzamdı.filtrenin dışındaki kazan akustiği etkiliyor.carbon chargerli videoyu upload ettim mi paylaşacağım buraya.hem pipercrosslu hemde simota'lı
emin bey gönderdiğiniz mesajlara baktım da, formun 2 kuralını ihlal etmekte ısrar ediyorsunuz;1. tanışma bölümüyle henüz tanışmamışınız2. büyük harf kuralızannediyorum daha önce defalarca uyarılmışınızdır bu konuda.
tunç kardeş, sana hayırlı olsun demeyi unutmuşum bu arada. ses güzel inşallah yakıtı da olumlu yönde etkiler. ben de düşünüyorum, geçen sadık ustaya sordum, takalım mı yakıt için dedim, "ses tahrik ediyor, daha hızlı kullanıyorsun, yakıta katkısı olacağını düşünmü yorum" dedi. inşallah tahriklere gelmezsiniz fazla, malum hız felakettir...
Hayırlı olsun Tunç abi Alt geçit gibi yerden geçerken çıkan ses çok mükemmel Fazla gazlamayalım
View My Videohttp://tinypic.com/r/28cg7d1/5
mükemmel abi saolasın senide zahmete soktuk ama