0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana...
Burak öyle bir şey yazıyorsun ki sanki Toyota dünyanın en sorunsuz aracı,diğerleri ise sadece sorun yaratıyorlar insana... BMW ile yolda kaldığında en azından çekici ile birlikte seni alması için özel bir araba gönderiliyor Ya da geçen serviste Lombargini Gallardo vardı.Hardtop'ında bir arıza meydana gelmişti.Şimdi bunun için Lamborgini alınmamalımı? (772.000 TL ) 53-58 bin TL seviyelerine çıkabiliyorsanız A3 1.6 veya 1.4 TFSI motorlu olanı tercih edebilirsiniz.Ya da 45 bin seviyelerinde çok temiz ikinci elA3 tercih edebilrisiniz 45.700 TL'ye Golf 1.4 TSI Comfortline alabilirsiniz.İçi geniştir ve rahat edersiniz.İçinin dar görünüşü koltuklarından kaynaklıdır 47.000 TL'ye sedan ama SuperB 1.4 TSI 125 HP Comfort olabilir.Oldukça konforlu,donanıml ve şık bir araçtır.Sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir. Liste böylece uzar gider.Verdiğim fiyatlar markaların resmi internet sitelerinden ve liste fiyatları olarak alınmıştır.Parada tercihte sizin Olcay bey.Bize saygı duymak düşer sadece...
sonuna kadar Toyota Allah'ın izniyle.......ortalama fiyatlı en kaliteli araba Toyota dır arkadaşım ve pahalı ve üst kalite araçlar ile yarıştırma derdimiz de yok ancak...tofaş....ford...wolkswagen..fiat....renault....opel.....mitsubishi....peugeot ve aklıma gelmeyen birçok markadan kalitelidir Toyota ...tabiki bunlarında segmentleri var ancak kalite olarak bunlardan yüksektir ve sorunsuzdur......mazda ise Toyota ile aynı kalitede bir otomobil firmasıdır.............bmv...mercedes...jaguar...alfa romeo...audi...ferrari vb firmalar ise Toyotanın üstünde olan kalite üreticilerdir ancak bunların bilinen bir özelliği de vardır ki o da özel üretim alanında gelişmişlerdir...yani bunlar özel üretim alan firmalardır bu nedenle kaliteleri yüksek olmak zorundadır..........bu markaların genel özellikleri takip edildiğinde ve de genel manada fiyatları takip edildiğinde anlattığım olay anlaşılabilir sanırım...............Kısacası orta sınıfın Padişahı Toyota teşekkürler...........
Valla birşeyi itiraf edeyim. Karar verme yetkisi tamamen bende olsaydı AE101'e verdiğimiz paraya 95 model üzeri bir E36 alırdım. Fakat arabanın parasının büyük kısmını Peder Bey sağladığı için onun dediği oldu ve Corolla aldık Burada ben gibi birçok genç arkadaş var. Bi şekilde araba onlarda ve arabayı onlar kullanıyorlar. Babadan, dededen vesaire geçmiş ellerine. Demek istediğim tercihi kendileri yapacak olsalar acaba Corolla alırlar mıydı Ben almazdım şahsen
ben kesinlikle elimde 35-40 milyar gibi bir param olsa gider t sport alırım ve ömürlük onu kullanırım.abuk subuk e46 vs gibi alman arabalarına para harcamaya değmez.
E46 <> Abuk Subukhayatında hiç e46 görmemiş olmalısın burak.
Abuk subuk Çok acımasız olmuş bu kardeş ya
abuk subuk olan e46ya da binin t-sporta da binin test sürüşünüzü yapın sonra gelin hakklarında şu şu alanda şu iyi şu şu alanda şu kötü deyin ona lafım sözüm olmaz ama oturduğumuz yerden o araba abuk subuk bu araba şöyle iyi demek yanlıştır...
Ben tamamen kullandıgım arabanın yarısını kazanarak verdim yarısınıda babamı kefıl ederek kredi aldım.ve tamamen kendı kararımla corollayı sectım babam hilux annem honda cıvıc diye zorlasalarda ben corolla istiyorum dedim ve aldım cok cok mutluyum hıcte pişman degilim
bu video sana hediyem olsun berkcan http://www.streetfire.net/video/1047-hp-supra-vs-bmw-m3-csl_727698.htm