Gönderen Konu: Yeni Corolla Yı Gittim Gördüm Test Ettim  (Okunma sayısı 30270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Yeni Corolla Yı Gittim Gördüm Test Ettim
« : Ocak 27, 2007, 18:22:32 »
Yorum yapmayacam arkadaşlar araba süper olmuş.

İşte fiyatlar ve fotoğraflar

* 1.6 Comfort  36.400 TL
* 1.6 Elegant   39.750 TL
* 1.4 D-4D Class      38.750 TL
* 1.4 D-4D Comfort  40.400 TL
* 1.4 D-4D Elegant   43.500 TL

BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2007, 18:27:43 »
arkadaşlar ben bu gün aracı test etme imkanı buldum(eray arkadaşımla beraber) gerçekten iç dizaynı çok hoşuma gitti , eski sınıflamayı değiştirmişler yani terra linea sol seçenekleri, bunların yerine class,comfort ve elegance seçenekleri gelmiş, dizelelegance  d4d motorunu test ettim daha öncede bir önceki kasanın terra d4d  modelini test etmiştim perfotmans olarak aynı gibi geldi bana . iç dizaynı özellikle göstergeleri bence yeni civic e rakip olacak güzellikde şu an sınıfında alınacak cazip bi araç olmuş .....................( son fotoğraftaki direksiyodna görülen el benim)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR........!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2007, 18:38:11 »
Ayrıca bi kaç küçük dip not vereyim.Dizelin hiç bir seçeneğinde kart sistemi yok.
Elegance da diğerlerinden farklı olarak kart sistemi, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, çift yönlü dijital klima, 16'' alüminyum alaşım jant, yağmur sensörü, far sensörü gibi artıları var.
Önceki modelde göhüse konumlandırılmış yol bilgisayarı göstergenin içine alınmış.
Benzin ve hararet göstergesi dijital

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2007, 19:03:21 »
O farın üstündeki anlamsız boşluğa hiç alaşamayacağım. Göstergeler resimlerden gördüğüm kadarıyla ideal olmaktan çok uzak. Bir de fiyatlar uçmuş mu, bana mı öyle geliyor?
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2007, 20:47:17 »

bu fiyatlar ilk çıkış için normal.
haziran- temmuz gibi fiyatlar gevşer.
yetkili plazadaki arkadaşlarda böyle dedi.
ilk 6 ay fiyat yüksek olur dediler.
corolla d-4d(eski kasa)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2007, 23:57:07 »
fiyatlar pahalı gerçekten.ama diğer markalara kıyasla normal gibi bence.yeni model bir araç olmasıda fiyatını yükseltiyor zaten.göstergeler fotoğrafta iyi çıkmamış aslında.harika olmuş göstergeler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2007, 00:45:47 »
fiyatlar gayet normal bence olması gerektiği ağırlıkta araç da öyle olmuşş civici düşünün normal işte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ocak 28, 2007, 00:57:57 »
aynen öyle valla.güzel bi örnek verdiniz civic le aynı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2007, 09:11:14 »
bir göstergeler, bir de klima düğmeleri çok hoş olmuş
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2007, 14:16:49 »
evet dün bende 1.6 comfort mmt yi test ettim.güzel arac motor sesi yok denecek kadar az.ama performans aynı gibi geldi bana.
98 euro civic 1,4is

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2007, 20:12:10 »
Performansta bi ferk beklemek yanlış olur bence adamlar +14 hp yapmışlar ama tork değerine bakarsanız +7nm. Zaten araç çok ağırlaşmış o yüzden fazla bi ferformans değşikliliği beklenmemeli.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ocak 29, 2007, 23:02:00 »
D-4D Elegance ı test ettim oda eskisinden farksız gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Ocak 30, 2007, 09:31:44 »
Alıntı yapılan: Selim Tokgöz
O farın üstündeki anlamsız boşluğa hiç alaşamayacağım. Göstergeler resimlerden gördüğüm kadarıyla ideal olmaktan çok uzak. Bir de fiyatlar uçmuş mu, bana mı öyle geliyor?
[/quote]

Fiyat konusunda sana katılıyorum. Şu anda jettanın fiyatı da 36 400 den başlıyor.Haftasonu ben de test sürüşü yaptım.Aracın iç dizaynı göstergeler de dahil olmak üzere çok güzel. Tavan ve direklerin kaplama malzemesi çok sağlam . Bende 2006 corolla var. tavan ve direklerin kaplaması hiç hoşuma gitmiyor. Tüylenmeye müsait ve leke tutan cinsten bir kumaşla kaplanmış. Yeni araçta artık kol dayamasını rahatça kullanabiliyorsunuz. Çift torpido gözü var. Koltuklar çok daha estetik. Eskisi gibi hantal görünmüyor. Cam kumandası tek kademeli. Eski arabada çiftti. Yalnız şunu da belirteyim ki arabanın göüntüsü pek çekici değil.Ön taraf eski civiclerle aynı. Toyota mühendisleri bu konuda pek cesaretli değil. Özgün ve sıradışı bir görünüme cesaret edemiyorlar. Araç herkese hitap etmeli diye düşündüklerinden ortaya hep silik görünümlü araçlar çıkarıyorlar. Ayrıca hala bagaj kapağının direkleri pistonlu değil. Kapağın direkleri çok kötü duruyor.
corolla 1.6 terra 2006

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ocak 30, 2007, 13:30:13 »
bagaj konusunda çok haklısın halen eski araçlardaki gibi.dış görünüşde de cesaretli olmadığı doğru ama toyota kullanıcıları sağlamlığından dayanklılığından performansından dolayı tercih ediyorlar.bir önceki kasaya göre daha çekici olduğunu kabul etmek gerekiyor.araç benzerliklerinide normal karşılamak zorundayız.vw audi mercedes bmw gibi büyük firmaların tasarımları dışında diğerler markalar birbirini andırıyorlar.toyotanın kendini riske atmasınada hiç gerek yok aslında belli bir müşteri potansiyeli var zaten yeni müşteriye ihtiyaçları yok gibi alanlarında pişman olmayacağını düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2007, 01:20:30 »
arac gercekten guzel ins bende babami ikna edip bu hafta sonu test ettireblrm ben istesemde test edemiom -18 im ama arac eskisine gore daha cekici ve eski potansiyelinin haricindede yeni bi musteri takimina hitap eder hele auris kesin begeni toplar he bide onu civic in eski kasasina benzio demissinz bence camry i andirio civiclede alakasi yok diemicem ama  bu arada ibre benzinlide ve dizeldede 240 mi ?toyotaya hayirli olsun dielim..
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2007, 09:33:02 »
Merak ettiğim bir konu var. Yeni Corolla'daki şasi yeni mi? Yoksa eski şasi üzerine yeni kasa mı kondu?
2006 Corolla Sedan Terra 1.4 D-4D
15" CMS Scimitar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2007, 10:14:28 »
şasi yeni gibi bence, "muhterem aks kafasi" mesafesi falan daha uzun gibi geldi çünkü.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 31, 2007, 10:46:24 »
Alıntı yapılan: Erdem Sarac
arac gercekten guzel ins bende babami ikna edip bu hafta sonu test ettireblrm ben istesemde test edemiom -18 im ama arac eskisine gore daha cekici ve eski potansiyelinin haricindede yeni bi musteri takimina hitap eder hele auris kesin begeni toplar he bide onu civic in eski kasasina benzio demissinz bence camry i andirio civiclede alakasi yok diemicem ama  bu arada ibre benzinlide ve dizeldede 240 mi ?toyotaya hayirli olsun dielim..
[/quote]

Erdem, attigin mesajlarda Türkce'yi düzgün kullanirsan seviniriz.
Arada harfler ucmus, gitmis.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2007, 16:01:24 »
fiyat-donanım dengesi en yakın rakiplerinden honda civic ve reno megana oranla yüksek..Kalite sorunsuzluk tabiki toyota.. fakat bu kullananlar için..ayrıca tasarım olarak tok durmadığını duşünüyorum..
önceki kasa daha karakterli mi duruyor yoksa göz alışkanlığımı zamanla göreceğiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2007, 16:37:10 »
Yeni nesilde MP3 çalar ve Bluetooth bağlantısı konusunda bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Ayrica yakit tüketimleri nasılmış??