Gökmen takır tukuris güzel bir isim.Ben yerinde olsam aynı şikayeti toyota ya mail atardım.Bide arabanın üzeri ne takır tukuris yazar foto ekleyip bide öyle at..Gökmen yardımı olurmu bilmem bizim kasa hb nın arka bagaj kapagında 2 tane kare şeklinde plaka ampullerinin takılması için kutucuk var onları çıkartıp cift taraflı bant ile cevirdim geri yerine taktım bagajın üstündeki o pandizotun altınada bant cektim tabi bantı üst tarafındaki yapışkanı sökmeedim,emnıye kemerı tokasından bende de ses geliyor ama en yukarda oldugu zaman bir alta indirdim ses kesildi sende bir dene istersen.Gögsten gelen sese bişey demiyorum görev yaptıgım yerde mardinde düz asfalt bulmak bayagı bir zor..Senin aracındada varsa bi dene istersen.Ama benim aracımda hiç balata disk sesi olmadı..Kızacan belki ama bu kasa coroll hb nin iç plastik kalitesi gerçekten auristen daha iyi..ama kazasız belasız kullan can sıkıyor gercekten ben bulana kadar ellemedigim yer kalmadı bizim kasa olsa dahada fazla olurdum kronık sorunlarını ses gelen yerleri ezberledim
Tuncay abi biraz geç gördüm yazdığını ama hakikaten öyle e12 bile yavan kalıyor ae101-ae111-zze112 lerin yanında. Dayımdada varda aynı araç oyüzden böyle diyoum.