0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ben de baktım, Auris'te Valvematic motor kullanılırken Corolla'nın makyajlı versiyonunda Dual VVTi motor kullanılmaya devam ediliyor. Dolayısıyla motor+vites kutusu açısından makyjlı kasada bir yenilik getirilmemiş. Yalnız Dizelde Comfort Extra'dan itibaren, benzinlide de Elegant'da VSC ve TRC sistemi standart olmuş. Özellikle Elegant'da VSC ve TRC'nin standart olmaması bence bir eksiklikti.
aracı başka bir bayiden peşin nakit 44.000 tl buldum. ama memleketimdeki bayiden almayı ve kaliteli servis hizmeti göreceğimi umarak 1080.tl fazla verdim.Yapılan yanlışlıkları söylemek sesimi çıkarmam vatandaşlık görevimdir.
szin fiyatlarda bence yalnıslık var comfort modelı icın olabilir.
Evet, oldukça ekonomik d4d.Aracınızın anahtırında anahtarlık var mı? genelde ordan gelebiliyor sesler.
150 km hız ortalama ile 900 km 55 lt mazot. bence çok çok iyi rakalar bunlar....
merhaba benım corolla da 800 km yı devırdı. Ancak su dıkkatımı cektı motor sesı cok gelıyor ıcerıye.Bılmıyorum bana mı ole gelıyor ancak camları kapatıp klıma teyp falan ses yaratacak seylerı kapattıgımız zaman sankıses cok gelıyor gıbı....
tsk ederim cavebınız için. Ben hıc benzinli arac kullanmadım benım araclarım 2000-2010 transporter 2010 ocak tan bu yana makyajlı transporter bırde bu makyajlı corolla...Yanı transporterın yanında daha bı sessızlık beklıyordum acıkcası.Bılmıyorum belkı bıran bana oyle geldı....Benım sıze bır sorum daha olacak. Bende 440watt pıoneer hoparlor var. Aracın arkasındakı hoparlorle degıstırmek ıstıyorum ancak usttekı ızgarayı nasıl sokecegım hakkında hıcbır bılgım yok...Eger sızın varya yardımcı olursanız cok tsk ederım....İyi Gunler
tıkırtı için eğer metal kordonlu saat kullanyorsanız bide ona dikkat edin bendede vardı tıkırtı meğer arabadan dil saattenmiş.