Bende cuma günü Gedizler Dolapderede yaptırdım.Kim ne derse desin arabamdan çok memnunum
Aynen Aydın abi. %100 memnuniyet
Arkadaslar bende hallettim, 30 dk suruyor en fazla
Yalniz araca pedali taktiktan sonra bilgisayara bagliyorlar, bunu anlamadim neden yaptiklarini
Ayrica ogrendigim kadari ile bu pedali yapan sirket alman ve PSA arabalarina da ayni pedallari vermis, ama onlardan ses cikmiyormus
Neyse sonucta arabamizin arkasinda TOYOTA markasinin olmasinin onemi bir kez daha ortaya cikti
kim nederse desin bu sadece Toyota nin guvenini artirdi:
Sorunlu pedalları üreten firmanın internet adresi de bu.
http://www.ctscorp.com/ Burda bir ingilizce metin var konu ile ilgili olarak...
Hehe, ben de devrelerimde CTS parçaları kullanmıştım.
Eveet sabahın ilk ışıklarıyla Toyota otomer'e gittim ve ilk sırada pedal sorunumuzu hallettirdim.Kafam daha rahat artık
Kullanıcı olan kımseler Toyotanın bu hareketıne ıyı yonde bakmaları lazım aslında bende 2007 Triptronik son kasa toyotam var servıse gosterıcem..cıkar cıkmaz bılmıyorum japon faturaları servıste duruyor yurt dısından gelen ılk partı araclarından bırıne sahıbım..ben bu durumu toyotanın can guvenlıgıne ne kadar onemsedıgını cıkartıyorum kolay deıl cıtröen peugeot bunlarda o zamanlarda aynı yerde uretılen araclar ve onlardada sorun oldugu söylenıyor fakat hıc bı calısma soz konusu degıl.
Bu toyotanın dustugu anlamına degıl aksıne dunyaya ne kadar duyarlı bı fabrıka kısılıgı oldugunu yansıtmak..
Toyo'dan vazgecılmez. . .
en sonunda bende aracımı kontrole götürdüm. o malum pulu koymuşlar.gerçekten gaz pedalı şimdi daha iyi oldu.
ayrıca emniyet kemerinden gelen sesi ve orta konsoldan gelen sesleri de söylemiştim.hepsini halletmişler.kulaklarıma inanamadım.
teşekkürler toyota.
müşteri memnununiyeti kavramına katılıyorum ama 100% olmaz....
neden çünkü ayıplı mal satarak ayıbı gidermişler...
ayıplı mal satıldığı için kötü...ayıbı giderdikleri için iyi...:=)))
manavın çürük elmayı yenisi ile değiştirmesi gibi:=))))
şaka bi yana %100 olmaz...
%51 yeter...
Tüm toyota severlere selamlar.Forumdaki ilk yazım:)benim ufaklığıda verdiğiniz linkten kontrol ettim servis başvurmam gerektiğini belirttiler.Ne gibi işlemler yapıldığı hakkında bilgilendirebilir misiniz?Çobançeşme Sonkarda yaptırıyorum bakımlarını..Teşekkurler..
Tüm toyota severlere selamlar.Forumdaki ilk yazım:)benim ufaklığıda verdiğiniz linkten kontrol ettim servis başvurmam gerektiğini belirttiler.Ne gibi işlemler yapıldığı hakkında bilgilendirebilir misiniz?Çobançeşme Sonkarda yaptırıyorum bakımlarını..Teşekkurler..
Ben de Sonkar'a götürmüştüm. Önce telefonla randevu aldım, sonra randevu günü ve saati oraya gittim, arabayı teslim aldım, bir buçuk saat bekledikten sonra gaz pedalına parça eklenmiş ve pırıl pırıl yıkanmış olarak aracımı teslim aldım.
Kanada toyotaya karşı meclis soruşturması açmış
aferin kanada ya...adamlar savunuyor insanlarını...
Ben çok gırgır biriyim Nagihan, birazda aykırı düşünceliyim, böyle olmamın sakıncası olmadığına inanıyorum, forumlarda insanlar özgür olmalı, düşüncelerini ifade edebilmeli diye düşünüyorum, her kes aynı fikirde, aynı yapıda olsa inanki buralar çok monoton olur, başlangıçta benimde toyotam vardı , o yüzden üye olmuştum, iki yıl önce toyotamı satıp honda aldığımda bu forumda istenmeyeceğimi düşünmüştüm; ama yanılmışım, arkadaşlar çok olgun bir yaklaşım gösterdiler, Dağhan, bir MSN sohbeti sırasında gönderdiğim resimlerimi forumda yayımladı, hemen hemen herkes hayırlı olsun dedi, hiç kimse düşmanca tavırlar sergilemedi, hele bir arkadaşımızın kullandığı bir cüme o kadar hoşuma gittiki hala hatırlayıp gülümsüyorum
"Japondur candır" demişti benim honda için...
Tabiki başka forumlarada takılıyorum mesela DH nin sadece honda bölüne mesela team honda tr vs vs ... ama oradakilerin fanatikliği bunaltıyor bazan, çoğusu samimi değil, 7-8 yaşında bir kopela, kendini 30 yaşında gösterip olur olmaz diyaloglara girebiliyor..
Burada ise anlayışlı , kültürlü ve olgun bir kitle var, kimse kimseyi kırmıyor, kavga dövüş olmuyor, fanatizm yok (her ne kadar çok genç bir üyemiz , daha doğrusu bölüm yöneticimiz varsada) yaş ortalamasının nispeten yüksek olması kaliteyi sağlıyor
İşte bütün bu yazdıklarımdan dolayı, hondacı olmama rağmen arkadaşlar kabüllenmişler
hemen hemen her kese sataştığım olmuştur, ama kimsenin kızdığınıda sanmıyorum
gerçi kesinlikle birisini üzmek kırmak gibi bir niyetim olmaz; senin tepkilerini yaşının çok genç olmasına bağlıyorum...kaldıki bana kızmanı gerektirecek bir şeyde söylememiştim...özetle "keşke babanı dinleyip sıfır arabayı alsaydın" demiştim... bunda kızacak bir şey yokki, hala aynı şeyleri söylüyorum, ilk fırsatta şimdiki arabanı satıp sıfırını al diyorum, (Allah her kese nasip etsin sıfırını)
Umarım bu yazdıklarımdan sonra hala bana karşı tepkili olmazsın, eğer sürç-i lisan edersem bilki şakadır
keşke hondacılarda bizim kadar hoş görülü olsa
Haberi ilk senden duyuyorum Turkay, sagol. 
O arabayi kullanan adam 911 acil servisi aramis, 'vitesi bosa al' tavsiyesini duyup, uygulamamis.Paspasi da degistirmis mi degistirmemis mi belli degil.Videolari su an izleyemiyorum, ama tahminim bu adamcagiz arabaya gore cok iri yapili, paspas sikissa bile ayagiyla ya da eliyle ulasip duzeltmesi kolay olmaz...
zaten bu amerikalıların aklını kullanmayıp ölmeleri traji komik! 911i aramasa gebercek gitcek, vitesi boşa al yahu, bir tık ileri itcen salak bir kolu..yazık gerçekten çok yazık..ha toyotanın çok çok büyük bir ayıbıdır bu, çok çok büyük bir kusurudur, çok tehlikelidir, ancak ölme işi tamamen o ölen sürücülerin 'mallığı' yazık gerçekten, ne şehittir ne gazi, *ok yoluna gitti niyazi" diyeyim..niye bu kadar kızdım bilmiyorum

özür dilerim