0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun Gökmen. Bence ticaret bir ürünü sadece satmak değildir.
boş ver bi vidanın peşine düşme kul yapısı her şey olabilir
Gökmen bu arada Auris'in yeni adıda güzel olmuş.Azıcık uzun olmuş ama olmuş.Takırtukuriz
Gökmen dua et senden o vidanın parasını almamışlar. (Ya ne zamandır biz de o vidayı arıyoduk demekki senin arabandaymış muhabbeti) Şaka bir tarafa. Gerçekten düşündürücü bir durum. Eeee ne demişler ustanın iyisi vida arttırandır. Söylediğin mantıklı gelmedi değil. Parçalarını yedek parça olarak kullanmak. Olabilir.
Gokmen, benim araba gecmiste bir trafik kazasina karismis, 94 model bir araba.Gecen arka tampona carpilmis.Bir iki ses duyuyorum, ama oyle rahatsiz edici sekilde degil, sukur. Senin araba yeni. Yeni arabada ses olmasi normal degil.Toyota'ya durumun ciddiyetini belirten bir yazi yaz bence de, psikolojim bzuluyor de. Hem maddi, hem manevi tazminat hakkimi sakli tutuyorum de...
Gökmen son şekli eline çoktan geçmiş olacaktı ama sürpriz işler çıktı bana.Onları bitimek ile muzdaripim..En kısa sürede elinde olacak..
geçmiş olsun dediğiniz şeyin olacağını sanmam hiç sonuçta bir yerden düşmüştür o vida usta belirleyememiştir veya montaj esnasında araya karışmış olabilir
Markanın bi suçu yok, bazan böyle aradan kaçan işçlik özürlüleri olabilyor
Bugün Aydın'a giderken cazır cuzur sesler gelmeye başladı... Ama nereden geldiğini bir türlü anlayamadım... Arabayı park ettim, işimi gördüm derken dönüşte o sesten eser yok... Buna pek anlam veremedim...