0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
45000 üstüne birazdaha çıkın A3 alın bi daha da araba aramayın derim...ya da yine biraz daha çıkın ve iyi bi cip alın..sedanlara üssten bakın:=)))2.el temiz jiplere gerçekten bi bakın..biliyorum 0 olsun şöle böle olsun istiyo insan ama o fiyata çıkmak o araba için bence fazla...hele corolla kampanya yapmış 37000 den başlarken...tmm bende çok beğendim ama beğeni fiyat endeksi kırdı bunu...
Kimse yanlış anlamasında Auris için 45000 lira bu zaman da iyi para. 45000 liraya daha mantıklı araçlar düşünülebilir. O fiyata da ciddi rakipler çıkıyor karşısına.
Hangi rakipler mesela? O km için tabii, ikinci el düşünmüyoruz. Golf 1.6 TDI vardı düşündüğümüz. Ama iç mekanı Auris kadar geniş gelmedi bana. Arabaya da hemen ihtiyacımız olmasaydı tabii yaza kadar beklerim ama çok acil ihtiyaç var.
Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana... BMW ile yolda kaldığında en azından çekici ile birlikte seni alması için özel bir araba gönderiliyor Ya da geçen serviste Lombargini Gallardo vardı.Hardtop'ında bir arıza meydana gelmişti.Şimdi bunun için Lamborgini alınmamalımı? (772.000 TL ) 53-58 bin TL seviyelerine çıkabiliyorsanız A3 1.6 veya 1.4 TFSI motorlu olanı tercih edebilirsiniz.Ya da 45 bin seviyelerinde çok temiz ikinci elA3 tercih edebilrisiniz 45.700 TL'ye Golf 1.4 TSI Comfortline alabilirsiniz.İçi geniştir ve rahat edersiniz.İçinin dar görünüşü koltuklarından kaynaklıdır 47.000 TL'ye sedan ama SuperB 1.4 TSI 125 HP Comfort olabilir.Oldukça konforlu,donanıml ve şık bir araçtır.Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir. Liste böylece uzar gider.Verdiğim fiyatlar markaların resmi internet sitelerinden ve liste fiyatları olarak alınmıştır.Parada tercihte sizin Olcay bey.Bize saygı duymak düşer sadece...