0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Rıza Bey sizi Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz?
215-55 ebatlı lastik yanak ve taban olarak orjinalden büyük boyutlara sahip. Lastiğin kalitesi ve cinside etkili olmak ile beraber orjinali 205-55 olan bir lastikte 215 de 55 yanak yol tutuşu iyileştirmez, hatta bir miktar daha fazla salınıma neden olabilir ancak konforu arttırabilir. Dediğim gibi bunda orjinal lastik ile sonradan takılan lastiğin kalite, cins ve sınıfı da önemlidir.
konuya yazmadan önce tanışma bölümee konu açtım ergün bey..
Sonuna kadar size katılıyorum. 2000 yılından beri opel kullanıyordum. 2009 aralık ayında toyota aldım. Toyotanın yol tutuş sorunu olduğu apaçık ortada. Arabayı ilk aldığım gün yağmur yağıyordu ve tavanda, camlarda yağmur sesini duyuyordum. Şaşırdım. Bu sitede meğerse normal olduğunu öğrendim. Yakıt olarak ciddi anlamda ekonomik, ve arıza yaşatmıyor, ancak güven vermiyor. İnanın kayınpederimin 95 model 1,3 xl toyotası benim aracımdan bin kat daha güvenilir. Toyota yeni model çıkarttıkça kaliteyi arttıracağına görsele önem vermiş gibi görünüyor. Bu arabamı aldığımda emekli olduğumda da sıfır dizel bir toyota alırım diye düşünüyordum, ama kesinlikle bir daha toyota almam. Emekli olana kadar bu aracımla devam etmek durumundayım. Yani KRAL ÇIPLAK arkadaşlar.
Bu tür bir sorunla karşılaşmadım. Ancak bu problem genel bir problem olmuş olsaydı mutlaka forumda çok başlık açılırdı. 90 üzerindeki hızlarda da virajlarlarda da aracın yol tutuşu ile ilgili bir kaygım hiç olmadı. Ancak sert esen rüzgarlardan etkilenmesine şahit oldum. Bu da çok anormal değil. Bazen böyle rüzgarlar minibüslere bile zor anlar yaşatabiliyor.
Corolla'nın yol tutuşunda sıkıntı yok... Virajlara dengeli girdiniz mi mis gibi tutunuyor...
bızım insanımız nasıl abartmayı seviyor anlamış değilim.Merak etmeyin faruk bey 93-98 arası bır aractan daha güvenilir yol tutuş var.Aksini ispat etmeye calısanlara ılk sayfadakı 30.000 ile 35.000 arası c sınıfındaki dandık arabaları satın almayı öneririm .. yaa merak ediyorum aynı degerde 0 kılometre corolladan kalıtelı ne arac alıcaktınızda böyle sıkayet ediyorsunuz yol tutuş sorunuymus eşşeği seven nazına katlanır yuksek hızı seviyorsanız savrulmayı göze alın altınızdakı nascar aracı değil aile'ler ıcın uretilmiş guven ve rahatlıkta kendıne marka almıs bır aractır ....
93 Tempramızda bile daha iyi bir yol tutuş vardı. 2001 Toyotamızda ise mükemmel bir yol tutuşa sahipti.