0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende merak ettim konuyu bastan sona okudum daha ortada urun yok tartismalar baslamis arastirmaci arakadaslara tesekkurler LPG urunlerle pek ilgilenmiyorum ama sunu soyleyebilirim turkiyede arac sahipleri benzin fiyatlari yuzunden yakinda cakmaktasin arabasi gibi alttan manuel pedallarla kullanmaya baslarsa hic sasirmam ayrica LPGye alternatif urunler neden turkiyede yok mesela NGV (araclar icin dogal gaz) LPG ye gore kalorisi daha yuksek yani daha az yakiyor ayrica daha cevreci hemde dizel araclarda da kullanilabiliyor. bir diger alternatif E10,E20,E85 ( benzin etanol karisimi yakitlar) ben aracimda (corolla 2.0) E20 kullaniyorum benzine gore 25% daha ucuz, fabrika cikisi E20 kullaniyor aracim E85e gecmeyi dusunuyorum ama kit taktirmam lazim suan arayis icindeyim guzel bir E85 kiti (E85 benzine gore 65-70%daha ucuz) taktiracam o zaman arac bedava gidecek bir baska alternatif B5, B10 dizel yakitlar en konforlu en guclu ve en az yakan araclar sizlerin olsun umarim konuyu dagitmamisimdir
1 yıl oldu konu açılalı hatta geçti bile hala doğru dürüst bir açıklama gelmedi firmalardan..
D4 olmayan avensis yok mu?
2,0 otomatik bir araba 1,6 manuel ile nasıl aynı yakıyor ..Anlamış değilim.