Gönderen Konu: Toyota Corolla [E140] [J:10] [2007-2013]  (Okunma sayısı 103474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamı seviyorum
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Toyota Corolla [E140] [J:10] [2007-]
« Yanıtla #160 : Mart 27, 2009, 20:01:43 »
çağrı bey yalan söylemeye ne ihtiyaç duyarım nede araba yüzünden yalan söylerim.benim arabayı toyota servisindeki ustalar bile test etti ve sonuç lpg li olduğu farkedilmiyor dediler.demekki toyota servisindeki ustalar bu işten ve arabalardan anlamıyorlar.yalan kelimesini söylerken biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
(ALPADOR)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Mart 27, 2009, 20:01:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #161 : Mart 28, 2009, 00:59:07 »
alper bey belki eski kasalarda düşüyodur sizinkinde bu kayıp hissedilmiyodur teknoloji ilerliyor bildiğiniz gibi ama ben de sizin gibi düşünüyorum,düşsede anlaşılmayacak kadar düşüktür kullandım ben de.ama dediğim gibi eski teknolojide olabilir.bir zamanlar doğanım vardı anlaşılıyordu mesela:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Mart 28, 2009, 08:41:43 »
lpgde performansım düşmeyen yalan söyler :)
Çağrı Bey,
Test ettiğim araç zaten benim değil hatta arkadaşımın da değildi. Adını bile duymadığım bir şirket aracıydı. Belkide birdaha görmeyeceğim bir araç için size neden yalan söyleyeyim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Mart 31, 2009, 21:57:06 »
arkadaşlar, herkese merhaba. yaklaşık 1 hafta önce ben de corolla ailesine katıldım. "Tanışma" bölümünde kendimi tanıttım.
eski aracım olan 2004 Megane II sedan dinamik aracımı ani bir kararla satarak yine ani bir kararla (vectra-jetta arasında karar vermeye çalışırken) yeni nesil corolla 1.6 elegant M/M aldım. aracım 2008 model ve şu an 24.000 km de.2. el aldım yani.
eski aracım beni baya bi üzmüştü. tüm bakımlarını hiç aksatmadan yaptırmam ve sattığımda daha 52.000 km de olmasına rağmen başıma bir sürü iş ve masraf açtı.(kronik megane II problemleri) inşallah corollaya uzun yıllar sorunsuz binmeyi hayal ediyorum.
Corolla ile ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerim ise şöyle:

Artılar:
1) Motor performansını çok beğendim. hem atik, hem de gayet sessiz. boşta çalışırken anlaşılmıyor bile.
2) Süspansiyon bakımından şimdiye kadar kullandığım en iyi araç diyebilirim.
3) M/M çok eğlenceli bir vites. eşim de aracı kullandığı için isteyen istediği modu seçiyor.süper rahatlık.
4) Akıllı giriş ve anahtarsız çalıştırma olayı başı başına bir olay. özellikle uzaktan kumanda ile bagaj kapağı açmaya bayıldım.
5) aracımın içi bej döşeme olduğu için çok ferahlık hissi ve bir üst segment izlenimi veriyor. iç mekanda kullanılan malzeme tatminkar.(en azından yumuşak)
6) Aynalar büyük diye başkaları tarafından eleştirilse de görüş açısı yönünden çok iyi.
7) aracın tipi gayet başarılı. sadece kısa farlar mercekli ve arka stoplar ledli olsaydı daha hoş olurdu.
8) arka koltukların ayak basma yerinin düz zemin olması çok iyi.
9) klima çok başarılı ve gayet sessiz. meganda son kademeye aldığınızda acaip vınlama sesi yapıyor ve son kademe diğer araçların ancak 2., 3. kademeleri kadar hava üflüyordu.
10) optitron göstergeler çok harika.

Eksiler:
1) aracın içinde ve bagajında yeteri kadar malzeme gözü yok.Megandan sonra eşyalrımı sığdırmakta bayağı zorlandım. bu sorunu da stepneyi ters çevirip malzemeleri içine koyarak hallettim.
2) sürücü camı hariç tek dokunuşla cam kaldırma özelliğinin olmaması ve akıllı kilitleme diye tabir edilen kumandayla kapıları kapattıktan sonra açık kalan camların otomatik kilitlenmemesi en üst donanıma yakışmayan bir eksiklik. ayrıca cam açma düğmeleri ve ayna ayarlama düğmesinde de aydınlatma yok.
3) çakıllı yollarda çamurluklara sıçrayan taşlar çok rahatsız ediyor
4) gözlük saklama yerine hiç bir şekilde gözlük sığdıramadım.
5) motor bölümünde kullanılan plastik malzeme çok adi duruyor ve klipsleri bir türlü yerinde durmuyor, sürekli çıkıyor.
6) Bagaj kapağında amortisör kullanılmaması,  kullanılmasa bile bagaj kollarının ve kablo tesisatının açıktan gitmesi ucuz izlenimi veriyor.
7) elegant donanımında ESP ve ASR nin opsiyonel olmasını anlamış değilim.
8) hiç bir versiyonda sunroof yok. opsiyon olarak da yok.
9) Klimanın çift yönlü olmasını beklerdim.
10) yol bilgisayarının Türkçe olmaması ve bazı verileri (saat,tarih,yakıt gibi) aynı anda göstermemesi bir eksiklik. özellikle yol bilgisayarı ayarlama düğmesinin yeri tam bir felaket. sürüş esnasında kesinlikle kullanılmamalı.
11) optitron göstergelere göre cd çalar ve klima göstergeleri sönük kalıyor. daha canlı bir aydınlatma yapılabilirdi.

şimdilik gözüme çarpan iyi noktalar ve eksiklikler bunlar. ama tüm eksikliklerine rağmen arabamı çok sevdim. meganda mümkün olduğu kadar arabayı kullanmamaya çalışırdım(arııza yapmasın diye  :)) corollayı ise kullanmak için kendime yalandan işler çıkarıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Mart 31, 2009, 22:26:23 »
Paylaşım için teşekkürler.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
« Yanıtla #165 : Nisan 01, 2009, 00:05:10 »
Megane II yi yerden yere vurmuşsunuz,sanırım sizin şansızlığınız mı diyeyim artık ne diyeyim bilemiyorum..Kankam da 2004 Sedan sunrooflu en üst model megane var,beraber almıştık showroom dan..bugüne kadar sadece şoför camı durup duruken düştü ve sunroofu peryodik bakım istiyor.onun dışında hiç sıkıntısı olmadı..Geniş,rahat,yakıtta cimri,yol tutuşta mükemmel,konfor yeni Corollaya göre daha üst düzeyde;Özellikle benimde sahibi olduğum 2008 Corolla eleganttaki sert amortisörle karşılaştırılınca kendinizi Avensiste gibi hissediyorsunuz Megane'da ;) Bagajın bittiği noktayı göremiyorsunuz Megane da,paspas altındaki gizli gözler çok iyi düşünülmüş,arka koltuğa rahat 3 kişi, zayıf biri daha olursa 4. kişiyi de rahatlıkla alabiliyorsunuz.Diz mesafesi çok fazla..Bu saydıklarımın hiç biri Yeni corollada yok.Zaten sizinde (-) olarak yazdığınız şeylerde bunlar..Gerçekten yeni nesil Corolla tam bir kaymak asfalt arabası,mıcırlı asfalta girmeyin kafayı yersiniz..daha ilk 50 km'sinde göğüslüğünden sesler takırtılar gelmeye başladı ve geçmek bilmiyor,ki 4 yaşında 40 bin km de sattığım kangoo'm da bile o ses yoktu :( neyse zaten yeterince dile getirdim ben bu sıkıntılarımı,sizde başlığı açınca gene fırladı sinir katsayılarım..Gerçi alışıyorsunuz zamanla,onca yere şikayet,dilekçe, servisin olumsuzlukları giderememesi falan..çok büyük hayal kırıklığı olmuştu bende Corollam.. Şimdi ısındım diyebilirim,özelliklede düşürüp yola dahada yapışınca keyfinden geçilmiyor..nasıl olsa ses yapıyordu en azından keyif alayım ve daha güvenli olsun dedim ;) Aracı düşürme sebebimde yan rüzgarlardan çok fena etkilenmesiydi..Daha ilk haftada bir çok eksiğini gördüğünüze göre bunuda en kısa zamanda farkedeceksiniz..Lastikler çok önemli,Dunlop SP1 varsa hemen değiştirin..yol tutuş berbat daha 25 bin km de olan arabamda diş kalmadı diyebilirim..Hayırlı olsun bu arada kazası belasız kullanın ;)
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Nisan 01, 2009, 01:20:34 »
iyi etmişsin ilker, aldığın araba megandan kat kat üstündür, sorun çıkarıp canınıda sıkmaz, eleştirdiğin şeylerde pek dişe gelir bir şey yok, sadece bagajdaki o kabloların açıkta olması çirkin görünüyor, ama boş ver bagajı her an kullanmıyorsun nasıl olsa,... bunu satıncada civic al bayılacaksın valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Nisan 01, 2009, 17:05:26 »
Megane II yi yerden yere vurmuşsunuz,sanırım sizin şansızlığınız mı diyeyim artık ne diyeyim bilemiyorum..Kankam da 2004 Sedan sunrooflu en üst model megane var,beraber almıştık showroom dan..bugüne kadar sadece şoför camı durup duruken düştü ve sunroofu peryodik bakım istiyor.onun dışında hiç sıkıntısı olmadı..Geniş,rahat,yakıtta cimri,yol tutuşta mükemmel,konfor yeni Corollaya göre daha üst düzeyde;Özellikle benimde sahibi olduğum 2008 Corolla eleganttaki sert amortisörle karşılaştırılınca kendinizi Avensiste gibi hissediyorsunuz Megane'da ;) Bagajın bittiği noktayı göremiyorsunuz Megane da,paspas altındaki gizli gözler çok iyi düşünülmüş,arka koltuğa rahat 3 kişi, zayıf biri daha olursa 4. kişiyi de rahatlıkla alabiliyorsunuz.Diz mesafesi çok fazla..Bu saydıklarımın hiç biri Yeni corollada yok.Zaten sizinde (-) olarak yazdığınız şeylerde bunlar..Gerçekten yeni nesil Corolla tam bir kaymak asfalt arabası,mıcırlı asfalta girmeyin kafayı yersiniz..daha ilk 50 km'sinde göğüslüğünden sesler takırtılar gelmeye başladı ve geçmek bilmiyor,ki 4 yaşında 40 bin km de sattığım kangoo'm da bile o ses yoktu :( neyse zaten yeterince dile getirdim ben bu sıkıntılarımı,sizde başlığı açınca gene fırladı sinir katsayılarım..Gerçi alışıyorsunuz zamanla,onca yere şikayet,dilekçe, servisin olumsuzlukları giderememesi falan..çok büyük hayal kırıklığı olmuştu bende Corollam.. Şimdi ısındım diyebilirim,özelliklede düşürüp yola dahada yapışınca keyfinden geçilmiyor..nasıl olsa ses yapıyordu en azından keyif alayım ve daha güvenli olsun dedim ;) Aracı düşürme sebebimde yan rüzgarlardan çok fena etkilenmesiydi..Daha ilk haftada bir çok eksiğini gördüğünüze göre bunuda en kısa zamanda farkedeceksiniz..Lastikler çok önemli,Dunlop SP1 varsa hemen değiştirin..yol tutuş berbat daha 25 bin km de olan arabamda diş kalmadı diyebilirim..Hayırlı olsun bu arada kazası belasız kullanın ;)
megane II hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. insan yeni aldığı araçta en az eskisi kadar konfor, donanım ve kullanışlılık bekliyor. özellikle hacim konusunda corolla megandan biraz yetersiz geldi bana. ama herşeye rağmen iyi ki corolla almışım diyorum. meganı yerden yere vurma konusuna gelince; arkadaşlarım arasında benim gibi itinalı araba kullanan azdır. buna rağmen 25.000 km de başlayıp sattığım 52.000 km ye kadar meganın "kronik arıza" diye tabir edilen hemen her problemini yaşadım. yaşamayanlar istisna sayılır bence. çünkü önreğin servise gelen 10 araçtan 6-7 sinde benzer şikayetler varsa buna" üretim hatası" denir. ben başıma gelen her problemde servise gittiğimde "hoca, meganlarda oluyor", "meganlar bu arızayı sık sık yapıyor" cevabını alınca çıldırıyordum. yoksa problemsiz bir araç olmuş olsaydı hiç düşünmeden tekrar megane II alırdım, ya da aracımı satmazdım. lastikler konusunda da haklısınız. bir kaç denememde beni şaşırttı. aynı megane II lerde kullanılan goodyear nct5 ler gibi maliyetleri düşürmek adına kullanılmış, orta kalite bir lastik. biraz kendimi toparlayayım michelin veya continental takacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #168 : Nisan 01, 2009, 17:10:18 »
iyi etmişsin ilker, aldığın araba megandan kat kat üstündür, sorun çıkarıp canınıda sıkmaz, eleştirdiğin şeylerde pek dişe gelir bir şey yok, sadece bagajdaki o kabloların açıkta olması çirkin görünüyor, ama boş ver bagajı her an kullanmıyorsun nasıl olsa,... bunu satıncada civic al bayılacaksın valla
haklısın arkadaşım. sorun çıkarmasın da varsın kablosu görünsün, camları otomatik kapanmasın. ben de iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. bugün aracımı 200 km lik uzun yolda kullandım. çok menun kaldım ve corollayı daha çok sevdiğimi hissettim. İnşallah Allah herkese kazasız, belasız, arızasız binmeyi nasip eder.saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
« Yanıtla #169 : Nisan 01, 2009, 19:45:06 »
ilk depo bitti 2009 vvt-i ile, bu depo daha önce dediğim gibi kastım biraz az yakıt tüketimi için, 45lt aldı depo bittikten sonra, tam 652km yaptım..aslında 700km yapılabilceğini gördüm, çünkü ilk 130km aracı yakıt tüketimini düşürmek için kullanmadım, hatta biraz sert kullandım, sonra daha 1000 olmadan basmayım dedim sakin kullanmaya başladım, aralarda sıkılıp gaza bastıpım oldu ama çok nadir.. şehir içinde kullandım aracı ama tabii ki istanbul trafiği gibi değil, izmir trafiğinde kullandım, izmirin yarısı otoban, diğer yarısı sahil şeridi :) sürekli akan bir trafik var sadece birkaç kez toplamda 100-150km kadar duran trafikte kullandım ve aracın yakıt tüketimine hayran kaldım... 7.1lt / 100km... uzun yol deneme fırsatım olmayacak malesef ama otobanda denedim, yol bilgisayarı 4.7 ile 5.8 arasında değerler gösteriyor (80km/h ve 100km/h aralığında) bu depo da normal kullanımımla kullancam yakıt tüketimi nasıl artcak ona bakcam..

edit: buraya yazdıktan sonra hesapladım, 652km ile 45lt yakan aracın ortalama tüketimi 6.9 olur.. yol bilgisayarı 7.1 diyor...

Arkadaşlar ne diyorsunuz siz ben hala çözemedim.Arabam 2008 1,6 benzinli elegant corolla ve 26 bin km geldi;O kadar kasmama rağmen 1 depoyla 560-570 km yi geçemedim daha :( Bu işte bir yanlışlık var,şehirler arası 80 le bile gitsem hız sabitleyicide ortalama 6,8 altına inmiyor .. siz 1000 km bile yapmadan nasıl 650 km gittiniz hayret.çok başarılı,depoyu tamamen mi bitirdiniz yoksa ışık yanınca devam mı ettiniz kullanmaya?

megane II hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. insan yeni aldığı araçta en az eskisi kadar konfor, donanım ve kullanışlılık bekliyor. özellikle hacim konusunda corolla megandan biraz yetersiz geldi bana. ama herşeye rağmen iyi ki corolla almışım diyorum. meganı yerden yere vurma konusuna gelince; arkadaşlarım arasında benim gibi itinalı araba kullanan azdır. buna rağmen 25.000 km de başlayıp sattığım 52.000 km ye kadar meganın "kronik arıza" diye tabir edilen hemen her problemini yaşadım. yaşamayanlar istisna sayılır bence. çünkü önreğin servise gelen 10 araçtan 6-7 sinde benzer şikayetler varsa buna" üretim hatası" denir. ben başıma gelen her problemde servise gittiğimde "hoca, meganlarda oluyor", "meganlar bu arızayı sık sık yapıyor" cevabını alınca çıldırıyordum. yoksa problemsiz bir araç olmuş olsaydı hiç düşünmeden tekrar megane II alırdım, ya da aracımı satmazdım. lastikler konusunda da haklısınız. bir kaç denememde beni şaşırttı. aynı megane II lerde kullanılan goodyear nct5 ler gibi maliyetleri düşürmek adına kullanılmış, orta kalite bir lastik. biraz kendimi toparlayayım michelin veya continental takacam.

Aslında şöyle birşey var,servislerde bizi yanlış yönlendirebiliyor bazen ;) Ben ilk aldığımda ve foruma ilk üye olduğumda aracı yeni alan herkes benim şikayetlerimi dile getiriyordu,halada getiriyordur..Şikayetler,mailler vs.. sonuç olarak araba aynı araba,yeni çıkanlarda hiç bir iyileştirme yok..öyle bir çaba yok,gene sorunlar devam ediyordur kesin..Zaten bir araç piyasa çıktığı zaman değil 1-2 sene sonra alacaksınız..Tüm eksiler giderilecek..Tabi kasa değişmeye yakında almayacaksınız maliyet düşürmek için malzeme kalitesi düşüyor..2004 Megalar da sorun olduğunu bende duydum ama benzer sorunlar Corollada da var ;) Sonuç olarak sorunsuz araba yok :) Hatta bir arkadaşımız yazmıştı sıfır aldığı BMW de bile bir çok sıkıntı vardı..Neyse yapacak bir şey yok aldık biniyoruz..Allah kimseye kaza-bela vermesin..
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Nisan 01, 2009, 23:36:15 »

Arkadaşlar ne diyorsunuz siz ben hala çözemedim.Arabam 2008 1,6 benzinli elegant corolla ve 26 bin km geldi;O kadar kasmama rağmen 1 depoyla 560-570 km yi geçemedim daha :( Bu işte bir yanlışlık var,şehirler arası 80 le bile gitsem hız sabitleyicide ortalama 6,8 altına inmiyor .. siz 1000 km bile yapmadan nasıl 650 km gittiniz hayret.çok başarılı,depoyu tamamen mi bitirdiniz yoksa ışık yanınca devam mı ettiniz kullanmaya?
ışık yandı, range 0 oldu anında aldım benzini, range 0 olduktan sonra 150 metre falan gitmişimdir, 45 litre benzin aldım, 652km yaparak..ama nasıl kullandığımı siz bir de bana sorun, tamamen test amaçlıydı, o şekilde normal bir kullanım olamaz, düz yolda bile cut offtan yararlanayım diye bıraktım aracı süzülsün diye, kalkışlarda bile 10litreyi geçmedim, gerçi araç gerçekten çok az yakıyor, 98 corollada 13-14 litra yakan kullanımla kullandım, yol bilgisayarı tüketime 9.5 dedi (ortalama)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #171 : Nisan 01, 2009, 23:45:28 »
Dizele kurban olayım... 42 lt mazotla 750 km yaptım, %80 şehiriçi...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #172 : Nisan 01, 2009, 23:51:25 »
ali rıza abi benimki komple şehiriçi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #173 : Nisan 02, 2009, 00:16:27 »
Benim şehiriçinin tamamı en fazla 2.vites.   

İzmir'de şehiriçi falan yok be Türkay, bana şehirlerarasıymış gibi geliyor... :) :) Misal Bornova-Basmane, Bornova-Yeşildere-Üçyol-Üçkuyular... Bu güzergahlarda neredeyse şehirdışı değerleri verecek... Tabii İzmir'in dur-kalk trafiğine sözümüz yok ama inan Yenipazar'ın dur-kalktan çok fazla bir farkı yok, bir günde 3.vitesle en fazla 100 m yol gidersin... :) :)
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #174 : Nisan 02, 2009, 00:20:41 »
ali rıza abi ben hep 5. vitesteyiz izmirde, 50de 5e atıyorum zaten böyle yakıt tüketimini düşünürken, dediğin çok doğru abi, yollarımıza hayranım, helal olsun izmire, özledim ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #175 : Nisan 02, 2009, 00:43:31 »
Nasipse 10 gün sonra bi gidecem, kolaçan edip gelirim şöölee...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #176 : Nisan 27, 2009, 21:57:09 »
Çelik jant deyimi yanlıştır.O eskidendi.Sizin çelik jant diye tabir ettiğiniz aluminyum alaşımlıj anttır(fark verilerek alınan)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #177 : Mayıs 03, 2009, 22:43:49 »
yeni aracını hayırlı olsunda bence 1.6 sınıfında civic rakipsizz...he dizele lafım yok ama benzinlide civic rakipsiz hele makyajlı kasa dahada iyi oldu arabanın içi olayı bitiriyor zatenn ama corolla da çok güzel ve sorunsuz bir araç...
HoNdA HaYaT OnDa!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #178 : Mayıs 11, 2009, 22:35:12 »
ugur yavuz bey arkadaşım ben de yazdıklarınıza katılıyorum aracın artıları çok fazla ama tespit ettiğim tek kusuru arka cam da lastik olmaması ve makasla kesilmiş gibi durması.bu konuyu ayrıca bir bvaşlıkta açtım ama daha detaylı cevap alamadım arkadaşlarımzıdan sanırım herkes arabasına bakmaya gitti :)
tüketim ve ses olayına gelince bence ikisi de muhteşem az yakıyor ve sesiz bir araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #179 : Mayıs 11, 2009, 23:13:06 »
kullandıkça serileşecek aracınız