Gönderen Konu: arabam banyoda, fırça sünger yok...  (Okunma sayısı 14318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: arabam banyoda, fırça sünger yok...
« Yanıtla #80 : Şubat 03, 2015, 16:31:24 »
2004 yaris'i opetin yıkama tüneline sokarım.2011 versoyuda yıkamacıda köpükletip sadece Boyalı kısımlarını fırçalarım.ama camlarına asla fırça sürmem.camlar filimi olunca dairesel çizikler oluyor.ilk aldığımda benzinciler istemesem bile camları sertleşmiş fırçalarıyla siliyolardı ve dairesel çizikler oluştu. >:( sizce autoking gibi yerler halledebilirlermi?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Şubat 03, 2015, 16:31:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Şubat 03, 2015, 17:00:14 »
2004 yaris'i opetin yıkama tüneline sokarım.2011 versoyuda yıkamacıda köpükletip sadece Boyalı kısımlarını fırçalarım.ama camlarına asla fırça sürmem.camlar filimi olunca dairesel çizikler oluyor.ilk aldığımda benzinciler istemesem bile camları sertleşmiş fırçalarıyla siliyolardı ve dairesel çizikler oluştu. >:( sizce autoking gibi yerler halledebilirlermi?

Cam filmini içerden yapıyorlar diye biliyorum. Bende öle. Gerçi farklı bir uygulama da olabilir.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Şubat 03, 2015, 18:36:13 »
Özcan abim bana kızmış sanki :)
Güzel abicim bahsettigin yıkama türü elbette ki daha zevkli ve daha uzun ömürlü bunu yapmayı bende çok isterdim fakat bazı şehirlerde bu şartlarda mümkün değil olmuyor anlatmak istediğim oydu yoksa saatlerce yikamayi bende seviyorum ama sıkıntılı aceleci insanlar çok dalasmaya degmiyor
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 82000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Şubat 03, 2015, 18:44:39 »
Cam filmini içerden yapıyorlar diye biliyorum. Bende öle. Gerçi farklı bir uygulama da olabilir.
Cam filmi içeriden çekilir benim arabadada öyle fakat camı siyahlaştırdığı için nasıl siyah boyalı bir arabada kılcal çizikler belli olur onun gibi  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Şubat 03, 2015, 18:46:36 »
Bazi benzinlik yikamalari fiş istiyor verdigin para bozuk pluyor begenmiyor onlarin yüz ifadesini ve konuşma tavirlarini çekmek bende istemiyorum  oyüzden arkadaşlarimdan yikama fişi istiyorum bazilarinda çok oluyor yikamaya girmeden havanin guzel oldugu bi yerde ruzgar esmiyen kendi garajimda olur kopuklu kova sunger yapip benzinlige gidiyorum bidaha kopuk bastiriyorum suyu tuturuyorum cikip temiz bezle detaylica siliyorum surekli cila atarim oyuzden pek umursamiyorum ne kopuk kullandiklarini ama zarar verdigi kesin zaten kişin bunlari yapiyorum yazin açik garajimiz var  25 metre elektirik ve su hotrumu evin 2.katindan atiyorum yikama makinam basincli kuruyorum garajda babalar gibi yikiyorum arabami  hatta arkadaslarda getiriyo hep beraber yikiyoruz arabalarimizi su faturasi 80 ken 100 geliyor ama kendin yikiyosun icine siniyor elektirik supurgesinide indiriyorum hatta pasta cila mi bile yapiyorum kucuk makinam var :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE