0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracima baglanmayi basardim.karsima cikan menü bu.Hiz sabitleyici icin nereye bakmam gerekiyor tam olarak.
Kol taktınız mı
Olsa idi bu menüde gözükmesi lazımdı.
Hocam kol almama gerek kalmadı anladigim kadariyla.[emoji17] Bu konuyu cok kafaya taktim açıkçası.ne yapmami ravsiye edersiniz.eksiklik nerde.
Motor ECU içerisinde yazılım yok gibi gözüküyor.Yapacak hiçbir şey yok.
Zaten olmamasina anlam verememiştim,Evet var. Muhtemelen kablo eksik, o çekilerek olacaktır.
Nereden kablo çekeceğiz? Kendimiz yapabilir miyiz?
Bu cevaba o kadar sevindim ki anlatamam.peki ahmet hocam kolu da sipariş edersem eksik olan kablo konusunda bana telefondan yada forum üzerindenn destek olur musunuz?malumunuz Adıyaman sakarya ya cok uzak.
Daha önce yapmadıgım işi telefon ile tarif etmek zor.Kaldı ki tahmin ettigim kablo ise çekilecek olan kablonun diger ucu motor ECU suna takılacak, o da motor odasında, bu durumda takılacak olan baglantının izolasyonlu olması gerekiyor.Onuda piyasada nasıl bulursunuz bilmiyorum.Sonrasındada konnektörlerin pin kilitlerinin açılması var.Kısaca telefon ile olabilir mi emin degilim.
Seydi bey,İyi bir elektrikçi ise zaten ne demek istedigimi anlamıştır.Fotograftaki kablonun ucu gözükmüyor. Önemli olan kısım orası,
Konunun takipçisiyim. Kol takılı bekliyorNette böyle birşey buldum. Araçta bu eksik olabilir miLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi