Gönderen Konu: Toyota Takırtukuris  (Okunma sayısı 17987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Takırtukuris
« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2009, 12:23:48 »
  Çok geçmiş olsun Gökmen.
 Bence ticaret bir ürünü sadece satmak değildir. !!!
   Sattıktan sonra her şekilde arkasında durmaktır.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2009, 12:23:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 03, 2009, 12:51:09 »
boş ver bi vidanın peşine düşme kul yapısı her şey olabilir

Öyle deme suat, o vida palakalığın altınıda çizik içinde bırakmıştır şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Aralık 03, 2009, 15:18:06 »
Kusuruma bakmayın ama benim lafım direk Markaya! Madem marka;büyük bir Marka,isim yapmış-güven vermiş bir Marka bu tip özürlü iş yapan elemanlarını elemesi lazım.Yazık günah o eleman orda ekmek parasını kazanırken biz ekmeğimizden,dişimizden,tırnağımızdan arttırdığımız parayla aldığımız ( Türkiye şartlarında az buz da değil 40 bin TL ) Toyotamız da daha ilk km'ler de bu tip sorunlar yaşıyoruz.Herkes işini düzgün yapsın ve parasını haketsin! Kimse babasının hayrına çalışmıyor,karşılığını az veya çok alıyor ;) Bazen bende uyuzlanıyorum sizin gibi; ( aldığım sıra stokta araç yoktu 1 ay beklemem gerekiyordu mecbur showroom arabası aldım.Sözde 1 haftalık arabaydı.) acaba bu araç Japon'yadan gelirken tırdan düştü de aşağıda serviste bunu topladılar diyorum.Daha ilk 50km'sinden bu yana her yerinden tangır tungur ses geliyor..Defalarca mailler,tlf'lar,şikayetler..her seferinde serviste fazladan yarım gün geçirip çıkıyoruz yola çok değil,100 km sonra gene aynı..

Sizin anlayacağınız araçlarımız Türkiye yol koşullarına uygun olmayan araçlar.Aliağa-İzmir yoluna ( kaymak asfalt ) çıktığımda yağ gibi kayıyor araç tık yok ;) 2,5 senedir okuduğum kadarıyla Toyota'nın birkaç servisi dışında da düzgün çalışan servisi yok.hepsi problemli demekki..

Ben bu aracımı alırken Markasına güvenerek aldım,onun için şikayetim Marka'yadır ;) ( Kimseye gönderme değildir,sadece içimizi döküp acıkta olsa rahatlamaktır :( )
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 04, 2009, 06:32:44 »
Geçmiş olsun

Gökmen bu arada Auris'in yeni adıda güzel olmuş.Azıcık uzun olmuş ama olmuş.Takırtukuriz :rofl: :rofl:
+1 :D
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 04, 2009, 06:40:13 »
kaç kere söyledim auris tr de üretiliyor, bebeklik problemleri olacak diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 04, 2009, 17:35:52 »
Gökmen dua et senden o vidanın parasını almamışlar. (Ya ne zamandır biz de o vidayı arıyoduk demekki senin arabandaymış muhabbeti) Şaka bir tarafa. Gerçekten düşündürücü bir durum. Eeee ne demişler ustanın iyisi vida arttırandır.
Söylediğin mantıklı gelmedi değil. Parçalarını yedek parça olarak kullanmak. Olabilir.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 04, 2009, 17:45:23 »
Gokmen, benim araba gecmiste bir trafik kazasina karismis, 94 model bir araba.Gecen arka tampona carpilmis.Bir iki ses duyuyorum, ama oyle rahatsiz edici sekilde degil, sukur. Senin araba yeni. Yeni arabada ses olmasi normal degil.Toyota'ya durumun ciddiyetini belirten bir yazi yaz bence de, psikolojim bzuluyor de. Hem maddi, hem manevi tazminat hakkimi sakli tutuyorum de...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 04, 2009, 18:42:39 »
Gökmen dua et senden o vidanın parasını almamışlar. (Ya ne zamandır biz de o vidayı arıyoduk demekki senin arabandaymış muhabbeti) Şaka bir tarafa. Gerçekten düşündürücü bir durum. Eeee ne demişler ustanın iyisi vida arttırandır.
Söylediğin mantıklı gelmedi değil. Parçalarını yedek parça olarak kullanmak. Olabilir.
Hazım abi onu da yaparlarsa şaşırmicam yakında :)

Gokmen, benim araba gecmiste bir trafik kazasina karismis, 94 model bir araba.Gecen arka tampona carpilmis.Bir iki ses duyuyorum, ama oyle rahatsiz edici sekilde degil, sukur. Senin araba yeni. Yeni arabada ses olmasi normal degil.Toyota'ya durumun ciddiyetini belirten bir yazi yaz bence de, psikolojim bzuluyor de. Hem maddi, hem manevi tazminat hakkimi sakli tutuyorum de...

Yazacam abi, hatta yazmıştım Özcan abi bana yolla ben onu iice bi şekle sokim öyle yollayalım dedi, onun geri dönmesini bekliyorum. Ya bizim şirket aracı 2006 Corolla, araba resmen ikiye bölündü geçen sene, tamir oldu geldi, onda bile benim arabadaki kadar ses yok yani :) Fazla vidası olduğunu da sanmıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 04, 2009, 19:17:47 »
   Gökmen son şekli eline çoktan geçmiş olacaktı ama sürpriz işler çıktı bana.Onları bitimek ile muzdaripim..En kısa sürede elinde olacak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 04, 2009, 19:27:14 »
geçmiş olsun dediğiniz şeyin olacağını sanmam hiç sonuçta bir yerden düşmüştür o vida usta belirleyememiştir veya montaj esnasında araya karışmış olabilir
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 04, 2009, 21:00:35 »
   Gökmen son şekli eline çoktan geçmiş olacaktı ama sürpriz işler çıktı bana.Onları bitimek ile muzdaripim..En kısa sürede elinde olacak..
Acelesi yok abi zaten :) 13 aydır biniyoruz 3-5 gün daha bekleriz mail atmak için :D

geçmiş olsun dediğiniz şeyin olacağını sanmam hiç sonuçta bir yerden düşmüştür o vida usta belirleyememiştir veya montaj esnasında araya karışmış olabilir
Teşekkür edeirm Atakan, ustanın dediği bu şekildeydi valla, ben bilemem sonuçta o vidanın nereden geldiğini. Takmıyorum da açıkçası artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 04, 2009, 21:10:47 »
Markanın bi suçu yok, bazan böyle aradan kaçan işçlik özürlüleri olabilyor
Arıyorsun ilgilenmiyorlar teknik konu danışıyorsun bilmiyorlar mail atıyorsun şanslıysan 15 günde cevap geliyor. Peugeotta aynı gün, fiatta mail atıyorsun adam direk arıyor ve servis uzmanına bağlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 04, 2009, 22:41:02 »
Gaziantep muhittinoglu toyota servisine gögüs ampülünü değiştirmek için gittimmAllah razı olsun elektrik formeni ilgilinmiş gögüsün dijital klima göstergesi saat göstergesi çizikler içinde ve üst tarafın tırnagı kırık..Ampül içine monte edilmeden konulmuş..Bu konuyu defalarca şiakyet etmem ragmen arayamadıla..Bugun ne olduysa plazanın müşteri ilişkilerindeki bayan servis degerlendirmesi için aradı servisimizi 1-5 arasında degerlendirin dedi.yıldızlı 1 verdimm.Söylendim bir sürü.Gögüsün fotolarını cekip genel merkeze ve toyota antepe mail atacam..Birşey çıkmayacak ama olan bana 320 tl ye mal oldu.Ankara toyota toyandan parçayı sipariş ettim.Yarın arkadaş izinden dönerken parcayı ordan alıp mardine gelecek.Hala aklıma geldikce çıldırıyorummm....Muhittinoglu plazanın gösterdigi bu özensiz bastan savma servis anlayışından dolayı tebrik ediyoruımm..Ayrıca o formenide tbr ediyorum tek parça olan o gögüsü çizmeyi nasıl becerdi diye...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 05, 2009, 19:41:32 »
    Çizdikleri,yaptıkları hatayı neden kabul ediyorsun ki.Servisler araç müşteriden teslim alınırken aracın dışını,içini, yakıt seviyesini falan her şeyini kayıt altına alır öyle bakıma girer.Passat'ın 105 bin bakımında;
depo tam dolu,vites kapağında yapıştırıcı izi,sürü kapısında derin bir çizik mevcut diye not aldılar.Bu alınan notlar sayesinde serviste,müşteride sağlama alınmış olur.İş emrinde ön göğüs klima bölümünde tespit edilmeyen çizikler var ise bu servis personelinin hatası sonucu ortaya çıkmış bir problemdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 05, 2009, 21:31:04 »

Yaptıkları burda antep muhittinoglunun..Arefe günü yaptıkları için yarım gün mesai yaptılar.Gittigimde kimse kalmamıştı.Bayram dönüşüde salı günü mardinde görevde olmam gerektigi için ugrayamadım yanlarına...Ancak alacakları olsun.Ne ankarada ne istanbulda bu çerçevenin çıkmasını bulamadım.2004 öncesi makyajsız kasa hb lerin sadece 3 renk seceneginde geldi..Diger renk gri olan piyasada 150 tlye heryerde bulabiliyorsunuz..Bunu mecburen sipariş ettim.Ankara toyandan siparişi verdim arkadaş yarın buraya geliyor elime gececek..Aklıma geldikçe sinir oluyorum.Ben gögüste iz kalmasın diye sert bez havlu kullanmıyorken onların yaptıklarına bak..Tırnagın biride üst tarafta kırık  şekilde  oda gözüküyor..Bunu söken takanda servisin elektrik formeniymiş.tbrler tskler antep muhittinoglu..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2009, 22:15:24 »
Geçmiş olsun Tuncay,diğer bir Toyotazade (zede değil) olarak sıkıntını çok iyi anlıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 05, 2009, 22:49:36 »
sağol gökmen kardeşim.Bir konuda çok haklısın bayagı  gecti.320 tlye gögüs panelini yeniden aldımm..İyi geçti hemde :blink: -_-
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 06, 2009, 00:19:42 »
Bugün Aydın'a giderken cazır cuzur sesler gelmeye başladı... Ama nereden geldiğini bir türlü anlayamadım... Arabayı park ettim, işimi gördüm derken dönüşte o sesten eser yok...??? Buna pek anlam veremedim...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 06, 2009, 00:55:15 »
Bugün Aydın'a giderken cazır cuzur sesler gelmeye başladı... Ama nereden geldiğini bir türlü anlayamadım... Arabayı park ettim, işimi gördüm derken dönüşte o sesten eser yok...??? Buna pek anlam veremedim...
Ali abi hiiiç uğraşma, o seslerin yerini bulsan bile birşey yapmazsın, yapsan bile yine başlarlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 06, 2009, 01:32:52 »
Ne yapalım Gökmen, elimizdeki araç bu... Artık cazırtılarıyla cuzurtularıyla da sevmeye devam edeceğiz... Zaten tek problemi bu nereden geldiği belli olmayan sesler ve her ne hikmetse bu sesleri arabama binenler arasında sadece ben duyuyorum... Başkaları ya duymuyorlar ya da o kadar ses olacak diyorlar... Zaten sadece mıcırlı asfaltta geliyor bu sesler... O sebepten ben kafama hiç takmıyorum bu cazırtıları cuzurtuları...

Bunun dışında arabamı seviyorum. Hatta arabayı eşime kaptırdığımdan dolayı bazen 2-3 gün kullanmadığım oluyor, bir - iki tur atıp geliyorum...

2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI