Gönderen Konu: Makyajlı Auris'te karar kıldık, kıldık da o fiyat nedir öyle!  (Okunma sayısı 9012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
Polo, Golf, İkinci El Auris vs. derken en sonunda makyajlı Auris d4d almaya karar verdik.

Yalnız 45.800 Tl'lik fiyatı sorduğum iki bayi de 45.000 den aşağı inmek istemedi. Ancak aksesurda bişeyler yaparız dediler(Onu da bi park sensörüyle geçiştirecekler gibi geliyor bana). Şu Auris 41-42 bin TL olaydı da ne olurdu di mi? Gönül rahatlığıyla alırdık.

Ben MMT şanzımanla test sürüşü yaptım. MMT 'yi beğendim de ama yine de düz almayı planlıyorum. Corolla HB'e göre iç mekanı daha da büyümüş sanırım. Yalnız iç mekan malzemesinin yine de daha kaliteli olmasını beklerdim. Özellikle metal rengi orta konsol kaplamasına hiç gerek yok bence.

Kısacası Yeni Auris hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir fikrinizi alayım dedim.
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Testler bölümündeki Auris sabit konusunu incelemeniz işinize yarayacaktır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
45000 üstüne birazdaha çıkın A3 alın bi daha da araba aramayın derim...
ya da yine biraz daha çıkın ve iyi bi cip alın..sedanlara üssten bakın:=)))
2.el temiz jiplere gerçekten bi bakın..biliyorum 0 olsun şöle böle olsun istiyo insan ama o fiyata çıkmak o araba için bence fazla...hele corolla kampanya yapmış 37000 den başlarken...
tmm bende çok beğendim ama beğeni fiyat endeksi kırdı bunu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
45000 üstüne birazdaha çıkın A3 alın bi daha da araba aramayın derim...
ya da yine biraz daha çıkın ve iyi bi cip alın..sedanlara üssten bakın:=)))
2.el temiz jiplere gerçekten bi bakın..biliyorum 0 olsun şöle böle olsun istiyo insan ama o fiyata çıkmak o araba için bence fazla...hele corolla kampanya yapmış 37000 den başlarken...
tmm bende çok beğendim ama beğeni fiyat endeksi kırdı bunu...

katılıyorum o fiyata 2000-2004 model bmw 3-5 serisi veya 2000-2003 arası mercedes c serisi de ve daha nicesi audi-alfa vb.
yakıt sorun derseniz de dizel seçersiniz miss gibi :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
makyajsız kasa alırsanız daha iyi olur kanımca :) valvematic motorlu işinizi çok rahat görür
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Aslında haklısınız. Ben de binmek isterim önerdiğiniz bu araçlara. Ama Audi, BMW, Mercedes gibi marka isimleri beni korkutuyor açıkçası. Servis giderleri çok olmasa dahi 3-4 yıllık bir Audi'nin ya da BMW'nin çıkarabileceği mekanik ya da elektronik bir arızanın masrafı bana ağır gelebilir.

İkinci sıkıntılı konu da çevreye vereceğim imaj: "Oooo hocam BMW'ye mi biniyosun"  ya da "Adamın altında Merso'su var abi" gibi duyumlar duymak istemiyorum. Ama 10-15 trilyonluk mal varlığı olan komşumuzda 98 Model Mercedes E200 var.  Bu kadar söyleyeyim. Tabii bu biraz şahsi bir konu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Kimse yanlış anlamasında Auris için 45000 lira bu zaman da iyi para. 45000 liraya daha mantıklı araçlar düşünülebilir. O fiyata da ciddi rakipler çıkıyor karşısına.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Fiyatlar uçmuş. Yaris bile neredeyse 40 milyarı buluyor, bu ne yaa, minicik Yaris bile en donanımlı paketi 39.800 yazmışlar, utanmasalar 40bin diyeceklermiş.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Fiyatlar yüksek.Makyajlandı ya.1-2 ay sonra en az  3-4 bin tl kırarlar fiyatı.Ben olsam acele etmezdim.Ofiyata 2007 passat ta alırsınız audi A3 te alırsınız.Bİraz beklemekte fayda var diyorum..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Kimse yanlış anlamasında Auris için 45000 lira bu zaman da iyi para. 45000 liraya daha mantıklı araçlar düşünülebilir. O fiyata da ciddi rakipler çıkıyor karşısına.

Hangi rakipler mesela? O km için tabii, ikinci el düşünmüyoruz. Golf 1.6 TDI vardı düşündüğümüz. Ama iç mekanı Auris kadar geniş gelmedi bana.
Arabaya da hemen ihtiyacımız olmasaydı tabii yaza kadar beklerim ama çok acil ihtiyaç var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
mercedes ve bmw nin servis bakımı fiyatları nedir örnek verebilir misiniz ? şu makinaya bi bakar mısınız .) ömürde bir defa olsa bile alıp deneyeceğim...

BMW 1.20D 163 HP canavar

http://www.sahibinden.com/en_uygun_m_paket_1_20d_50_000_km-09WQQaXQQ20798930WQQpXQQdisplayitem
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Hangi rakipler mesela? O km için tabii, ikinci el düşünmüyoruz. Golf 1.6 TDI vardı düşündüğümüz. Ama iç mekanı Auris kadar geniş gelmedi bana.
Arabaya da hemen ihtiyacımız olmasaydı tabii yaza kadar beklerim ama çok acil ihtiyaç var.

Olcay bey baz model Passat var mesela başka seçeneklerde var.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
bmw almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
bende makyajlanmamış 1,6 comfort var, arabadan çok memnunum yakıtı biraz daha iyi olsa daha da memnun olurdum d4d nin düz vitesinin çok iyi olduğunu duyuyoruz, ama fiyatı gerçekten dudak uçuklatır, ben ötv indirimi olmasaydı kesinlikle bu kadar yüksek bedel vererek araba alamazdım, arkadaşların yorumlarına katılıyorum, her ne kadar 45000 (ve artı masraflar ile tahminen bu rakam sana 47-48000 e gelecektir) verdikten sonra çook güzel ikinci el ve daha lüks araçlar bulabileceğine eminim, bence acele karar vermeden biraz araştırma yapman daha mantıklı, bu söylediklerimden aracı kötülediğimi düşünme sadece o kadar etmez bence diyorum ... şimdiden hayılı olsun güle güle kullanın inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana...
   BMW ile yolda kaldığında en azından çekici ile birlikte seni alması için özel bir araba gönderiliyor :)
   Ya da geçen serviste Lombargini Gallardo vardı.Hardtop'ında bir arıza meydana gelmişti.Şimdi bunun için Lamborgini alınmamalımı? (772.000 TL )

53-58 bin TL seviyelerine çıkabiliyorsanız A3 1.6 veya 1.4 TFSI motorlu olanı tercih edebilirsiniz.Ya da  45 bin seviyelerinde çok temiz ikinci elA3 tercih edebilrisiniz
   45.700 TL'ye Golf 1.4 TSI Comfortline alabilirsiniz.İçi geniştir ve rahat edersiniz.İçinin dar görünüşü koltuklarından kaynaklıdır
   47.000 TL'ye sedan ama SuperB 1.4 TSI 125 HP Comfort olabilir.Oldukça konforlu,donanıml ve şık bir araçtır.Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir.
   Liste böylece uzar gider.Verdiğim fiyatlar markaların resmi internet sitelerinden ve liste fiyatları olarak alınmıştır.Parada tercihte sizin Olcay bey.Bize saygı duymak düşer sadece...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
   Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana...
   BMW ile yolda kaldığında en azından çekici ile birlikte seni alması için özel bir araba gönderiliyor :)
   Ya da geçen serviste Lombargini Gallardo vardı.Hardtop'ında bir arıza meydana gelmişti.Şimdi bunun için Lamborgini alınmamalımı? (772.000 TL )

53-58 bin TL seviyelerine çıkabiliyorsanız A3 1.6 veya 1.4 TFSI motorlu olanı tercih edebilirsiniz.Ya da  45 bin seviyelerinde çok temiz ikinci elA3 tercih edebilrisiniz
   45.700 TL'ye Golf 1.4 TSI Comfortline alabilirsiniz.İçi geniştir ve rahat edersiniz.İçinin dar görünüşü koltuklarından kaynaklıdır
   47.000 TL'ye sedan ama SuperB 1.4 TSI 125 HP Comfort olabilir.Oldukça konforlu,donanıml ve şık bir araçtır.Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir.
   Liste böylece uzar gider.Verdiğim fiyatlar markaların resmi internet sitelerinden ve liste fiyatları olarak alınmıştır.Parada tercihte sizin Olcay bey.Bize saygı duymak düşer sadece...
Katılıyorum Özcan abi , her araç sorun çıkartabilir.

Sizlerinde dediği gibi aslında 45.000 lira verdikten sonra golf almak daha mantıklı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
tabiki bmw alırdım ben o paraya ama dizel benzinlileri çok yakıyor yada a3 düşünebilirim sıfır almam ama yada avensis de düşünebilirsiniz benim 25 ile 50.000 tl arasına alcağım araçlardan birisi (birisi dedim çünkü başka almam) avensis ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Teklifleriniz, düşünceleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Sağolun. Bu klübü seviyorum vallaha:)

Son kararım sanırım beklemeye alıp acele etmeyerekten iyi bir ikinci el araştırması yapmak. Ya da Auris te sağlam bir indirim beklentisi.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim : Yeni Golf'ün iç malzeme kalitesine hayran oldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Bence acele etmemeniz en doğru hareket olacaktır.Auris olur ya da başka bir araç..ama içinize sinerek almanız en doğrusu olacaktır.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
zaten kampanya yapmaya mecburlar arkadaşlar..tamam toyota moyota ama insanlarımızında alım gücünü görmezden gelemeyiz...
zaten toyotanın satış stratejisinde şöle bi durum seziyorum..öncelikle kolay kolay indirim yok..hatta bütün firmalar indirim yarıştırırken masustan 100tl gibi falan üstüne ekliyorlar...ama öle bi dönem oluyor sonra yapılan indirimer geri alınıyor ve 2500-3500 gibi rakamlar iniyor..işte yeni auris önce çok tutuluyormuş gibi stokta yok denecek.zaten az sipariş edilmiş olmasından ötürü:)))
sonrada baktınız ki gerçektende çok tutulmadı hadi bakalım kampanya...