0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında güzel fikir. hafta sonu pimaş boru arıyacağım demekki...şakamıydı gerçek mi ?yoksa ben çok saf mıyım.[/quote]bence arama süleyman arkadaşım. benim aklımda fotoğrafa baktıkça bin türlü kurt dönmeye başladı. arkadaşın yakasına yapıştım ben çerçeve isterem!! diye. boş bi zamanını yakalayalım biraz sıkıştırayım. halis kalıp değil de şöyle kaba saba malzemelerden uğraşsız ortaya çıkarılan eski tip kalıplar var. bakarsınız tepesine binmeme dayanamayıp bi şeyler yapmaya çalışır. harika olur ama.(bu arada ziya arkadaşım spoiler'ini dışarıda yaptırmıştı özel olarak acaba bu şekilde çalışan yerler varmıdır. uğraşır mı ki adamlar. sonuçta fiber bile olsa krom kaplama olur üstüne. onu hallettiririm kolay...)
aklıma şu geldi.biz başka sitelere bakıp nasıl olduğunu anlamaya çalışıyoruz.Onlarda bizim sitelere bakıp bir şey anlıyorlar mı ?takip ediyorlar mı?[/quote] Bu uzay da başka yaşamlar varmı onlarda bizi takip ediyormu acabayı anımsattı bana eheh Eğer başka forumdakiler bizi takip ediyorlarsa kesin uzayda başka yaşantılarda vardır ne dersiniz... Biraz konuyu saptırdım ama eheheh..
aklıma şu geldi.biz başka sitelere bakıp nasıl olduğunu anlamaya çalışıyoruz.Onlarda bizim sitelere bakıp bir şey anlıyorlar mı ?takip ediyorlar mı?[/quote]hiç sanmıyorum süleyman. bizde işler tek düzeliğe gelmiş durumda. söylemişimdir arabama stop lambası alacağım ya. benim şu ana kadar bulduğum 3 model var istanbulda (fazla aramamakla birlikte) ebay'a bakıyorum, ebay'dan hariç bir kaç siteye de baktım üretilen neredeyse 20 tip stop lambası var. adamlar uğraşıyolar bu işlerle. discovery'de izlemişsindir belki saçma sapan işler yapıyor adamlar. biz gülüyoruz ama onlar bu işleri hobi olarak yapıp bir de para kazanıyorlar.biz para kazanmaya çalışıp, bütçemizi zorlayarak hobilerimizle uğraşmaya çalışıyoruz. fark burdan kaynaklanıyor. örnek gösterdiğim site gibi daha ne siteler var aşama aşama işlemleri anlatan. bizde kaç tane var?
Nice 100.000 lere inşallah [/quote]inşallah.. teşekkür ederim Serkan bey.
11 yaşında henüz 100bin.Ah ah inşallah ben de daha az km yapacağım araçlarımla ilerde.senede 30-35bin km'nin altına inemiyorum, bazen 40 oluyor.[/quote]evet. 11 yaşında km düşük. piyasada daha düşük olanları da var. ama emin olun her yeri km'si kadar tertemiz. bi de klimam doğru çalışsa...