0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni piyasaya çıkan arabaların tümünde hangi marka olursa olsun bir takım olumsuzluklar olur. İster buna montaj hattının elinin alışması deyin ister pazartesi arabası. Zamanla düzeltirler..Zaten bana kalırsa hiçbir arabayı ilk çıktığında almamak lazım.. En az 2 sene geçsinki çocukluk hastalıklarını atlatıp olgunlaşsın...[/quote]Mertol Bey'e katılıyorum. Yeni çıkan her modeli almadan önce, herhangi bir kronik problemi olup olmadığının anlaşılabilmesi için belli bir süre beklemek faydalıdır. İsmi ne olursa olsun araba kendini ispatlamalıdır. Zaten seri üretime geçildiği zaman tespit edilen olumsuzluklar gerek müşterilerin geri bildirimleri, gerekse de fabrikalardaki kalite güvence sistemi kanalıyla tespit edilerek gerekli iyileştirmeler yapılır.
haklısın eray rezillik olur demekde, çünkü ben şimdiye kadar hiç bir corolla kullanıcısından arabasından gelen sesler yüzünden şikayette bulunduğunu duymadım. eminim bu yeni corollanın üretiminde çinlilerin parmağı var . bakın göreceksiniz yakında ortaya çıkacak. tamamen japon dediklerine bakmayın siz...çinliler neye el atarlarsa ucuzluk adı altında kalitesizliğe sebep oluyorlar. ben yeni corollayı test ettiğimde eray kullanırken arka koltukda oturduğumda arka camın oradaki hoparlörlerden cızırtı duydum. çok değildi ama fark ediliyordu ama bu demek değildir ki bütün corollalar artık dandik üretiliyor o arabada sorun olmuş olabilir.........[/quote]valla arkadaş sanki bişeler hissetmiş.ilginçtirki,ben bu arabaların orjinal Japon mu olduğunu sorduğumda kem-küm edip ---HEPSİ AYNI--- cevabını aldım.Valla ne söyleyeyim, malzeme ve işcilik kalitesindeki olumsuzluklar bu işte ÇİN İŞİ var tezini doğuruyor...
Yeni piyasaya çıkan arabaların tümünde hangi marka olursa olsun bir takım olumsuzluklar olur. İster buna montaj hattının elinin alışması deyin ister pazartesi arabası. Zamanla düzeltirler..Zaten bana kalırsa hiçbir arabayı ilk çıktığında almamak lazım.. En az 2 sene geçsinki çocukluk hastalıklarını atlatıp olgunlaşsın...[/quote]Hepsine katılıyorum.