0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir daha toyotada almazsın artık değilmi Gökmen
Aha Honda bayide geldi
Geçmiş olsun Gökmen, aracının garantisi ne zaman doluyor?
Gökmen akşam konuşurken içinde böyle olumsuz bişey çıkacak gibi bir his vardı içinde....Bakalım ne olacak şimdi...
Valla abi alalı 1 sene oldu, ek bir garanti yaptırmadım. 3 yıl mı ki bunların normal garantisi bilmiyorum valla.Kemal abi bindiğim ilk ve son Toyota olacağı kesin.Abi bu arabayla ilgili başıma iyi ne geldiki tabiki kötü ve olumsuz birşey bekliyordum ve yanılmadım oldu
Aurisi çok övdüler açıkcası ama bu şikayetlerden tek sen muzdarip degilsin kardeşş..Dİger yeni nesil corolladada var..Ben degiştirmeyi düşünüyodum ama artık bundan sonraki kasayı beklerim.Muhtemelen 2012 de kasa degiştirir...Gökmen sen oraya niye kagıt sıkıştırın servis emnıyet kemerinini tokalarını değişsin..Valla ben garanti extradan havalandırma yönlendirme ızgarasının bitanesi kırılmış asagı yukarı harekjet etmiyordu.Serviste garanti extradan onu değiştim 220 tl idi fiyatıda..Ben o kadar pimpirikliyimki o halıyle binemem.kesinlikle o tokları değiştirirdim beklemen hata açıkcası
Gökmen geçmiş olsun, amma da talihsizmişsin... Bence bir an evvel yaptır, sat kurtul bu araçtan... Valla ben burada sinir oldum, Allah sana sabır versin...
Gökmen geçmiş olsun demekten usandık artık.Kardeş çok zarar edersin satsan ama eninde sonunda da bu zararı edeceksin..Ancak benim başıma bu gelse herhalde bayağı tantana koparırdım..2008 toyota nın devirdaim pompası değişiyor silindir kapağı değişiyor..Ne bilem çok can sıkıcı...GEçmiş olsun arkadaşım