0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok yok ben de ona kıyamam...vialife ın kapalı otoparkında bir oto kuaför var... onunla konuştum geçende o bana pasta cila yapalım dedi... ya gerçekten keşke ankarada biriniz benim arabaya bir baksanızda ne yapmak doğru olur bir söyleseniz allah rızası için...
Hande hanım, arabanız ne durumda bilmiyorum, ezbere yorum yapmak ta doğru değil ama bildiğim bişey var ki; boyacı haricinde pasta cila yaptırmayın derim. oto kuaförlere falan yaptırmayın bence bu işi. ekmeği en iyi ekmekçi yapar. mademki yaptırıyorsunuz iyi bi kaporta boya ustası bulalım oraya yaptıralım.
Şimdi sana sorarım Türkay?Normal bulaşık deterjanının içinde bulunan Fosfat bile aracın boyasından ömür alıyorken böyle bir uygulamaya yarayan Köpük,içindeki kimyasallar gereği nasıl oluyorda boya zarar vermez.Zarar derken boyayı gökmüyor ama üstündeki teflon katmanı alıp götürüyor.
Maşallah Türkay. Hukukçu gibisin ya..
türkay kopmuş...
murat bu köpüğü iyi degil diyolar daha çok çiziyormuş arabayı arabanın üstündeki çamur veya tozu tam olarak temizlemiyormuş bana öyle söylediler.Bende özel şampuan aldım fırçayla yıkatıyorum.