0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota gerçekten başka. Bende de var 2011 corolla... ağustosta aldık. Bide 97 corolla vardı onu sattım gittim honda civic aldım.. toyotayı unuttum anahtarını elime bile almadım ama toyota başka işte honda'yı alalı 1 ay oldu şimdi ise honda yatıyor sürekli toyota'daym farklı güzel bi araç
1.33'e en kısa zamanda çelik jant geliyor Makyajsız kasaların elegantının jantından takılacak orjinal...
Ağırlaştırmasın ?
Valla ercü öyle ahım şahım yakışmayacağını ben de biliyorum ama babama söz dinletemiyorum. Adam orjinal hastası. Bu yeni kasaların elegantının 5 bacaklı jantını hiç beğenmiyor babam yakışmadığını düşünüyor. O yüzden de taktıracaksan o eskilerin çelik jantını taktırt başka bişe taktırttırsan geri söktürürüm diyor sırf orjinalliği için. Bende ona karar kıldım. Geçenlerde burda bi araç gördüm makyajlı corolla üstündede eski kasa elegant jantı takılıydı kötü durmuyordu bakacaz artık ya başka çare bırakmadı babam bana hiç olmazsa jant kapaktan iyidir.. Aslında montajla bi deneme fırsatı olsa iyi olurdu ama.
yok öyle değil yani arabayı yormazmı
Hımm sen o bakıma söylüyorsun pardon kardeşim konunun bu yönüne hiç ihtimal vermediğim için görüntü kapsamında anladım. Yok be kardeşim niye yorsun ebatlar boyutlar aynı bişe olmaz yani
Alacağım çelik jant sac janta göre tabi ki ağır biraz daha Ama bişe olmaz belki 100 km'de extra'dan 0.3-5 arası fazladan yakar o da sorun değil zaten Görünümü güzel olsun da gaza azıcık fazladan basarız
Göze aldıysan sorun yok abicim
Bende 31 Ocak'ta teslim aldım, Araçla eve giderken canımı sıkan bir olay oldu, Adamın biri karşı yönden yolu kapatmış geliyor, yol da dar olunca hafif sağa yanaştım orada da epeyce diken vardı mecburen sürttük biraz.Araç daha 10 km de idi.Çok canım sıkıldı ama yapacak bişey yok,hemen servise gittim pasta cila filan yaptık, yapılan yerler düzeldi ama sabah baktım yine bazı yerlerinde çizik var yine.... Neyse asıl konuya geleyim aracı 3000 deviri geçmeyecek şekilde kullanıyorum. Düz yolda mükemmel çekişi var yalnız yokuşa vururken biraz gaza tok basmak gerek,yol bilgisayarı şuan 100 km de 7.3-8.0 lt arası gösteriyor. Düz yolda 6.8 lt oldu ama sanırım açıldıkça azalacak yakıt.-------------- Sizlerde dikkatli olun lütfen sağa sola diken filan, izin de canınız sıkılmasın...