0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bmw almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.
Toyotanın sıfır fiyatları gerçekten pahalı , toyotaların özelliksizini aldığınız fiyatlara hondanın full olanını alıyorsunuz neredeyse...
İkinci sıkıntılı konu da çevreye vereceğim imaj: "Oooo hocam BMW'ye mi biniyosun" ya da "Adamın altında Merso'su var abi" gibi duyumlar duymak istemiyorum.
seçim tamamen zevk ve beklentiyle alakalı sorunsuzluk arıyorsanız japona yönelirsiniz sürüş zevki konfor ararsanız da almana yönelirsiniz ... kabul etmek lazım ki günümüz şartlarında bmwler mersolar artık zengin arabası değiller 35 bine merso da audi de alabilirken honda veya toyota da alabiliyorsunuz ...
evet ama bazen beklentiler zevkleri engelliyor kardeşim. Ben şimdi yeri geliyor 15 liralık gaz atsamda golbaşına kız arkadaşımın yanına gitsemmi diye düşünüyorum. ki çoğu zamanda kapımın önünde araba yatmasına rağmen dolmuşlar gidiyorum. Benim arabam lpgli olmasına ragmen böyle düşünüorsam benzinlileri düşünemiorum.
sorun işte tam orada zevke göre mi hareket edilecek keseye göre mi ki yazıktır türkiye şartlarında vergisi algısı gazı benzini insana zevkine göre hayat yaşatmıyor :/