0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almanyada Vw sahipleri çıldırıyor. Kalite düştü ve yenilik yok hemde aynı araçtan 4 marka var. /quotesn.Bozbey şuan İstanbuldayım.Aşırı trafikten araba içeriye anormal eksoz kokusu gelmeye başladı.Bende merakımdan bahçede kabin filitresini söktüm.gördügüm manzara karşısında donup kaldım.bukadar kalitesiz filitremi olur.onbin bakım yeni yapıldı.bakırcılar fetiyede herşey orjinal takıldı.bumu kalite.vw dahil hiçbir EU ülkesinde üretilmiş arabalarda bu kalitede filitre olacagına inanmıyorum.isteyen kedi arabasındaki filitre ile herhangi bir aracın filitresini kontol edebilir.çok üzüldüm,toyotadan bukadarını beklemezdim.iyi günler dilegimle.
sn.Bozbey şuan İstanbuldayım.Aşırı trafikten araba içeriye anormal eksoz kokusu gelmeye başladı.Bende merakımdan bahçede kabin filitresini söktüm.gördügüm manzara karşısında donup kaldım.bukadar kalitesiz filitremi olur.onbin bakım yeni yapıldı.bakırcılar fetiyede herşey orjinal takıldı.bumu kalite.vw dahil hiçbir EU ülkesinde üretilmiş arabalarda bu kalitede filitre olacagına inanmıyorum.isteyen kedi arabasındaki filitre ile herhangi bir aracın filitresini kontol edebilir.çok üzüldüm,toyotadan bukadarını beklemezdim.iyi günler dilegimle.
Evet gitmeniz gerekiyor. Ama gitmeden önce telefon edin, eğer parça kullanacaklarsa bazen ellerinde bulunmadığından gitsenizde geri dönebiliyorsunuz.
Mesut Bey,Bugün servise gittiğimde parça değişikliğine gerek olmadığını ve yalnızca ECU güncelleme yapılacağını belirttiler ve yaklaşık 1,5 saat içinde aracım gerekli güncellemeler yapılarak tarafıma teslim edildi.www. toyota-tech.eu sitesinde şasi nosu ile girildiğinde servis tarafından bugün yapılan güncellemelerin tamamlanmadığı bilgileri hala görülüyor. Sanırım bilgiler hemen gönderilmiyor. Sitede araçlara ilişkin bilgiler ne zaman güncellenir bilginiz var mı?Şİmdiden teşekkürler...
Benim Auris 2009 D4D , aramada çıkan sonuç bu..C/I for EU: 2KBA-080 - Power Window Mstr Switch on Auris,Camry+HV,Corolla,RAV4,Sequoia,YarisOwners of vehicles affected by this recall /special service campaign will receive a campaign notification by first class mail. Owners are requested to contact their local Toyota retailer/authorised repairer to arrange for the vehicle to be inspected and countermeasures applied where applicable. This recall/special service campaign will be performed by any Toyota retailer/ authorised repairer at NO cost to the vehicle owner.Tamamlanmadı2KBA-080
elektrikli cam dümeleri ile alakalı , servisi arayıp kampanyadan yararlanmak istediğinizi söyleyin ve randevu alın.
Geçen bir arakadaşımız bu düğme işi için gittiğinde yağladılar demişti, ondan sonrada bozulunca 70 TL ek bedelle yapmışlar
telefonla görüşüldüğünde 10 dk uğramanız yeterlidir deniliyor,bu durum dikkatimi çekti, neden?bende kontrol için götürdüm swice yağlama yaptılar, değişim yapmıyorlar, fakat 5-6 ay sonra şöför tarafı tutukluk yapmaya başladı...
Teşekkürler yardımlar için, tereddüt ettiğim nokta şu. Kampanya var diyorlar ya, butonları yağlayıp geri yollayacaklar ya da başka bir tarafı yapalım derken bozacaklar ya sonra da biz burada kafayı yiyeceğiz Gedizler Dolapdere'den randevu alıp bu hafta içi gitmeye çalışacağım. Sonucu buradan paylaşırım arkadaşlar..