Gönderen Konu: Toyota Geri Çağırma!  (Okunma sayısı 154455 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Toyota Geri Çağırma!
« Yanıtla #220 : Ekim 22, 2010, 03:06:31 »
yaptırıyolar 2. sınıf dandik  firmalara  ,,, sonrada milleti uğraştırıyolar. milleti uğraştırmayı geçtim  kendileri  arızalı ürünü ceplerinden değiştiriyolar .
İlk seferınde düzgünce kendileri yapsa hiç sorun çıkmicak. Dandik 2. sınıf firmalar üretim esnasında yapıyoo sonra işleri bitiyo . bittikten sonra  adam parasını alır yoluna bakar gerisi ilgilendirmez zaten onu. :@

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Ekim 22, 2010, 12:44:19 »
Çağırmayıp hasır altı etseler daha mı iyi? Hiç olmazsa olası bir riski telafi edip tedbir almak güvenliğimiz açısından çok olumlu bir karar. Böyle bir kararı alıp uygulayabilme cesaretini gösterenleri tebrik etmek gerek.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Ekim 22, 2010, 13:15:58 »
Geri çağrılmayan bir tek benimki kalacak yakında :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Ekim 22, 2010, 14:31:25 »
ya akedeş ne oluyo bu toyota ya biz millete toyota varsa sorun yok diye hava atıyorz bunlar geri çagırıyorlar sorun var diye .hayır malın arkasında durmak iyi bir olay ama toyota gibi bir firmaya yakışmıyor geri çagırma felan
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #224 : Ekim 22, 2010, 15:03:44 »
ya akedeş ne oluyo bu toyota ya biz millete toyota varsa sorun yok diye hava atıyorz bunlar geri çagırıyorlar sorun var diye .hayır malın arkasında durmak iyi bir olay ama toyota gibi bir firmaya yakışmıyor geri çagırma felan
aynen
yaptırıyolar 2. sınıf dandik  firmalara  ,,, sonrada milleti uğraştırıyolar. milleti uğraştırmayı geçtim  kendileri  arızalı ürünü ceplerinden değiştiriyolar .
İlk seferınde düzgünce kendileri yapsa hiç sorun çıkmicak. Dandik 2. sınıf firmalar üretim esnasında yapıyoo sonra işleri bitiyo . bittikten sonra  adam parasını alır yoluna bakar gerisi ilgilendirmez zaten onu. :@
doğru söylüyorsun hocam hızlı üretecez diye yan üreticileri çoğaldı bu adamların ayrıca daha öncede dediğim gibi bence mmt vitesleride biraz erken sürdüler piyasaya.
araba sen sürmeye başladıktan sonra arkan,da bıraktıkların ve tanımadıkların düşünülerek kullanılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Ekim 22, 2010, 15:08:39 »
yani bir olur iki olur tabiki hatayı geri çağırarak düzeltiyorlar bu güzel birşey ama toyota gibi bir dev bu.arkadaşlar geliyor yanıma senin toyota yine geri çağırıyormuş duy :) :) :)dunmu diyorlar.   :D
araba sen sürmeye başladıktan sonra arkan,da bıraktıkların ve tanımadıkların düşünülerek kullanılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Ekim 22, 2010, 18:28:54 »
geri çağırmalar moda oldu markalr yarışıyor bakalım ne olacak

Toyota birinciligi kimseye kaptirmiyor ama :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Ekim 22, 2010, 18:49:34 »
Adamlarda alışkanlık başladı bizim kasadan sonra :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Ekim 22, 2010, 20:24:35 »
  Ya geri çağırma olmasa? !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #229 : Ekim 24, 2010, 22:52:23 »
Simdiye kadar olmuyordu Hakan, herkesin de keyfi yerindeydi, pasa pasa arabalarini kullaniyorlardi.
Toyota'nin geri cagirdigi arac sayisi on milyonu gecmis. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #230 : Ekim 28, 2010, 10:53:32 »
Dünyada en az arızalanabilir otomobiller içinde gösterilen Toyota'nın bu çağırmalardan sonra 2010 yılı karnesi nasıl olacak bakalım. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Ekim 28, 2010, 10:56:13 »
Nissan da 2.1 milyon araç geri çağrıyormuş, motor beyni ile ilgili bir problem yüzünden.

İyi reklam oluyor diye tüm firmalar en ufak şeyde geri çağırma duyurusu yapıyor artık :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Ekim 28, 2010, 11:11:57 »
moda oldu hakkaten geri çağırma bence birbirleriyle rekabet içersinde oldukları için bazı ufak tefek pürüzleri gözden kaçırıyorlar ve daha sonrada geri çağırma çıkıyor ortaya
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #233 : Ekim 28, 2010, 12:33:43 »
Neler oluyor bu toyotaya ya, korkutuyor beni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #234 : Ekim 28, 2010, 19:50:22 »
Cin'in kalitesiz parcalari...Hepsi de Cin mali kullaniyor.Olacagi o. :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #235 : Ekim 29, 2010, 11:43:48 »
 Arkadaşlar merhaba... ben yeni katılım yaptım buraya. 2010 model corolla elegant dizel aracım var. Bencede bu geri çağırmaların arkasında TOYOTA gibi bir japon araba firmasının ÇİN malı yd. prç kullanması yatıyor. aynı model arabası olanlar arka hoperlörlerini kontrol ettirirlerse bu fiyattaki bir arabada kullanılan adininde ötesindeki kolonları. daha kimbilir nerelerde kullandılar. açıkça kazıklandık >:( >:(

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #236 : Ekim 29, 2010, 11:51:32 »
Ayrıca 9000 km deki aracımın ön kaput ve tamponundada sorun var. sinek çarpsa boya atıyor ön taraf çok canımı sıkıyor. TOYOTA iletişimi aradım bir
sorun olmadığını söylüyorlar. lütfen aynı sorunu yaşayanlar şikayette bulunsunlar hakkımızı aramak zorundayız. Boya sertlik derecelerinin ve boya kalitesinin düşük olduğunu duydum. anlayan varsa diğer marka araçların boya sertlik dereceleriyle karşılaştırma yapabilirlermi acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #237 : Ekim 29, 2010, 18:46:09 »
Ayrıca 9000 km deki aracımın ön kaput ve tamponundada sorun var. sinek çarpsa boya atıyor ön taraf çok canımı sıkıyor. TOYOTA iletişimi aradım bir
sorun olmadığını söylüyorlar. lütfen aynı sorunu yaşayanlar şikayette bulunsunlar hakkımızı aramak zorundayız. Boya sertlik derecelerinin ve boya kalitesinin düşük olduğunu duydum. anlayan varsa diğer marka araçların boya sertlik dereceleriyle karşılaştırma yapabilirlermi acaba.
mustafa bey benimde ön kaputumda taş izi falan fazla ancak bu bir sebeb değil.O boyanın zarar görmemesine imkan yok.Çok zarar görmesini istemiyorsanız ön kaputa film çektirin.Ayrıca diğer firmalardada bu böyle.Boya kalitesine gelince diğerlerinden daha iyi.Toyotanın 10 yılını doldurmuş araçlarında boyada bozulma yok enazından .Dİğer firmalarda boya kalmıyor güneşten veya kimyasallardan.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #238 : Ekim 30, 2010, 00:40:24 »
Arkadaşlar merhaba... ben yeni katılım yaptım buraya. 2010 model corolla elegant dizel aracım var. Bencede bu geri çağırmaların arkasında TOYOTA gibi bir japon araba firmasının ÇİN malı yd. prç kullanması yatıyor. aynı model arabası olanlar arka hoperlörlerini kontrol ettirirlerse bu fiyattaki bir arabada kullanılan adininde ötesindeki kolonları. daha kimbilir nerelerde kullandılar. açıkça kazıklandık >:( >:(

İyice cıvıttılar ya, bu ne böyle kısa sürede yine geri çağırma....

Alıntı

Hondanın boyası dahada ottan, sanırım artık sağlığa ve çevreye zaraı daha az diye su bazlı boya kullanıyorlar , ondan bu kalitesizlik, yakında sulu boyayla boyayıp elimize verecekler arabaları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #239 : Aralık 01, 2010, 17:09:03 »
ya tekloloji çok ilerledi bunu cihazlarla tesbit ediyorlar daha önceleri vardı biz göremiyorduk arabanın altına gazete koyup bakıyorduk.önemli olan sorunu halletmeleri ilgilenmeleri