Gönderen Konu: Makyajlı Auris'te karar kıldık, kıldık da o fiyat nedir öyle!  (Okunma sayısı 9013 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
seçim tamamen zevk ve beklentiyle alakalı sorunsuzluk arıyorsanız japona yönelirsiniz sürüş zevki konfor ararsanız da almana yönelirsiniz ... kabul etmek lazım ki günümüz şartlarında bmwler mersolar artık zengin arabası değiller 35 bine merso da audi de alabilirken honda veya toyota da alabiliyorsunuz ...

burda güzel cevap vermişsin kutlarım seni :) sakın yanlış anlama otomobil tartışmasından dolayı seni kırmak istemem.beni bu sitede yakından tanıyan arkadaşlarım koyu toyotacı olduğumu bilirler.kalbini kırdıysam tekrardan özür dilerim buradan yazayım bunu :) gerginlik olmasın
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
burda güzel cevap vermişsin kutlarım seni :) sakın yanlış anlama otomobil tartışmasından dolayı seni kırmak istemem.beni bu sitede yakından tanıyan arkadaşlarım koyu toyotacı olduğumu bilirler.kalbini kırdıysam tekrardan özür dilerim buradan yazayım bunu :) gerginlik olmasın
bir konuda kırılmadım ben daha doğrusu niye özür diledin pek anlayamadım   :-\ 

Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Bu daha ilginç bir durum
O paraya 2008 model Full+Full passat alırım valla 2. elde .

2008 modele binmektense 2010 modele binmeyi yeğlerim ;) hem corollama bındıgımde o duydugum 0 araba kokusu herşeye deger.Ayrıca 2008 passat 2.0 comfortline'de kullandım, büyük amcamın arabası sadece benim corollamdan farkı kalkısları daha hızlı olması,Bide 42 mılyara 2008 dizel passat bulamazsın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
Yorum, tavsiye yazan herkese teşekkür ederim. Ama kafam biraz daha bulandı desem yanlış olmaz (Cem Karaca'nın bir şarkısı var ya : 'Düştüm mahpus damlarına öğüt veren çok olur' diye, o hesap biraz:)

İş "zevkler ve renkler" noktasına gelmiş dayanmış sanırım. Ben 0 km isterim, siz aynı paraya daha iyi bir markanın ikinci elini tercih edebilirsiniz. Tercih meselesi bu. Çok güzel tavsiyeler okudum. Araba tercih ederken  herkesin öncelikleri farklı oluyor sanırım. Mesela ben kendim için alsaydım Auris yerine daha güçlü motorlu bir araç düşünürdüm. Ancak ailem işin içinde olunca arabadan genişlik, rahatlık, ekonomik yakıt, uzun ömürlülük, az sorunla uğraşma, ortalama servis maliyetleri vs. gibi beklentilerim oluyor. Bu da yelpazeyi ister istemez daraltıyor.

Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
auris hb'ler içerisinde en geniş araçlardan birisi."Ancak ailem işin içinde olunca arabadan genişlik, rahatlık, ekonomik yakıt, uzun ömürlülük, az sorunla uğraşma" bunların hepsi Toyota'da zaten mevcut.güçlü motor demişsiniz > 1.6L 132 beygir dohc motor ? :)
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
Benzinli düşünmüyorum Burak Kardeşim yoksa seçeneklerim çoğalacak. Hatta Toyota'dan başka markalara yönelmem daha olasıydı benzinli için.
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhaba ben yeni makyajlı auris aldım ve comfort extra 1,6 motor fiyat o kadar da fazla degil benim kanaatim 38500 tl  bence deger.