Gönderen Konu: Toyota Geri Çağırma!  (Okunma sayısı 158052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Geri Çağırma!
« Yanıtla #180 : Şubat 22, 2010, 18:16:36 »
Bende cuma günü Gedizler Dolapderede yaptırdım.Kim ne derse desin arabamdan çok memnunum :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #181 : Şubat 22, 2010, 18:18:30 »
Aynen Aydın abi. %100 memnuniyet  :alkis:
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #182 : Şubat 23, 2010, 14:39:50 »
Arkadaslar bende hallettim, 30 dk suruyor en fazla
Yalniz araca pedali taktiktan sonra bilgisayara bagliyorlar,  bunu anlamadim neden yaptiklarini

Ayrica ogrendigim kadari ile bu pedali yapan sirket alman ve PSA arabalarina da ayni pedallari vermis, ama onlardan ses cikmiyormus

Neyse sonucta arabamizin arkasinda TOYOTA markasinin olmasinin onemi bir kez daha ortaya cikti
kim nederse desin bu sadece Toyota nin guvenini artirdi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #183 : Şubat 23, 2010, 14:58:03 »
 Sorunlu pedalları üreten firmanın internet adresi de bu.http://www.ctscorp.com/
 Burda bir ingilizce metin var konu ile ilgili olarak...
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #184 : Şubat 23, 2010, 15:10:18 »
Hehe, ben de devrelerimde CTS parçaları kullanmıştım. :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #185 : Şubat 23, 2010, 23:20:09 »
Eveet sabahın ilk ışıklarıyla Toyota otomer'e gittim ve ilk sırada pedal sorunumuzu hallettirdim.Kafam daha rahat artık   ;)
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Şubat 24, 2010, 11:43:40 »
Kullanıcı olan kımseler Toyotanın bu hareketıne ıyı yonde bakmaları lazım aslında bende 2007 Triptronik son kasa toyotam var servıse gosterıcem..cıkar cıkmaz bılmıyorum japon faturaları servıste duruyor yurt dısından gelen ılk partı araclarından bırıne sahıbım..ben bu durumu toyotanın can guvenlıgıne ne kadar onemsedıgını cıkartıyorum kolay deıl cıtröen peugeot bunlarda o zamanlarda aynı yerde uretılen araclar ve onlardada sorun oldugu söylenıyor fakat hıc bı calısma soz konusu degıl.
Bu toyotanın dustugu anlamına degıl aksıne dunyaya ne kadar duyarlı bı fabrıka kısılıgı oldugunu yansıtmak..
Toyo'dan vazgecılmez. . . ;)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #187 : Şubat 24, 2010, 19:05:24 »
Kullanıcı olan kımseler Toyotanın bu hareketıne ıyı yonde bakmaları lazım aslında bende 2007 Triptronik son kasa toyotam var servıse gosterıcem..cıkar cıkmaz bılmıyorum japon faturaları servıste duruyor yurt dısından gelen ılk partı araclarından bırıne sahıbım..ben bu durumu toyotanın can guvenlıgıne ne kadar onemsedıgını cıkartıyorum kolay deıl cıtröen peugeot bunlarda o zamanlarda aynı yerde uretılen araclar ve onlardada sorun oldugu söylenıyor fakat hıc bı calısma soz konusu degıl.
Bu toyotanın dustugu anlamına degıl aksıne dunyaya ne kadar duyarlı bı fabrıka kısılıgı oldugunu yansıtmak..
Toyo'dan vazgecılmez. . . ;)

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #188 : Mart 01, 2010, 11:16:50 »
en sonunda bende aracımı kontrole götürdüm. o malum pulu koymuşlar.gerçekten gaz pedalı şimdi daha iyi oldu.
ayrıca emniyet kemerinden gelen sesi ve orta konsoldan gelen sesleri de söylemiştim.hepsini halletmişler.kulaklarıma inanamadım.
teşekkürler toyota.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #189 : Mart 02, 2010, 22:09:41 »
müşteri memnununiyeti kavramına katılıyorum ama 100% olmaz....
neden çünkü ayıplı mal satarak ayıbı gidermişler...
ayıplı mal satıldığı için kötü...ayıbı giderdikleri için iyi...:=)))
manavın çürük elmayı yenisi ile değiştirmesi gibi:=))))
şaka bi yana %100 olmaz...
%51 yeter...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : Mart 03, 2010, 01:42:51 »
Tüm toyota severlere selamlar.Forumdaki ilk yazım:)benim ufaklığıda verdiğiniz linkten kontrol ettim servis başvurmam gerektiğini belirttiler.Ne gibi işlemler yapıldığı hakkında bilgilendirebilir misiniz?Çobançeşme Sonkarda yaptırıyorum bakımlarını..Teşekkurler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #191 : Mart 03, 2010, 03:12:56 »
Tüm toyota severlere selamlar.Forumdaki ilk yazım:)benim ufaklığıda verdiğiniz linkten kontrol ettim servis başvurmam gerektiğini belirttiler.Ne gibi işlemler yapıldığı hakkında bilgilendirebilir misiniz?Çobançeşme Sonkarda yaptırıyorum bakımlarını..Teşekkurler..
Ben de Sonkar'a götürmüştüm. Önce telefonla randevu aldım, sonra randevu günü ve saati oraya gittim, arabayı teslim aldım, bir buçuk saat bekledikten sonra gaz pedalına parça eklenmiş ve pırıl pırıl yıkanmış olarak aracımı teslim aldım.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #192 : Mart 04, 2010, 01:37:43 »
Kanada toyotaya karşı meclis soruşturması açmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #193 : Mart 04, 2010, 23:47:24 »
aferin kanada ya...adamlar savunuyor insanlarını...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #195 : Mart 10, 2010, 16:14:36 »
yine bir pedal vakası yaşandı amerikada;
http://news.yahoo.com/video/business-15749628/18521785
http://news.yahoo.com/video/losangelescbs2-15749667/18522045
http://news.yahoo.com/s/ap/us_runaway_prius

Haberi ilk senden duyuyorum Turkay, sagol. :)
O arabayi kullanan adam 911 acil servisi aramis, 'vitesi bosa al' tavsiyesini duyup, uygulamamis.Paspasi da degistirmis mi degistirmemis mi belli degil.Videolari su an izleyemiyorum, ama tahminim bu adamcagiz arabaya gore cok iri yapili, paspas sikissa bile ayagiyla ya da eliyle ulasip duzeltmesi kolay olmaz...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #196 : Mart 10, 2010, 16:26:07 »
Ben çok gırgır biriyim Nagihan, birazda aykırı düşünceliyim, böyle olmamın sakıncası olmadığına inanıyorum, forumlarda insanlar özgür olmalı, düşüncelerini ifade edebilmeli diye düşünüyorum, her kes aynı fikirde, aynı yapıda olsa inanki buralar çok monoton olur, başlangıçta benimde toyotam vardı , o yüzden üye olmuştum, iki yıl önce toyotamı satıp honda aldığımda bu forumda istenmeyeceğimi düşünmüştüm; ama yanılmışım, arkadaşlar çok olgun bir yaklaşım gösterdiler, Dağhan, bir MSN sohbeti sırasında gönderdiğim resimlerimi forumda yayımladı, hemen hemen herkes hayırlı olsun dedi, hiç kimse düşmanca tavırlar sergilemedi, hele bir arkadaşımızın kullandığı bir cüme o kadar hoşuma gittiki hala hatırlayıp gülümsüyorum
"Japondur candır" demişti benim honda için...
Tabiki başka forumlarada takılıyorum mesela DH nin sadece honda bölüne mesela team honda tr  vs vs ... ama oradakilerin fanatikliği bunaltıyor bazan,  çoğusu samimi değil, 7-8 yaşında bir kopela, kendini 30 yaşında gösterip olur olmaz diyaloglara girebiliyor..
Burada ise anlayışlı , kültürlü ve olgun bir kitle var, kimse kimseyi kırmıyor, kavga dövüş olmuyor, fanatizm yok (her ne kadar çok genç bir üyemiz , daha doğrusu bölüm yöneticimiz varsada) yaş ortalamasının nispeten yüksek olması kaliteyi sağlıyor
İşte bütün bu yazdıklarımdan dolayı, hondacı olmama rağmen arkadaşlar kabüllenmişler
hemen hemen her kese sataştığım olmuştur, ama kimsenin kızdığınıda sanmıyorum
gerçi kesinlikle birisini üzmek kırmak gibi bir niyetim olmaz; senin tepkilerini yaşının çok genç olmasına bağlıyorum...kaldıki bana kızmanı gerektirecek bir şeyde söylememiştim...özetle "keşke babanı dinleyip sıfır arabayı alsaydın" demiştim... bunda kızacak bir şey yokki, hala aynı şeyleri söylüyorum, ilk fırsatta şimdiki arabanı satıp sıfırını al diyorum, (Allah her kese nasip etsin sıfırını)

Umarım bu yazdıklarımdan sonra hala bana karşı tepkili olmazsın, eğer sürç-i lisan edersem bilki şakadır

keşke hondacılarda bizim kadar hoş görülü olsa
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #197 : Mart 10, 2010, 16:30:35 »
ya tam anlamıyla belliki planlanmış işler bunlar.hangi gerizekalı(affedersiniz ama)paspas sıkıştı diye 911 arar.az eğil çek....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #198 : Mart 10, 2010, 16:39:21 »
Haberi ilk senden duyuyorum Turkay, sagol. :)
O arabayi kullanan adam 911 acil servisi aramis, 'vitesi bosa al' tavsiyesini duyup, uygulamamis.Paspasi da degistirmis mi degistirmemis mi belli degil.Videolari su an izleyemiyorum, ama tahminim bu adamcagiz arabaya gore cok iri yapili, paspas sikissa bile ayagiyla ya da eliyle ulasip duzeltmesi kolay olmaz...
zaten bu amerikalıların aklını kullanmayıp ölmeleri traji komik! 911i aramasa gebercek gitcek, vitesi boşa al yahu, bir tık ileri itcen salak bir kolu..yazık gerçekten çok yazık..ha toyotanın çok çok büyük bir ayıbıdır bu, çok çok büyük bir kusurudur, çok tehlikelidir, ancak ölme işi tamamen o ölen sürücülerin 'mallığı' yazık gerçekten, ne şehittir ne gazi, *ok yoluna gitti niyazi" diyeyim..niye bu kadar kızdım bilmiyorum :) özür dilerim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #199 : Mart 10, 2010, 17:10:29 »

Ben kesinlikle inanmıyorum bu vakalara, Toyota'dan tazminat koparabilmek için uygulanan senaryolar bence.
Folgsamkeit macht frei...