0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu fotoğraflar her halde şaka olsa gerek Murat ve Nagihan arkadaşlarım.Lütfen bana bunun şaka,foto motaj falan olduğunu söyleyin...İnanmıyorum sizlere. Köpük,içerdiği kimyasallar gereği boyanın üstünde bulunan teflon katmana zarar verir.Parlaklığını alır götürür,dış etkenlerde zamanla etkilenmeye başlar.Ben bir kere Crafter'ı bilmediğim bir yere yıkattım.Çok acelem olduğundan köpükle yıkadılar.Bulaşık deterjanları bile yoktu.İki gün sonra aracı bir litre sirke yardımı ile yıkattım.Pırıl pırıl oldu ve eski görünümüne kavuştu...Benden söylemesi... Kendi yıkayamayan arkadaşlar için bir öneri.İki ayrı renkte iki sünger ve kaliteli marka cilalı şampuan alın.Gittiğiniz işletmeye bunları verin ve verdiğiniz malzemeler ile yıkamalarını isteyin.Diğer süngerlede jantlarınızı/kapaklarınızı ve lastiklerinizi yıkatırsınız.Aradaki farkı görme özürlü biri bile fark eder...
Ama ama ama bilmiyordum böyle bir şey olduğunu
vitrine kaldıralım aracı.
Köpük çok faydasız birşey özcan abiye katılıyorum aldıgım günden beri sürekli köpükle yıkatırdım 2-3 aya kadar ama sonra farkettimki tam köpükler aracın üstünden arıtılmazsa kuruyup iz yapıyor :s bagaj kapagının iç bölümünde toyota amblemınde sıleceklerın oldugu plastık bölümler falan kuruyup kalmıstı. 2 gün sirkeli suyla zor cıkardım,Koyu renk araç sahipleri sakın bulaşmasın.sende 2009 a falan yapayım deme daha cok cila yaparsın sonra