Gönderen Konu: Corolla 1.33 ilk izlenimler...  (Okunma sayısı 53836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla 1.33 ilk izlenimler...
« Yanıtla #100 : Aralık 15, 2010, 13:36:53 »
2011 model comfort 1.33 beyaz aldik henuz test edemedim ama detayli test yapinca paylasirim, testi ancak subatta yapacagim memlekete gidince, heyecanla bekliyorum:)
Veteriner Hekim Gökhan YELALDI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ocak 06, 2011, 19:00:25 »
Arabamızı babam bugün 17:00 itibariyle aldı  :) İlk izlenimleri sıfır gibisi yokmuş, motor gayet iyi dedi. Akşam halı sahaya gelecek küçükken spora alıştıralım dedik  :D Ben de bu akşam test eder ilk izlenimlerimi paylaşırım. Direksiyona geçmek için sabırsızlanıyorum...  :lol:
Corolla 1.33

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ocak 07, 2011, 21:12:44 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
---
Ben 1 seneyi devirdim aşkımın ateşi azalmadı maşallah.
Daha önce de sıfır arabalar aldım ama hiç böyle birşey olmamıştı.
Toyota aşkı başka...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ocak 07, 2011, 21:41:33 »
Hayırlı olsun
Benim Babam Toyota Gibi Adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ocak 09, 2011, 12:06:05 »
toyota gerçekten başka. Bende de var 2011 corolla... ağustosta aldık. Bide 97 corolla vardı onu sattım gittim honda civic aldım.. toyotayı unuttum anahtarını elime bile almadım ama toyota başka işte honda'yı alalı 1 ay oldu şimdi ise honda yatıyor sürekli toyota'daym farklı güzel bi araç :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Ocak 09, 2011, 14:04:45 »
toyota gerçekten başka. Bende de var 2011 corolla... ağustosta aldık. Bide 97 corolla vardı onu sattım gittim honda civic aldım.. toyotayı unuttum anahtarını elime bile almadım ama toyota başka işte honda'yı alalı 1 ay oldu şimdi ise honda yatıyor sürekli toyota'daym farklı güzel bi araç :)

SAT TOYOTA AL :D (Kemal abinin kulakları çınlasın :lol: )
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Ocak 09, 2011, 20:03:54 »
yok 2 toyota fazla geliyor. Yiğidi öldür hakkını yeme honda'nında toyotayı alt eden bi çok özelliği var. İkisi de birbirinden delikanlı. Benim gözümde kardeşler zaten iki modelde de hep aynı sıkıntılar var eksik ekipman ve donanım ;) nede olsa made in japan. Koy motoru, türkiye'ye yolla araçların en BOŞUNU... Japonlarda motordan başka bişe göremedik daha Alıştık buna :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #107 : Şubat 03, 2011, 10:54:05 »
ne oldu ise

1.33cü arkadaşların sesi azaldı biraz

ilgi ile takip ediyordum konuyu

hareket bereket orantısını kaçırmamalı  :D

selametle
1997 1.6 GLİ + Aldesa LPG System

"yok bu şehr içre senin vasfettiğin dilber nedim, bir perî sûret görünmüş bir hayâl olmuş sana"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #108 : Şubat 04, 2011, 23:35:26 »
aynen, ben 10 subatta izmir'e gidiyorum arabayi test edip 1,33 camiasina fayda saglarim diye dusunuyorum:) az kaldi bekleyin:p
Veteriner Hekim Gökhan YELALDI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Şubat 05, 2011, 02:04:53 »
1.33'e en kısa zamanda çelik jant geliyor :) Makyajsız kasaların elegantının jantından takılacak orjinal...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Şubat 05, 2011, 10:55:43 »
1.33'e en kısa zamanda çelik jant geliyor :) Makyajsız kasaların elegantının jantından takılacak orjinal...

Ağırlaştırmasın ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Şubat 05, 2011, 11:12:26 »
Selam arkadaşlar.Arabamızı alalı 1 ay oldu. Şu an 835 km'de Eğer yol bilgisayarı tam tutarsa 1000km bakımına giderken yakıt bitmek üzere olacak. 1000 km'de 335 kuruş yakmış olacak ki bence çok iyi bir rakam.  Sürüşü gerçekten çok keyifli. Bir de park sensörü canı yanmış gibi bağırmasa :) Eksiklik olarak kapının yanındaki ışıkları koymamaları, belli bir hızdan sonra kapıyı kendisi kilitlememesi,gözlük kabının biraz küçük olması v.s.  gibi ufak tefek şeyleri söyleyebiliriz.Motor çok iyi.Yok çekmez falan diyenlere inat keçi gibi,sessiz ve rodaj süresini geçtikten sonra yakıtın düşeceğinide göz önünde bulundurarak gayet ekonomik diyebiliriz. 1.33 güzel seçim oldu bizim açımızdan.
Corolla 1.33

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Şubat 05, 2011, 13:29:53 »
Ağırlaştırmasın ?
Valla ercü öyle ahım şahım yakışmayacağını ben de biliyorum ama babama söz dinletemiyorum. Adam orjinal hastası. Bu yeni kasaların elegantının 5 bacaklı jantını hiç beğenmiyor babam yakışmadığını düşünüyor. O yüzden de taktıracaksan o eskilerin çelik jantını taktırt başka bişe taktırttırsan geri söktürürüm diyor sırf orjinalliği için. Bende ona karar kıldım. Geçenlerde burda bi araç gördüm makyajlı corolla üstündede eski kasa elegant jantı takılıydı kötü durmuyordu bakacaz artık ya başka çare bırakmadı babam bana hiç olmazsa jant kapaktan iyidir.. Aslında montajla bi deneme fırsatı olsa iyi olurdu ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Şubat 05, 2011, 13:31:22 »
Valla ercü öyle ahım şahım yakışmayacağını ben de biliyorum ama babama söz dinletemiyorum. Adam orjinal hastası. Bu yeni kasaların elegantının 5 bacaklı jantını hiç beğenmiyor babam yakışmadığını düşünüyor. O yüzden de taktıracaksan o eskilerin çelik jantını taktırt başka bişe taktırttırsan geri söktürürüm diyor sırf orjinalliği için. Bende ona karar kıldım. Geçenlerde burda bi araç gördüm makyajlı corolla üstündede eski kasa elegant jantı takılıydı kötü durmuyordu bakacaz artık ya başka çare bırakmadı babam bana hiç olmazsa jant kapaktan iyidir.. Aslında montajla bi deneme fırsatı olsa iyi olurdu ama.

yok öyle değil yani arabayı yormazmı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Şubat 05, 2011, 13:37:36 »
yok öyle değil yani arabayı yormazmı :D
Hımm sen o bakıma söylüyorsun :D pardon kardeşim konunun bu yönüne hiç ihtimal vermediğim için görüntü kapsamında anladım. Yok be kardeşim niye yorsun ebatlar boyutlar aynı bişe olmaz yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Şubat 05, 2011, 13:44:17 »
Hımm sen o bakıma söylüyorsun :D pardon kardeşim konunun bu yönüne hiç ihtimal vermediğim için görüntü kapsamında anladım. Yok be kardeşim niye yorsun ebatlar boyutlar aynı bişe olmaz yani :)

Ağırlıklar aynımı peki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Şubat 05, 2011, 15:53:14 »
Alacağım çelik jant sac janta göre tabi ki ağır biraz daha :) Ama bişe olmaz belki 100 km'de extra'dan 0.3-5 arası fazladan yakar o da sorun değil zaten :) Görünümü güzel olsun da gaza azıcık fazladan basarız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Şubat 05, 2011, 15:54:24 »
Alacağım çelik jant sac janta göre tabi ki ağır biraz daha :) Ama bişe olmaz belki 100 km'de extra'dan 0.3-5 arası fazladan yakar o da sorun değil zaten :) Görünümü güzel olsun da gaza azıcık fazladan basarız :)

Göze aldıysan sorun yok abicim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Şubat 05, 2011, 16:20:21 »
Bende 31 Ocak'ta teslim aldım, Araçla eve giderken canımı sıkan bir olay oldu, Adamın biri karşı yönden yolu kapatmış geliyor, yol da dar olunca hafif sağa yanaştım orada da epeyce diken vardı mecburen sürttük biraz.Araç daha 10 km de idi.Çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok,hemen servise gittim pasta cila filan yaptık, yapılan yerler düzeldi ama sabah baktım yine bazı yerlerinde çizik var yine....:( Neyse asıl konuya geleyim aracı 3000 deviri geçmeyecek şekilde kullanıyorum. Düz yolda mükemmel çekişi var yalnız yokuşa vururken biraz gaza tok basmak gerek,yol bilgisayarı şuan 100 km de 7.3-8.0 lt arası gösteriyor. Düz yolda 6.8 lt oldu ama sanırım açıldıkça azalacak yakıt.-------------- Sizlerde dikkatli olun lütfen sağa sola diken filan, izin de canınız sıkılmasın...
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Şubat 05, 2011, 16:26:37 »
Göze aldıysan sorun yok abicim :)
Aldım aldım sorun yok :)
Bende 31 Ocak'ta teslim aldım, Araçla eve giderken canımı sıkan bir olay oldu, Adamın biri karşı yönden yolu kapatmış geliyor, yol da dar olunca hafif sağa yanaştım orada da epeyce diken vardı mecburen sürttük biraz.Araç daha 10 km de idi.Çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok,hemen servise gittim pasta cila filan yaptık, yapılan yerler düzeldi ama sabah baktım yine bazı yerlerinde çizik var yine....:( Neyse asıl konuya geleyim aracı 3000 deviri geçmeyecek şekilde kullanıyorum. Düz yolda mükemmel çekişi var yalnız yokuşa vururken biraz gaza tok basmak gerek,yol bilgisayarı şuan 100 km de 7.3-8.0 lt arası gösteriyor. Düz yolda 6.8 lt oldu ama sanırım açıldıkça azalacak yakıt.-------------- Sizlerde dikkatli olun lütfen sağa sola diken filan, izin de canınız sıkılmasın...
İbrahim bey geçmiş olsun adınıza çok üzüldüm :( Evet gerçekten çok kötü bi duygu tekrar geçmiş olsun...