0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hmmm... evren bey '''baktırdık ve gereken parçayı yerine taktıklarını söylediler..''' deyince gaz pedalından bahsettiğini sanmıştım. kusura bakmayın
Öbür gün şu sorgulamayı yapalım bakalım. Aksilik, 40.000 bakımını daha 3 hafta önce yaptırdım (110 km uzaklıktaki başka bir şehre giderek). Artık çağırma sonucu ne zaman gideriz, Allah kerim...Bir arkadaşım da benim tavsiyemle Corolla aldı (daha doğrusu bende gördü, öyle aldı). 2010 model, Elegant, benzinli. 42.000 TL filan ödedi araca, babası aslında Volkswagen alacaktı. Son bu pedaldan dolayı çağırmayı duyunca, babasının oğluna söylediklerini kısmen aktarıyorum (yoksa site yönetimi ceza verir bana) söylediklerini: "Sen istedin diye Toyota aldık, ben ne güzel Volkswagen alacaktım, al şimdi bu arabayı ****** sok" şeklinde (aynen böyle söylemiş, ters bir adam).Bence doğru bir uygulama ama köy/kasaba yerinde yaşayan insanlar için bu durum, araçta zaafiyet olarak algılanıyor. Eee, alışmadık bünyede don durmazmış
sınıyor musun Allah'ım ?!
... yalnız sorgulama sayfasında yazılan metnin, toyotaya karşı muhtemel davalar ve itirazlar karşısında delil olarak kullanılmaması için ne kadar politik seçildiğine dikkatinizi çekmek isterim.