Gönderen Konu: Makyajlı Auris'te karar kıldık, kıldık da o fiyat nedir öyle!  (Okunma sayısı 9014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
   Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana...

sonuna kadar Toyota Allah'ın izniyle.......

ortalama fiyatlı en kaliteli araba Toyota dır arkadaşım ve pahalı ve üst kalite araçlar ile yarıştırma derdimiz de yok ancak...tofaş....ford...wolkswagen..fiat....renault....opel.....mitsubishi....peugeot ve aklıma gelmeyen birçok markadan kalitelidir Toyota ...
tabiki bunlarında segmentleri var ancak kalite olarak bunlardan yüksektir ve sorunsuzdur......

mazda ise Toyota ile aynı kalitede bir otomobil firmasıdır.............

bmv...mercedes...jaguar...alfa romeo...audi...ferrari vb firmalar ise Toyotanın üstünde olan kalite üreticilerdir ancak bunların bilinen bir özelliği de vardır ki o da özel üretim alanında gelişmişlerdir...yani bunlar özel üretim alan firmalardır bu nedenle kaliteleri yüksek olmak zorundadır..........

bu markaların genel özellikleri takip edildiğinde ve de genel manada fiyatları takip edildiğinde anlattığım olay anlaşılabilir sanırım...............

Kısacası orta sınıfın Padişahı Toyota
teşekkürler...........

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Size Toyota ile sonuna kadar mutluluklar diliyorum Oğuz bey...Yorumumu neden kişiselleştirdiniz onu anlayamadım.

Volkswagen marka araçlarım var diye beni Toyota kullanmamış,sahibi hiç olmamışım gibi bu tarz yorumlar son dönemlerde yapılıyor vede bu beni rahatsız ediyor açıkçası.Profil imzamın sonunda ki yazı her şeyi açıklayabilir.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
   Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana...
   BMW ile yolda kaldığında en azından çekici ile birlikte seni alması için özel bir araba gönderiliyor :)
   Ya da geçen serviste Lombargini Gallardo vardı.Hardtop'ında bir arıza meydana gelmişti.Şimdi bunun için Lamborgini alınmamalımı? (772.000 TL )

53-58 bin TL seviyelerine çıkabiliyorsanız A3 1.6 veya 1.4 TFSI motorlu olanı tercih edebilirsiniz.Ya da  45 bin seviyelerinde çok temiz ikinci elA3 tercih edebilrisiniz
   45.700 TL'ye Golf 1.4 TSI Comfortline alabilirsiniz.İçi geniştir ve rahat edersiniz.İçinin dar görünüşü koltuklarından kaynaklıdır
   47.000 TL'ye sedan ama SuperB 1.4 TSI 125 HP Comfort olabilir.Oldukça konforlu,donanıml ve şık bir araçtır.Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir.
   Liste böylece uzar gider.Verdiğim fiyatlar markaların resmi internet sitelerinden ve liste fiyatları olarak alınmıştır.Parada tercihte sizin Olcay bey.Bize saygı duymak düşer sadece...

bu paraya değer mi sence özcan abi :) yorum sizindir ^^

Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
sonuna kadar Toyota Allah'ın izniyle.......

ortalama fiyatlı en kaliteli araba Toyota dır arkadaşım ve pahalı ve üst kalite araçlar ile yarıştırma derdimiz de yok ancak...tofaş....ford...wolkswagen..fiat....renault....opel.....mitsubishi....peugeot ve aklıma gelmeyen birçok markadan kalitelidir Toyota ...
tabiki bunlarında segmentleri var ancak kalite olarak bunlardan yüksektir ve sorunsuzdur......

mazda ise Toyota ile aynı kalitede bir otomobil firmasıdır.............

bmv...mercedes...jaguar...alfa romeo...audi...ferrari vb firmalar ise Toyotanın üstünde olan kalite üreticilerdir ancak bunların bilinen bir özelliği de vardır ki o da özel üretim alanında gelişmişlerdir...yani bunlar özel üretim alan firmalardır bu nedenle kaliteleri yüksek olmak zorundadır..........

bu markaların genel özellikleri takip edildiğinde ve de genel manada fiyatları takip edildiğinde anlattığım olay anlaşılabilir sanırım...............

Kısacası orta sınıfın Padişahı Toyota
teşekkürler...........

oğuz abi beni desteklediğin için çok teşekkür ederim.Toyota asla sürücüsünü ve içine binen yolcuları kısaca " içinde taşıdığı canların " hayallerini kırmaz!!! amerika bile artık Toyota'yı çekemiyor yok öyledir böyledir tarzı yorumlar.Mercedes bmw vs araba en sağlamdır falan fıstık bunlar artık eskidi.Tabuları Yıkan Araba > Toyota'dır.bunu bütün dünya biliyor artık.

yanlız mazda ile toyota'nın kalitelerini kıyaslamanıza katılmıyorum.mazda ile toyota arasında ciddi bir fark vardır.süper sport araç segmenti olsun orta üst vs gibi sınıflarda Toyota mazda'dan kat kat üstündür.nesi idir derseniz rx7 ve rx8 yani wankel rotary motorlarını beğenirim ki amerika veya japonya'dada mazda denince akla gelen tek marka rx7 ve rx8'dir.lambo ferrari vs gibi araçlar süper sport segmentindedir.toyota bu segmenttede kendini ispatlamıştır.2jz-gte standart kapak ile 1000hp mumkun.bunu dünyadan başka yapan hiçbir motor yok.

hatta konu açılmışken amerikadan toyotanın japonyadaki soarer ve supra ürettiği fabrikaya gezi düzenliyorlar mühendisler için,içeride japon mühendisler 2jz üzerinde çalışıyor vs usali mühendis ile japon mühendis konuşmaya başlamışlar japon mühendisin en son dediği şey kötü ingilizcesiyle bu motorun 1000hp çıkarabileceği  bu olay 92 yılında olan bir olay.

kaldıki 2jz orjinal krankı 2100 2200hplerde kullanılabiliyor 80 90psi turbo basıncında methanolle drag kovalayanlar var.bu bahsettiklerim 4-5 sene öncesinde olan şeyler.şuan için yok.

ayrıca 650-700 beygir gücü gibi ciddi rakamları 2jz bu güçleri nerdeyse orijinal yakıt sistemiyle çıkarır tabi istisnalar olucaktır 800whp civarı kolları risk oluşturur ama 1000 1100whp tamamen stock shortblocku kullanan uzun süredir hemde drag kovalayan yarışan insanlar mevcut bunu başka motorlarda yapabilmek pek mümkün değil.

ben lambo mersedes bmw falan pek anlamam bilmemde güçlü motor iyi motor nerdeyse belli eder kendini avustralyada 2100hp civarı veren 2jz var ama motor dynosu çokta umrumda değil  ama 90psi methanolle stock krank başka bir marka gösterirseniz memnun olurum :)

Toyota diye ısrar ediyorum çünkü burada yazdıklarımı ancak Toyota yapabiliyor.üstüne başka araba motor varsa buyursun gelsin.teknik anlamda herşey üzerine sohbetimizi ederiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Lamborgini'den soğudum açıkçası.... :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Valla birşeyi itiraf edeyim. Karar verme yetkisi tamamen bende olsaydı AE101'e verdiğimiz paraya 95 model üzeri bir E36 alırdım. Fakat arabanın parasının büyük kısmını Peder Bey sağladığı için onun dediği oldu ve Corolla aldık :) Burada ben gibi birçok genç arkadaş var. Bi şekilde araba onlarda ve arabayı onlar kullanıyorlar. Babadan, dededen vesaire geçmiş ellerine. Demek istediğim tercihi kendileri yapacak olsalar acaba Corolla alırlar mıydı :) Ben almazdım şahsen :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Valla birşeyi itiraf edeyim. Karar verme yetkisi tamamen bende olsaydı AE101'e verdiğimiz paraya 95 model üzeri bir E36 alırdım. Fakat arabanın parasının büyük kısmını Peder Bey sağladığı için onun dediği oldu ve Corolla aldık :) Burada ben gibi birçok genç arkadaş var. Bi şekilde araba onlarda ve arabayı onlar kullanıyorlar. Babadan, dededen vesaire geçmiş ellerine. Demek istediğim tercihi kendileri yapacak olsalar acaba Corolla alırlar mıydı :) Ben almazdım şahsen :)
Ya tabiiki erhan abi , Yaşımızın gereği biz öyle düşünüyoruz. Bmw veya Volswagen alabilecekken bencede toyota almak mantıksız.
Ama babalarımız , parçası ucuz olsun , az yaksın hesabı düşünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
ben kesinlikle elimde 35-40 milyar gibi bir param olsa gider t sport alırım ve ömürlük onu kullanırım.abuk subuk e46 vs gibi alman arabalarına para harcamaya değmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
ben kesinlikle elimde 35-40 milyar gibi bir param olsa gider t sport alırım ve ömürlük onu kullanırım.abuk subuk e46 vs gibi alman arabalarına para harcamaya değmez.

Abuk subuk  :o :o

Çok acımasızca olmuş bu kardeş ya :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi

abuk subuk olan e46ya da binin t-sporta da binin test sürüşünüzü yapın sonra gelin hakklarında şu şu alanda şu iyi şu şu alanda şu kötü deyin ona lafım sözüm olmaz ama oturduğumuz yerden o araba abuk subuk bu araba şöyle iyi demek yanlıştır...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
E46 <> Abuk Subuk
hayatında hiç e46 görmemiş olmalısın burak.
Çünkü Bir kere e46nın spor modeli olan 330ci   ,    Corollanın spor modeli olan Tsportdan    Segment olarak üst sınıf bir araba.

Toyota Tsport= 25.000tl     BMW 330= 50.000tl

BMW330  =  Toyota Supra     

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
E46 <> Abuk Subuk
hayatında hiç e46 görmemiş olmalısın burak.

yaa çok komik oldu bu ya...hayatında hiç görmemiş olmalısın:=))))
lütfen kızmayın mesajları seri okuyunca bayağı eğlenceli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Abuk subuk  :o :o Çok acımasız olmuş bu kardeş ya :)
abuk subuk olan e46ya da binin t-sporta da binin test sürüşünüzü yapın sonra gelin hakklarında şu şu alanda şu iyi şu şu alanda şu kötü deyin ona lafım sözüm olmaz ama oturduğumuz yerden o araba abuk subuk bu araba şöyle iyi demek yanlıştır...
   Burak Tolga Lamborgini'yi beğenmemiş,Suprayı ondan üstün tutmuş siz E46'dan bahsediyorsunuz :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
herkez bildiği gibi takılsın ne yapayım o kadar şey yazdım ellerim ağrıdı ama hiç kimse birşey anlayamamış " bir kişinin anlattığı karşıdakinin anladığı kadardır! " gerçekten doğru bir söz.iyi geceler sizlere :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

bu video sana hediyem olsun berkcan :)

http://www.streetfire.net/video/1047-hp-supra-vs-bmw-m3-csl_727698.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14

Ben tamamen kullandıgım arabanın yarısını kazanarak verdim yarısınıda babamı kefıl ederek kredi aldım.ve tamamen kendı kararımla corollayı sectım babam hilux annem honda cıvıc diye zorlasalarda ben corolla istiyorum dedim ve aldım cok cok mutluyum hıcte pişman degilim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Ben tamamen kullandıgım arabanın yarısını kazanarak verdim yarısınıda babamı kefıl ederek kredi aldım.ve tamamen kendı kararımla corollayı sectım babam hilux annem honda cıvıc diye zorlasalarda ben corolla istiyorum dedim ve aldım cok cok mutluyum hıcte pişman degilim :D
Bu daha ilginç bir durum
O paraya 2008 model Full+Full passat alırım valla 2. elde .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Aslında benim söylediğim durum AE101'ler içindi. :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bu video sana hediyem olsun berkcan :)

http://www.streetfire.net/video/1047-hp-supra-vs-bmw-m3-csl_727698.htm

burda toyota-bmw karşılaştırması yapmıyoruz... konu auris ve fiyatı biz de burda o miktara alternatif olabilecek araçları söyledik ...
 kısacası fanatizm yapmanın bir manası yok ben burda çıkıp size bmwyi savunmam veya toyotayı olduğum yerden poh pohlamam  ;)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
edit