0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kerem bey lpg dönüşünümünü yaptırdınızmı sonuçları bizimle paylaşacakmısınız?
2.0 lara şu anda izmirde bir usta lpg takıyormuş ama cesaret edipte taktıran yok. tabi birde sıralı sistem değil. bi abi vardı o taktırmış memnun olduğunu söylüyor. prins haziran ayı gibi d4 lere sıralı sistem lpg montajına başlayacakmış ama daha kesin değil. uzun lafın kısası aracın performansı iyi fakat şu anda izmirdeki hüseyin usta harici lpg takılmıyor.
Arkadaşlar temmuz gibi izmir 'deyim inşallah ... hem tatil hem efsane hüseyin ustaya gidip lpg işini halletmek üzere... arka cama da '' hayaldi gerçek oldu '' yazdıracağım
Kerem kardeşim forumda yazdıklarından en çok cesaret aldığım ve bu konuda karşılıklı yazıştığım inan ki sensin ... Ve inan ki sorun yaşamıyor olmandan mutlu oluyorum ... Arabayı alalı 2 seneyi geçti , çok çok memnunum ve satmayı değiştirmeyi falan düşünmüyorum , uzun bir süre kullanırım gibi ... çok büyük bir terslik olmazsa bu işi halletmek benim için kaçınılmaz oldu ... Burada şu an 95 oktan benzin 4.51 ! Sene sonunda da 5 olur gibi emin adımlarla ilerliyor ... Eskişehir'liyim ama görev gereği Diyarbakır'da yaşıyorum , zaten memlekete varınca İzmir'e geldik sayılır buralarda yaşayınca mesafe kavramım biraz değişti sanki Selamlar sevgiler ...
merhaba arkadaşlar. ben izmirde 2003 model toyota avensise ilk lpg taktıranlardan biri olarak başıma gelenlerı anlatayımkı kımse o hatayı yapmasın. ilk başlarda hayat çok güzeldi. az yokıyordu. sonra araba benzındeyken titreme yapmaya basladı, bir süre sonra titreme fazlasıyla arttı ve korktugum basıma gelmişti. Enjektör arızası çıktı. motoru acma enjektoru degıstırme temizleme 1000 tl tuttu. araba duzeldı derken yıne hafıf hafıf tıtremeye baslayınca aracı sattım. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Aracaınızada yazık kesenızede.
Kerem beyin yaptırdığı ustayla aynı ustamı acaba?Çünkü o sıkıntısız biniyor.
bu arada diğer markalardan araçlarına sıralı sistem taktırıp da rezil olan arabasını bozan bir çok arkadaşım var ... bence risk her yerde mevcut ...selamlar ...