0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Super bi isim bulmusun aynen bendede bagaj kapağından gelen ses benı delı edıyor.On konsoldan gelen ses cabası yağmur sensorunun olduğu kısımdan gelen ses artısı daha sayarım ama çözüm bulamıyorlar adamlar basdansavma işleri var.
Ozaman kardeşim yeni bir arıza versin diye dua edelim..Valla nekadar beklersen okadar fiyat düşüyor..Satmayı iyice düşünüyorsan şimdiden sat.gelecek sene dahada düşer.Gerçekten can sıkıcı bir durum..Sen gene iyi sabırlıymışın ben şimdiye kadar satmıştım..
Valla Gökmen, aslında bu tamamen talihsizlik... Şimdi yanlış anlama Toyota'yı savunmuyorum ama sıfır alınan araçlarda çok küçük bir yüzde ile olsa da üretim hatalarına rastlanıyor... Bu talihsizlikleri yaşayan biri sadece Toyota'dan değil, artık yeni bir araba almaktan bile ürker... Sana tavsiyem şu ana kadar çıkardığı arızalarıyla bile mahkemeye başvurman... Tanıdığın, iyi bir avukat varsa bir görüş... Akmasa da damlar derim ben... Toyota'nın başını ağrıt biraz... Araba seninle uğraşıyor mu? Sen de arabayı yapıp da senin başına bela edenlerle uğraş...
gökmen bey diğer markalar da farklı değil hatta daha beter ben 3 ay önce aldığım astrada turbo arızası yüzünden her hafta servise gittim geldim nerdeyse genel müdürlüğüne kadar her yere mail attım telefon ettim ama bana verilen en ciddi cevap ''ya olur böyle şeyler kul yapısı bu sonuçta'' idi. son zamanlarında ise astra iyice kafayı yedi cruise control kendiliğnden devreden çıkmaya başladı turbo sürekli bi şekilde devreden çıkıyordu, ama kontağı açıp kapatınca düzeliyordu götürdüm servise arızalıyken getirin dediler arıza yaptı götürdüm güç bela servise turbo iptal bi şekilde servis sorumlusu oturdu arabaya teste çıktık evet arıza var dedi sonra kontağı açtı kapattı bakın düzeliyor gibi bir ifade kullandı artık sinir küpüne döndüm bir de bu arabanın derdi bitmez böyle uğraşırsınız yeni astralar geldi showrooma geçelim onlardan verelim (yanlış anlaşılmasın verelim; üste 10-15 civarı farkla satmak kastedilen) demezmi ertesi gün ilan verdim ve bir hevesle 35000liraya aldığım aracı sattım. sorunsuz olduğunu düşünerek toyota aldım yaklaşık 20 gün önce hani diyeceğim emin olun toyotadan çok daha beteri var. artık dalga geçiyor resmen adamlar!!!!!
aurisler tr de üretildiği için böyle oldu
aurisler tr de üretildiği için böyle oldu, corollalarda ses mes yok
Bende de 2007 dizel takırtukuris var.Ses gelen yerleri;Frenlerde ıslıkön konsolda gösterge panelinin hemen üstünde tıkır tıkıremniyet kemer bağlantı noktalarısol sürücü kapı içi, iç döşeme gevşedi herhaldeBir kez götürdüm servise, kapı iç döşemesi gevşemiş söktük silikonladık dediler. 1-2 ay sonra tekrar başladı.Nazik araba bizimki malum, Türkiye yolları için üretilmemiş. Mümkünse fazla kullanmayacaksın