0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana piyango vurmadı 2010 corollapeki neden şasi numarasına göre..bizim pedalların arızalı pedallardan farkı neki?başka ülkedemi üretiliyor acaba?
Galiba guney afrıkadan ithal edliyor diye biliyorum tüm corollaların ama bizim 2010'lar türk yapımı galiba yada toyota önceden fark edip bizimkilere koymadı o gaz pedalını bilemiyorum çünkü dıkkatımı cekti 2010 corolla sahipleri cağrılmıyor galiba..
2010 modelllerde sanırım sorun yok evet..acaba pedalların üretimi japon değilmi:S
Zaten sorunlu olan pedalda japon üretimi değildi çin üretimiydi sanırım..
Maalesef bizimki de (2010 Avensis) geri çağrılanlar içerisinde. Karaman - Konya git gel 300 Km. (3x7 Lt/100Km=20-21 Litre benzin (70-75 TL. ekonomik olarak yük) bir günlük zaman kaybı da extrasıToyota bu zaman ve ekonomik kayıplarımızı da telafi edecek mi?
muhteşem bir zamanlamaydı bizimki de be..çok ucuza kapatmıştık arabaları ötv indirimi söz konusu değildi, plazalar zor durumdaydı, satış yoktu güzel pazarlıklar yapılıyordu...amma geçmiş zaman yahu..1 yaşını doldurmuş arabalar
"Biz otomobillerinizi çağırmıyoruz. Otomobillerimiz sizi çağırıyor" HYUNDAI Bugünkü Hürriyet gazetesinin arka sayfasındaki yarım sayfa reklamda bu yazıyor
Ben de perşembe günü saat 15 diye randevu aldım Sonkar Yenibosna servisinden. Bir saat sürer dediler ama 1.5 saate uzayacaksa yanıma laptop alayım, orada beklerken foruma takılır vakit geçiririm.
Hehe, Amerikada daha neler neler var reklam dünyasında
Offff, çok ağır bir slogan olmuş bu ya, it yese kudurur valla
Orası öyle Alper başkanım serbest rekabet var harika reklamlar çıkıyor aslında ortaya ama o reklamları Türkiye'de yapsan savaş çıkar