0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu bahsettiğiniz araç makyajlı corolla mı? Makyajlı Corolla'larda dahi valvematic motora geçiş yapılmadı diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.
Comfort sedan 2010 model benzinli düz vites arabamı alalı 3 ay oldu.Söyleyecek bir şey bulamıyorum.Yorumlarda söylenen hiç bir soruna rastlamadım.Süper memnunum.İyiki toyota almışım.Daha önce bindiğim arabalara bakınca toyota almakta geç kalmışım bile.Araba kendi sınıfında dört dörtlük.
Arkadaşlar ne diyorsunuz siz ben hala çözemedim.Arabam 2008 1,6 benzinli elegant corolla ve 26 bin km geldi;O kadar kasmama rağmen 1 depoyla 560-570 km yi geçemedim daha Bu işte bir yanlışlık var,şehirler arası 80 le bile gitsem hız sabitleyicide ortalama 6,8 altına inmiyor .. siz 1000 km bile yapmadan nasıl 650 km gittiniz hayret.çok başarılı,depoyu tamamen mi bitirdiniz yoksa ışık yanınca devam mı ettiniz kullanmaya?
Arkadaşlar naptınız siz nasıl oluyor bu anlamış değilim hala benim aracım corolla 2001 vvt-i sol aynı arabalar değil ama yani ben sonuçta 1 depoyla 850 900 civarı gittim ve depoda 9litre benzin vardı ortalama 5.1 ve 5.2 yaktı.Ekonomik dedniz araba 45lt depo var ve bizimkilerde 40litre anlamış değilim nasıl olduda 600 küsür km yapmayı daha fazla gitmesi gerekio gibi geldi.?
ben de aranıza 2010 comfort tam otomatik ikinci el bir corolla alarak katıldım yakıt tüketimi fazla gibi geldi bana arabadan anlamam ama yol bilgisayarı ortalama tüketim 9.9 olarak gösteriyor su anda sağlıklı ölçümü nasıl yapabilirm ya da normal değerleri nedir bilen var mı.yol bilgisayarında trip a trip b diye bi şey var bu nedir bilen var mı ve yol bilgisayarının gösterdiği değerler ne derece sağlıklı?
yol bilgisayarında ortalama tüketim kısmına gelip yol bilgisayarı tuşuna basılı tutun sıfırlansın değer, sonra biraz sakin kullanın, tutup kökleyerek kullanmayın bakalım ne olacak tüketim