Gönderen Konu: Toyota Takırtukuris  (Okunma sayısı 17992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Takırtukuris
« Yanıtla #40 : Aralık 06, 2009, 01:41:43 »
Valla benim arabaya binenler "abi bu ses ne?" diye soruyorlar, duyulmicak gibi değil :D her arabada var bu sesler tabi de işte benimkinde biraz suyu çıkmış olayın. Kaymak asfaltta hiç ses yok bende de, ama TR'de ne kadar yol var ki böyle :) biz en iyisi mi alalım toros moros keyfimize bakalım. Bizim ülkede başka araba gitmez :))))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 06, 2009, 01:41:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Araç: Corolla
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 06, 2009, 02:13:42 »
Eğer idarecilik işim olursa, 13 km uzaklıktaki bir köy okuluna gitme durumum var... İşte o zaman aldım Torosu... :) :) Yol felaket, mıcırlı asfalt ama iğrenç ötesi bir asfalt... Benim sevgili Corolla, gelmeyecek o yollara... Kafiyeli gibi oldu son cümle... :)
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 13, 2010, 11:57:36 »
Eveeeet,
Benim takurtukuris ile ilgili son gelişmeleri yazayim dedim.
Genel müdürlüğe attığım mail sonrası 3 gün içinde telefonla arandım ve kibar bir hanım aracımı istediğim servise götürebileceğimi söyledi, bende ssevindim tamam dedim ankara toyana ocak içinde gideceğimi belirttim. Yıllık iznimi aldım, ankaraya gitme planlarını yaptım hooooop, değişen devirdaim pompası yine çatlak ses çıkarttı. Cam suyu eklemek için kapağı açtığımda antifiriz deposunun nerdeyse boş olduğunu gördüm ve direk servise geldim.
Kesinlikle uzun yola çıkmamamı, kaçağın kritik bir yerden  olduğunu belirttiler ve antifirizi tamamlayıp pazar günü için arabamı geri teslim ettiler. Pazartesi aracı servise bıraktım, 3 gündür serviste. Az önce durumun ne olduğunu öğrenmek için aradım ve silindir kapağını değiştireceklerini söylediler.... Silindir kapağından kaçak varmış. Bakalım bu seferde sorun düzelmezse nereden bir sıkıntı çıkacak merakla önümüzdeki bölümlerde göreceğiz. takurtukuris arızalar dizisi bölüm 6nın sonu :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 13, 2010, 14:04:40 »
Geçmiş olsun Gökmen, aracının garantisi ne zaman doluyor?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 13, 2010, 14:21:29 »
bir daha toyotada almazsın artık değilmi Gökmen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 13, 2010, 14:25:51 »

Aha Honda bayide geldi :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 13, 2010, 14:42:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 13, 2010, 17:05:36 »
    Gökmen akşam konuşurken içinde böyle olumsuz bişey çıkacak gibi bir his vardı içinde....Bakalım ne olacak şimdi...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 13, 2010, 21:05:38 »
Geçmiş olsun Gökmen, aracının garantisi ne zaman doluyor?
Valla abi alalı 1 sene oldu, ek bir garanti yaptırmadım. 3 yıl mı ki bunların normal garantisi bilmiyorum valla.

Kemal abi bindiğim ilk ve son Toyota olacağı kesin.

Gökmen akşam konuşurken içinde böyle olumsuz bişey çıkacak gibi bir his vardı içinde....Bakalım ne olacak şimdi...

Abi bu arabayla ilgili başıma iyi ne geldiki :) tabiki kötü ve olumsuz birşey bekliyordum ve yanılmadım oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #49 : Ocak 13, 2010, 23:19:09 »
Valla abi alalı 1 sene oldu, ek bir garanti yaptırmadım. 3 yıl mı ki bunların normal garantisi bilmiyorum valla.

Kemal abi bindiğim ilk ve son Toyota olacağı kesin.

Abi bu arabayla ilgili başıma iyi ne geldiki :) tabiki kötü ve olumsuz birşey bekliyordum ve yanılmadım oldu :)
Aurisin garantisi kitapçığında 2 yıl yazıyor ama 3 yıl 100000 km.Bizzat servis personeli söyledi ve 2 yılı geçmişti garantiden direksiyon beyni değişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 14, 2010, 00:43:23 »
Gökmen geçmiş olsun, amma da talihsizmişsin... Bence bir an evvel yaptır, sat kurtul bu araçtan... Valla ben burada sinir oldum, Allah sana sabır versin...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ocak 14, 2010, 22:03:58 »
Gökmen geçmiş olsun demekten usandık artık.Kardeş çok zarar edersin satsan ama eninde sonunda da bu zararı edeceksin..Ancak benim başıma bu gelse herhalde bayağı tantana koparırdım..2008 toyota nın devirdaim pompası değişiyor silindir kapağı değişiyor..Ne bilem çok can sıkıcı...GEçmiş olsun arkadaşım
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 14, 2010, 22:27:10 »
Aurisi çok övdüler açıkcası ama bu şikayetlerden tek sen muzdarip degilsin kardeşş..Dİger yeni nesil corolladada var..Ben degiştirmeyi düşünüyodum ama artık bundan sonraki kasayı beklerim.Muhtemelen 2012 de kasa degiştirir...Gökmen sen oraya niye kagıt  sıkıştırın servis emnıyet kemerinini tokalarını değişsin..Valla ben garanti extradan havalandırma yönlendirme ızgarasının bitanesi kırılmış asagı yukarı harekjet etmiyordu.Serviste garanti extradan onu değiştim 220 tl idi  fiyatıda..Ben o kadar pimpirikliyimki o halıyle binemem.kesinlikle o tokları değiştirirdim beklemen hata açıkcası
Yeni nesil corolla da ses falan yok.Son derece sessiz.Kullanıyorum ve çok memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 14, 2010, 22:35:38 »
Buda görev yaptıgım  yerde mardin de kullanın aracınızı 1 haftalıgına ses kararını sonra verin hocam..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ocak 14, 2010, 23:28:21 »
İyi de bozuk yollarda ses yapması gayet doğal değil mi?
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 15, 2010, 01:04:09 »
Gökmen geçmiş olsun, amma da talihsizmişsin... Bence bir an evvel yaptır, sat kurtul bu araçtan... Valla ben burada sinir oldum, Allah sana sabır versin...
teşekkür ederim abi, valla sabır taşı oldum desem yeridir. Tek kelime etmedim serviste bakalım yarın almayı planlıyorum arabayı. Sahibindene de ilan verdim gerçi yüksek fiyata verdim ama takas fln düşünüyorum aynı sınıf bir dizelle. Artık bu arabaya binmek için hiçbir istek kalmadı içimde....

Gökmen geçmiş olsun demekten usandık artık.Kardeş çok zarar edersin satsan ama eninde sonunda da bu zararı edeceksin..Ancak benim başıma bu gelse herhalde bayağı tantana koparırdım..2008 toyota nın devirdaim pompası değişiyor silindir kapağı değişiyor..Ne bilem çok can sıkıcı...GEçmiş olsun arkadaşım
Çok sağol Tuncay. valla işte olaylar böyle artık yürek kalmadı açıkçası, kime anlatsam hayretler içinde kalıyor. Herkesin sağlam dediği memnun olduğu toyota bana böyle bir kelek yaptı işte ne yapalım. Şans mı dersin ne dersin bilemem ama daha da toyotanın yanına yaklaşmayacağım kesin. Tek isteğim, istediğim gibi bir araçla takas edebilmek. dedim ya satınca çooook ama çoook zarar edeceğim. En mantıklısı takas yapmak, diğer bir opsiyon, aynı arızadan tekrar servise gidersem direk dava açıp paramı geri isteyeceğim. Bildiğim kadarıyla aynı arızadan 3. kere servis ihtiyacı ortaya çıkınca kusurlu mal sayılıyor ve para iadesi yapılıyor ya da yeni araç veriliyor. yeni bir toyota istemeyeceğim için mümkünse paramı geri almak isteyeceğim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 15, 2010, 21:13:28 »
Ozaman kardeşim yeni bir arıza versin diye dua edelim..Valla nekadar beklersen okadar fiyat düşüyor..Satmayı iyice düşünüyorsan şimdiden sat.gelecek sene dahada düşer.
Gerçekten can sıkıcı bir durum..Sen gene iyi sabırlıymışın ben şimdiye kadar satmıştım..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ocak 16, 2010, 00:36:51 »
Valla Gökmen, aslında bu tamamen talihsizlik... Şimdi yanlış anlama Toyota'yı savunmuyorum ama sıfır alınan araçlarda çok küçük bir yüzde ile olsa da üretim hatalarına rastlanıyor...

Bu talihsizlikleri yaşayan biri sadece Toyota'dan değil, artık yeni bir araba almaktan bile ürker... Sana tavsiyem şu ana kadar çıkardığı arızalarıyla bile mahkemeye başvurman... Tanıdığın, iyi bir avukat varsa bir görüş... Akmasa da damlar derim ben... Toyota'nın başını ağrıt biraz... Araba seninle uğraşıyor mu? Sen de arabayı yapıp da senin başına bela edenlerle uğraş...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • only god will judge me!
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #58 : Ocak 17, 2010, 16:16:44 »
gökmen bey diğer markalar da farklı değil hatta daha beter ben 3 ay önce aldığım astrada turbo arızası yüzünden her hafta servise gittim geldim nerdeyse genel müdürlüğüne kadar her yere mail attım telefon ettim ama bana verilen en ciddi cevap ''ya olur böyle şeyler kul yapısı bu sonuçta'' idi. son zamanlarında ise astra iyice kafayı yedi cruise control kendiliğnden devreden çıkmaya başladı turbo sürekli bi şekilde devreden çıkıyordu, ama kontağı açıp kapatınca düzeliyordu götürdüm servise arızalıyken getirin dediler arıza yaptı götürdüm güç bela servise turbo iptal bi şekilde servis sorumlusu oturdu arabaya teste çıktık evet arıza var dedi sonra kontağı açtı kapattı bakın düzeliyor gibi bir ifade kullandı artık sinir küpüne döndüm bir de bu arabanın derdi bitmez böyle uğraşırsınız yeni astralar geldi showrooma geçelim onlardan verelim (yanlış anlaşılmasın verelim; üste 10-15 civarı farkla satmak kastedilen) demezmi ertesi gün ilan verdim ve bir hevesle 35000liraya aldığım aracı sattım. sorunsuz olduğunu düşünerek toyota aldım yaklaşık 20 gün önce hani diyeceğim emin olun toyotadan çok daha beteri var. artık dalga geçiyor resmen adamlar!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #59 : Ocak 17, 2010, 16:27:29 »
astra bu konuda fenomen olmuş bir araçtır, emsalsizdir...  :kötü: