Gönderen Konu: Makyajlı Auris'te karar kıldık, kıldık da o fiyat nedir öyle!  (Okunma sayısı 9016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
  • Kan Grubu: 0+
bmw almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.
:alkis: :alkis: :lol: :lol: :alkis: :alkis:
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
bmw almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.

Böyle sempatik bir anlatım başka bir yerde okumadım tebrik ederim katılyorum :)

Gelelim yeni güzelimize çok fazla makyaja marus kalmamış ama fiyat yüksek sanırım A3 alınabilir benimde gözde aracımdır ama zevkler başkadarı umarım istediğiniz fiyata bulursunuz Auris'i güle güle kullanırsınız.
Corolla HB 1,6

34VH2373

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Toyotanın sıfır fiyatları gerçekten pahalı , toyotaların özelliksizini aldığınız fiyatlara hondanın full olanını alıyorsunuz neredeyse...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Toyotanın sıfır fiyatları gerçekten pahalı , toyotaların özelliksizini aldığınız fiyatlara hondanın full olanını alıyorsunuz neredeyse...
   Aynen öyle Erdem bey...Toyota çoğu zaman sorunsuzluk adına bir çok özelliği donanım paketlerinde eksik tutuyor.Mesela yeni Verso modelinde Türkiye yolları uygun değilmiş diye cam/panoramik/skydome tavan koymamış.E Fiat,Citroen,Peugeot ve modeli aklıma gelmeyen diğer markalar ne yapıyor peki.Bugün Crafter'da bile artık sunroof isteğe bağlı.Hemde elektrikli olarak.Bu eksikliklere rağmen rakiplerine göre azıcık daha pahalı
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
 Benzinli alcaksan Süper B derim bende. Hangar gibi araba. Ayrıca hocam bende öğretmenim. Bindinmi araba biniyorum diceksin. Altımdakinin markası vs si kimseyi ilgilendirmez. Ha merso bmv bindinmi karizmanın yanında itibar, bakış açısı ve saygıda artıyor bilesin. Bu arad 45 bine ben honda civic alırdım. Yada yeni çıktı Mazda 3 hb yada sedan dizel alırdım. 1,6 109 ps 240 nm torka sahip bir araç. En azında dener bi fikir sahibi olurdum. ve 47 .000 lira.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   İsmail uşağuum.Nasılsın daaa :)))) SuperB bayide incelediğimde içini bayağıb ir geniş buldum.Ne Passat ne Avensis nede diğer D segmenti araçlar onun kadar geniş değiller.Donanım,özellik desen zaten almış başını gitmiş araba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
honda cıvıc elegance ya da a3 1.4 tfsı sportback bence.şu anda plazada servisteyim az sonra teste çıkıcam ama arabayı inceledim torpido üstü deri malzeme kapı içleri aynı cam düğmelerinde ışıklandırma var sonunda.ayrıca eski d4d motorların daha sorunsuz olduğunu söylediler bana burda.turbodan ağrızaya gelenler olmuş biliyosunuz partikül filtreli motor 8 ayı geçti çıkalı.kol dayama diye koyduğu eki konsolu kumaşla kaplamış malesef gene geride.benim kollarım uzun olmasına rağmen gene tam rahat edemedim.en iyi yönü direksiyon çok güzel olmuş direksiyonu değiştirmeyi planlıyodum:)sıfırı 1800 dediler çıkma bunu verip onu alınca 600 dediler vazgeçtim.servis danışmanları çıkma yerleride bilioyolar tabi.eskilerinde teyip  kısmı daha güzel metalimsi renkti bunda daha basit siyah duruyor.koltuk döşemeleri farklı falan yani içinde çok fark yok dışınıda biliyosunuz anlatmama gerek yok.ama ben satıcağım zaman a3 tfsı sportback alıcam askerden sonra artık:)bana da pahalı geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
o kadar paam olsa hiç durmam japonyayı terk eder almanyaya sığınırım :D Mercedes, Mercedes Mercedes...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
İkinci sıkıntılı konu da çevreye vereceğim imaj: "Oooo hocam BMW'ye mi biniyosun"  ya da "Adamın altında Merso'su var abi" gibi duyumlar duymak istemiyorum.

:) :) Babam gibi konuştunuz.
BMW'yle değiştirmeye niyetleniyorum bizim arabayı. Yok diyor millet çok dedikodusunu yapar :wacko:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Erhan maalesef yapıyorlar ve bunun önünede geçemiyorsun.1960 model olsun Mercedes,BMW olsun...Mercedesin var mı? var...olay bitmiştir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
golf v cok ama cok kotu bır araba yaa bır oncekı kasa desenız tamam derim ama makyajlı aurısı terci ederdım ben sis farı bıle olmayan golf e bınmektense.comfort xl daha mantıklı gelıyor gozumde helekı makyajlanmıs halı guzel gıbı geldı gozume servise gidince ılk ısım denemek olacak. Bıde  benzınlı 2010 astra 42.000 tl su sıralar ılk cıktıgı zamanalar halıyle tum modeller bıraz pahalı oluyor ama ılerde ucuzlar emınım.Zaten plazalarda guzellık yapıyor ellerınden geldıkce.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
seçim tamamen zevk ve beklentiyle alakalı sorunsuzluk arıyorsanız japona yönelirsiniz sürüş zevki konfor ararsanız da almana yönelirsiniz ... kabul etmek lazım ki günümüz şartlarında bmwler mersolar artık zengin arabası değiller 35 bine merso da audi de alabilirken honda veya toyota da alabiliyorsunuz ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
seçim tamamen zevk ve beklentiyle alakalı sorunsuzluk arıyorsanız japona yönelirsiniz sürüş zevki konfor ararsanız da almana yönelirsiniz ... kabul etmek lazım ki günümüz şartlarında bmwler mersolar artık zengin arabası değiller 35 bine merso da audi de alabilirken honda veya toyota da alabiliyorsunuz ...
evet ama bazen beklentiler zevkleri engelliyor kardeşim.
Ben şimdi yeri geliyor 15 liralık gaz atsamda golbaşına kız arkadaşımın yanına gitsemmi diye düşünüyorum. ki çoğu zamanda kapımın önünde araba yatmasına rağmen dolmuşlar gidiyorum. Benim arabam lpgli olmasına ragmen böyle düşünüorsam benzinlileri düşünemiorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben şimdi yeri geliyor 15 liralık gaz atsamda golbaşına kız arkadaşımın yanına gitsemmi diye düşünüyorum. ki çoğu zamanda kapımın önünde araba yatmasına rağmen dolmuşlar gidiyorum. Benim arabam lpgli olmasına ragmen böyle düşünüorsam benzinlileri düşünemiorum.

Ben de İstanbul'da cebimde akbil ile geziyorum. Yaris gibi az yakan bir arabayla bile yola çıkmadan önce benzin masrafını düşünüyorsam büyük araba sahipleri ne düşünüyordur kim bilir.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi

sorun işte tam orada zevke göre mi hareket edilecek keseye göre mi  :wacko: ki yazıktır türkiye şartlarında vergisi algısı gazı benzini insana zevkine göre hayat yaşatmıyor :/
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
sorun işte tam orada zevke göre mi hareket edilecek keseye göre mi  :wacko: ki yazıktır türkiye şartlarında vergisi algısı gazı benzini insana zevkine göre hayat yaşatmıyor :/

Aynen kardeşim aldığım her 100 TL lik LPG'nin 89 TL'si vergi. Haram zıkkım olsun devletime. Zorla haraçtır bu zorla cebimden çalmaktır.

VATANIMI SEVERİM AMA DEVLETİMİ ASLA.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
sorun işte tam orada zevke göre mi hareket edilecek keseye göre mi  :wacko: ki yazıktır türkiye şartlarında vergisi algısı gazı benzini insana zevkine göre hayat yaşatmıyor :/
Evet kısmen öyle , ülke ekonomimiz olması gerekenden kötü durumda olabilir ama bence dünya nüfusuna göre baktığında araban olabilmesi bile büyük bir lüks. Her ne kadar bu ülkenin çok daha iyi şeyleri hak ettiğini unutmayacak olsakta , Bence bu kadarda kötü durumda görmeyelim kendimizi. Sonuçta bizden çıkan her para devlete gidiyor. Ayrıca Benzin ve arabalardaki vergi kalkarsa bu ülke ekonomisi allak bullak olur. Sadece devlete para gelmediğinden dolayıda değil , eğer öyle olsaydı (şimdi bile bu halde olan) Trafiği düşünemiyorum bile , Kazaları falanda hesaba katarsak  ,  kamuda bayağı zorlanma olur. Ve daha bu konuda neler neler sayılabilir. Sonucunda olacağı şudur; İthalat nedeniyle Para birimimiz değişir. Devlet kendi işlerini yürütemez konuma gelir vs vs ...        Mesela kısa süreliğine yapılan ötv indirimi bile bu ülkeyi allak bullak etti , o indirimide şu anda Benzinle , pirinçle , patates&soğanla , Unla , ekmekle geri ödüyoruz. Üstelik oradan yapılan indirim talep azalması nedeniyle üretimide düşürdü. Neden? Çünkü halk boğazından kesti. Geçen yıl bakliyat sokaklara döküldü , Bu yıl pahalı olduğundan alamıyoruz.         Yani arkadaşım seni bilmem ama bence bu ülkenin artık ayarlarıyla oynayıp başka yerden çalmasınlar yeter. Biz vergimizide öderiz. Ha sen böyle bir ülkede diyorsan ki  ''vergisi algısı gazı benzini insana zevkine göre hayat yaşatmıyor'' helal olsun derim. Ama şunuda söyleyim , ben olsam yabancı bandrollü mallara %500 vergi zammı yaparım. Ama bu dediğimi diyenler zaten yapabilecek olduklarında kellesinin gideceğinden korkmayanlardır.
(Kurum , kişi , parti ismi vermek istemiyorum yoksa bir başlayınca insanın ağzına neler geliyorda... neyse)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Konusu açıldı biraz kaptırdım sanırım beyler , sözüm size değil aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Kardeş Ekonomi konusu benim uzmanlık alanım diyebilirim nitekim inşallah 3 ayn sonra fakülteden mezun oluyorum sakın yalnış anlaşılmasın böbürlenmek için söylemiyorum. Bir çok derste bir çok ünitede gerek dünya genelinin gerek türkiyede uygulanan vergileri daha evvelsinde yani tarihteki vergi gelişmelerini vs. iyice okuduk. Onun için size şöyle bir örnek vereyim

Benim babam kendi minibüsü ile servisçilik yapıyor. Aylık yaklaşık ALTUR'a 3500 TL fatura kesiyor. Kestiği faturanın 2000 TL si mazota, 500 TL'si muahsebeye, ortalama 500 TL'si arabanın kendi masrafına kalan 500 TL'side şoförlük hakkı. Şimdi gelelim hesaba;

Aylık 2000 TL X 12 ay = 24.000 TL

Bunun %68'i vergi ise, 16.320 TL yıllık ödediğiğimiz vergi.

+ Muhasebe ort. 80 TL alıyor kalan 400 TL aylık KDV farkı vergisi

+ ekstradan çıkan yıllık bilmemne vergisi bilmemne harcı falanı filanı kılı tüyü yünü derken abicim, senelik yaklaşık

17-18.000 TL vergi ödüyoruz. Peki ne kazanıyoruz sadece 6.000 TL-harçık-mutfak-'ler bitmez.

Peki sorarım sana ayda 10.000 TL kazanan Diş hekimi, Yılda 100.000 TL kazanan avukat, yada yılda 100.000 TL kazanan uzman hekim kaç TL vergi ödüyor?

Üst meslek gruplarının ödediği yıllık vergi       = 0 TL

Emektar babamın ödediği yıllık vergi minimum = 17.000 TL

Tekrar diyorum ki, haram zıkkım olsun böyle adalete, böyle devlete, böylesine kahpe düzene yazıklar olsun yine çok sinirlendim >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlarımdan özür diliyorum konu ile alakasız olduğu için. :(