0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O farın üstündeki anlamsız boşluğa hiç alaşamayacağım. Göstergeler resimlerden gördüğüm kadarıyla ideal olmaktan çok uzak. Bir de fiyatlar uçmuş mu, bana mı öyle geliyor?[/quote]Fiyat konusunda sana katılıyorum. Şu anda jettanın fiyatı da 36 400 den başlıyor.Haftasonu ben de test sürüşü yaptım.Aracın iç dizaynı göstergeler de dahil olmak üzere çok güzel. Tavan ve direklerin kaplama malzemesi çok sağlam . Bende 2006 corolla var. tavan ve direklerin kaplaması hiç hoşuma gitmiyor. Tüylenmeye müsait ve leke tutan cinsten bir kumaşla kaplanmış. Yeni araçta artık kol dayamasını rahatça kullanabiliyorsunuz. Çift torpido gözü var. Koltuklar çok daha estetik. Eskisi gibi hantal görünmüyor. Cam kumandası tek kademeli. Eski arabada çiftti. Yalnız şunu da belirteyim ki arabanın göüntüsü pek çekici değil.Ön taraf eski civiclerle aynı. Toyota mühendisleri bu konuda pek cesaretli değil. Özgün ve sıradışı bir görünüme cesaret edemiyorlar. Araç herkese hitap etmeli diye düşündüklerinden ortaya hep silik görünümlü araçlar çıkarıyorlar. Ayrıca hala bagaj kapağının direkleri pistonlu değil. Kapağın direkleri çok kötü duruyor.
arac gercekten guzel ins bende babami ikna edip bu hafta sonu test ettireblrm ben istesemde test edemiom -18 im ama arac eskisine gore daha cekici ve eski potansiyelinin haricindede yeni bi musteri takimina hitap eder hele auris kesin begeni toplar he bide onu civic in eski kasasina benzio demissinz bence camry i andirio civiclede alakasi yok diemicem ama bu arada ibre benzinlide ve dizeldede 240 mi ?toyotaya hayirli olsun dielim..[/quote]Erdem, attigin mesajlarda Türkce'yi düzgün kullanirsan seviniriz.Arada harfler ucmus, gitmis.