0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far ikazı oldukça yararlı bir donanım ve olması çok iyi. Gösterge ışıklarının parlak yanması için amperi yukseltmenız gerekmez. Eski ampülleri çok canlı yanmıyor zaten, bir de üstü tozlanınca tamamen kararıyor. Yeni ampuller belirgin derecede parlak yanacaktır.[/quote]teşekkür ederim ilginize...far açık ikazı konusunda tanıdığı bildiği sağlam bi elektrikçi olan arkadaşım varsa memnun olurum.
selam selim arkadaş. bende daha önce 92 corollaya far ikaz cihazı takdırmıştım. Her hangi bir oto elektrikçisi yapabilir. Bir far açık ikaz rölesi takıyorlar. Maliyeti 15-25 arası olabilir. Tanıdık bulursan daha ucuzada yapabilirler. Bu far ikaz rölesi arabayı stop ettikten sonra kapı açıldığında uyarıyordu.[/quote]teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Bu konuda daha detaylı bilgi için [url]http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...5&hl=93+corolla[/url]adresindeki resimleri incele istersen benimkide öyleydi.Şu an güzel.[/quote]süleyman arkadaşım sana çok teşekkür ederim. forum içinde hiç rastlamadığım bi sayfayı ziyaret ettim sayende. çok yararlı bilgiler var içinde. özellikle hangi ampülü kullanacağım konusunda teknik açıdan bir bilgi almış oldum. göstergelerimin aydınlanma sorunu yok aslında homojen bir şekilde karanlık bir de orta panel sarı renkli bende. biraz fazla düzen düşkünüyüm renkler farklı olunca hiç gözüme hoş gözükmüyor. orta paneli de aynı ampüllerle beyaz yapabilirsem eğer harika olur. bilmiyorum siz yaptınız mı. veya oluyor mu. bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.BİRDE ORTA PANEL ve GÖSTERGELER İÇİN SEÇECEĞİM AMPÜLLERİM HEPSİ 12V-5w OSRAM COOL BLUE DİPSİZ AMPÜL MÜ??? YOKSA ORTA PANEL FALAN FARKLI MI. YAPAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM.
yanlız dikkat ettiğim kadarıyla ae101lerin çoğunda 140la 180 hizasında bi kararıklık var....[/quote]evet erdem bey zannediyorum aydınlatma yerlerini belirleyen japon arkadaş ufak bi hata yapmış. gösterge panelinde 3 ampül yerine 4 ampül kullansaymış çok daha homojen bi görüntü elde edilirmiş. dediğim gibi foto çok kötü çıkmış. orta panelin de fotoğrafını çekmiştim ama 1mp cep telefonuyla hiç bir şey anlaşılmadığı için koyma gereği bile duymadım. servise kesinlikle beyaz olaak demiştim tüm aydınlatma, usta gece gözünü alır diyerek cam göbeği takmış. bi kızdım bi kızdım ustaya. sonra tabi gece gittim arabaya bakalım teyple nasıl olmuş diye (teybi de kırmızı beyaz seçmiştim uymayacak renkler diye kızmıştım) teybin ekranı da tam beyaz değilmiş hafif yeşile çalıyomuş. yanlışlıkla yapılan güzellik bi foto mak bulablirsem çekicem daha ayrıntılı resimleri.
kusura kalmayın çocuktan fırsat bulup yazamıyom.şu an kucağımda fırtınalar koparıyor.sonra yazarım inşallah[/quote]durmasın o daha iyi. allah bağışlasın. maşallah diyelim.
sağolasınız.o uyuyunca hanımla biz dinlenmek için atıyoruz bir yerlere kendimizi.uyanıncaya kadar kafamızı dinliyoz.orta panel ampullerini merak ettim doğrusu.fotosunu bekliyoruz.ben orta panel ampullerini değiştirmedim.seninkiler güzel olacak olursa değiştiririz.[/quote]orta panel de yine cam göbeği ama sönük bir aydınlatma var (göstergeye göre sönük ama yeterince tatminkar). akşamları teybin ışınğını kısıyorum denk geliyor. o cep telefonuyla çektiğim kötü fotoğrafı ekleyeyim görmeniz için ama baştan belirteyim, teyp normalinden çok daha parlak, panel ise olduğundan çok daha sönük çıkmış. teybin ekranı ne kadar aydınlanıyorsa, panel de o kadar aydınlanıyor. zannediyorum ledler daha parlak çıkıyor fotoda. ki klima, rezistans ve dörtlü flaşör butonlarının ışıkları bunu açıkça ortaya koyuyor. bu arada teyp ekranı resimde mavi gibi duruyo ama alakası yok. orta panelle aynı renk.