0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç hiç kaza yapmadı.fabrika çıkışının dışında hiçbir şey yok.araba izmir içinde kullanılıyor.hiç tarlaya bozuk yola girmedi. sadece tatil için arada Urla Sarımsaklı'ya gidiyorum.bir kezde Marmaris Bodrum'a gittim.şehir içinde ses yok ancak otoyol dışında bir asfalta girdiğimde mesela Urla yolu özellikle sol ön cam ve sağ arka camdan ön konsoldan ses geliyor.
servisi aradım ; - bakımdan önce benim araç 5 litre/100 km yakıyordu şimdi siz bakım yaptınız 5,5 litre/100 km yakıyor dedim ve sordum bu nasıl iş diye ?arabam fabrika standartlarının altında yakıyormuş böyle bir şey olamazmış onun için artırdık biraz dediler hatta getir biraz daha yükseltelim diyorlar 100 km de 5,8 litre yakmalıymışşşşşş )))
osman bey koydukları yağ aracınızın orjinal yağı ile aynı sınıfmı? bunu sordunuzmu servise.
Comfort sedan 2010 model benzinli düz vites arabamı alalı 3 ay oldu.Söyleyecek bir şey bulamıyorum.Yorumlarda söylenen hiç bir soruna rastlamadım.Süper memnunum.İyiki toyota almışım.Daha önce bindiğim arabalara bakınca toyota almakta geç kalmışım bile.Araba kendi sınıfında dört dörtlük.
Türkayım evet yaa bakıyorum uğraşıyorum sorun yok annesinin sattığımın aracında yaa biz polyannacılık oynuyoruz yada bize sorunsuz araç vermişler Toyota müşteri hizmetleri aradığında sorunla karşılaştınızmı diye sorduklarında hayır bir sorun yok aracta demekten bıktım