0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim Avensiste aldığımda üstünde KOL vardı vede çalışıyordu, ama bu Techstream bağlantısında görünmüyor. Techstream bağlantı ekranına çok güvenmeyin derim, çünkü her olan şey var gibi değil orada. İçeriği boş çıkıyor.
Seydi bey debriyaj swichi var.Debriyajs swichi 2005 den bu yana bütün toyotalarda var herhalde.Hepsinde debriyaja basmadan calismiyor 2007 verso comfort ve 2008 verso c.extra ya cekti arkadaslar.Beyinde yazilim vardi.Ilk once 2010 avensisin beyninde yazilim varmi onu bilmek lazim.Bunuda Ahmet Güve abi bilir.Neyse konunun linkini bulayum diye aradim bulamadim.Ama Selcuk Cebeci Arkadaşımız bir yerde debriyaj müşiri servisten almaniz lazim demiş.Raifin bende numarasi var.Anlatabilir size .Avensiste yazılım var ise Ek kablo ile hallolur gibi me geliyor.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet hocam araca giriş seçeneklerinde 1111 seçince cc menüde çıkmıyor ancak. 1505 secince çıkıyor.hatta tiklayinca datalar bile görünüyor.1111 ile girince cikan menu1505 secince cikan menüDatalistGiriş secenekleriBuna gore benim 2010 t27 avensiste hiz sabitleyici var mi hocam
3. Resimde cruse control off yazıyor.Aracımı yetkili servise götürdüm. cc yazılım attık dediler ama sadece kol takılı olduğundan çalışmadı.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamün aleküm. Ben de 2009 Avensis elegant aldım. Ancak hız sabitleyici takılmıyormuş . Ankara'daki servisler öyle söyledi. Bunun bir çaresi yok mu. Hız sabitleyici taktırabileceğim bir yer var mı.yardımcı oursanız sevinirim. teşekkürler Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2016, 09:09:14Ahmet bey Sakarya'ya gelsem hız sabitleyici montajı için yardımcı olabılır mısınız
Arkadaşlar,Bugün gelen bir telefon ile ilgili bilgi vermek istedim.Sakaryadan bir arkadaşımız 2010 Avensise cruise takmak istiyormuş.Yakın zamanda sanırım bana gelecek ve sistemi inceleyecegiz.
Gelişme var mı Ahmet bey