0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı Abi bu kadar heyecan yapma. Plakayı bana özelden atıver, bi bakalım
ilk kez götürdüm aslında. dediğim gibi sırf evime yakın olduğu için. babam ilgileniyor yoksa, o da zeytinburnu derindereye götürüyor. kendi aracı da toyota ve önceki aracı da toyota olunca bilindik yer muamelesi yapıyor. gayet de memnun z.burnu derinderedenavcılar sonkar da iyi ama sanırım yavaşlar biraz. mesela orda tanıştığım bir bey vardı, silecekleri için getirmiş aracını ve ben giderken hala oradaydı. avcılarda arkadaşlarımın yanına gittim orada beklememek için, geri döndüğümde hala aynı insanlar vardı ayrıca.
corolla kullanıcısı olmaktan memnunum, 2009 corolla aldığımamızın ne kadar doğru bir karar olduğunu da görüyorum..teşekkürler müşterisini madur etmeyen toyota..
Peki parçası değiştirilen araç sahiplerinden farkı fark eden oldumu acep?
vışşşşşşşş. acaba başka markayada bakarlarmı gaz pedalında ne sıkıntısı varmış ben onu anlamadım. Gaza basınca gitmiyomu bu araba ?
henüz Türkiyede başlatılmadı Erdem 15 şubattan itibaren şasi numaralarımızla araçlarımızın çağrılıp çağrılmadı kontrol edeceğiz
Gaza basınca gitmiyomu bu araba ?
Honda'da hava yastığı sorunu nedeniyle geri çağıracak ama bi türlü kiçini kaldırıp çağıramıyor, acaba toyota eski müşterilerine bi kıyak yapıp bizimkileride geri çağırıp bakarmı