0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirde hüseyin usta takıyordu d4 lere lpg
bu taktıkları eski sistem mikserli takıyorlar.Ayrıca benzinle karısık çalısıyor.Normal enjeksiyonlu lpg sistemleri gibi taasarruflu değil.Taktırmak ta risk.Ama göze alınırmı bilemem.
kerem karip abi o ustaya taktırmıştı sanırsam..onun avensiste 2.0 d4 görünce gelir zaten konuya... deneyimlerini paylaşır...
dizel yerine benzinli alıp lpg taktırırsanız aracınızdan daha fazla zevk alacağınız kanaatindeyim
Merhaba arkadaşlar bende de 2008 model 2.0 otomatik avensis var yaklaşık 1 ay önce landirenzo lpg taktırdım çalışma sistemini arkadaşlar yeterince anlatmış performansta hiç bir değişiklik yok yakıt 10 lt ile yaklaşık 95-100 km gidiyor şehir içi Mardinde taktırdım size ustanın tel ini yazıyorum detaylı bilgileri ondan ala bilirsiniz Korhan lpg Mehmet Salih KORHAN 0505 559 64 11
forumda mehmet bey var.brc yenı bir sistem geliştirmiş herhalde.Bu eski mikserli değilde enjektörlü yenı bir sistemden bahsediyordu.
kerem bey sıralı sistem değil eski sistem brc nin bahsettikleri sistem bayağadır söyleniyor ama bildiğim kadara ile çoğu bayide yok varsada çok pahalı benim taktırdığım sistemde motor garantisi yok motor garantili de yaparım diyor usta ama ozaman çok maailyetli oluyor 3500 tl civarın da mutemelen şu bahsedilen sistem ustayı arayıp ona sorarsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz bizimkiler hep araştırmalar sonucu toplama bilgi (unutmadan ben ayrıca lpg takılırken subap yağlama sistemide eklettim)
arkadaşlar unutmuşum ben ayrıca birde subap yağlama sistemi de eklettim