0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya akedeş ne oluyo bu toyota ya biz millete toyota varsa sorun yok diye hava atıyorz bunlar geri çagırıyorlar sorun var diye .hayır malın arkasında durmak iyi bir olay ama toyota gibi bir firmaya yakışmıyor geri çagırma felan
yaptırıyolar 2. sınıf dandik firmalara ,,, sonrada milleti uğraştırıyolar. milleti uğraştırmayı geçtim kendileri arızalı ürünü ceplerinden değiştiriyolar .İlk seferınde düzgünce kendileri yapsa hiç sorun çıkmicak. Dandik 2. sınıf firmalar üretim esnasında yapıyoo sonra işleri bitiyo . bittikten sonra adam parasını alır yoluna bakar gerisi ilgilendirmez zaten onu. :@
geri çağırmalar moda oldu markalr yarışıyor bakalım ne olacak
Ayrıca 9000 km deki aracımın ön kaput ve tamponundada sorun var. sinek çarpsa boya atıyor ön taraf çok canımı sıkıyor. TOYOTA iletişimi aradım birsorun olmadığını söylüyorlar. lütfen aynı sorunu yaşayanlar şikayette bulunsunlar hakkımızı aramak zorundayız. Boya sertlik derecelerinin ve boya kalitesinin düşük olduğunu duydum. anlayan varsa diğer marka araçların boya sertlik dereceleriyle karşılaştırma yapabilirlermi acaba.
Arkadaşlar merhaba... ben yeni katılım yaptım buraya. 2010 model corolla elegant dizel aracım var. Bencede bu geri çağırmaların arkasında TOYOTA gibi bir japon araba firmasının ÇİN malı yd. prç kullanması yatıyor. aynı model arabası olanlar arka hoperlörlerini kontrol ettirirlerse bu fiyattaki bir arabada kullanılan adininde ötesindeki kolonları. daha kimbilir nerelerde kullandılar. açıkça kazıklandık