0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota dedik ama bizim reno dan farksız işçiliği malesef...
2010 yılının en ilginç yorumu bu olsa gerek..
çok yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum. biraz araştırırsanız türkiyede üretilen hemen her marka aracın, dünyanın herhangi bir yerinde üretilmiş benzerinden daha kaliteli olduğunu ve talep gördüğünü göreceksiniz. eğer auris'lerin türkiyede üretildiği için sorunlu olduğunu düşünüyorsanız, o zaman bence sorun toyota türkiyededir.
bizim Renault denilen model Broadway'de ondan güldüm Gökmen'im....
Merhabalar..20-09-2010 da Auris alacağım hem de bütün bu yazılanları okuduktan sonra )Bu 7 . aracım olacak nasipse 5. sıfır aracım olacak bu yazılanların cogunu baska araclarla da yasadım bu segmentte her aracta bu tarz sorunlar var .Ses konusunda Pejo 307 ve Jetta da yasadıgım sorunları yanında yazdıklarınız beni sadece güldürdü arkadaslar ))Son sıfır aracım Jetta idi Acentadan aldım eve geldım ertesı gun bır baktım tavan dosemesının kenarını dıkmeyı unutmuslar Hatta o aracı pert ettim 10 hava yastıgı var dıye hava atan Vw nın bır hava yastıgı bıle acılmadı davalık olduk yani diyeceğim bu segmentten beklentılerınız cok ust sevıyede olmamalı .. Saygılar
selçuk bey'e sonuna kadar katılıyorum. efsaneler türkiyede üretildi ve toyota namını efsanelerle yaptı. bu durum türklerden kaynaklanan bi durum değil. olsa olsa toyota grubunun maliyet düşürme yönünde yaptığı girişimlerin eseridir...
Çok hızlısın murat , sana Honda yakışır
Dikkat ederseniz bu sorunların hepsi "Güney Afrika" da üretime geçtikten sonra başladı, orada zencileri kırbaçlayarak , köle olarak çalıştırıyorlar, onlardanda bu kadar işçilik çıkıyor
BMW den sonra dizel araba seni kesmez, ondan honda dedim, hem seri hem az yakan
o videodaki araba nasıl hava yastıgı acmıyor..Sensörler diyorlarda nerye sokmuıslar bunları ki o darbeyi hisstememiş..Perde olmasada sürücü yolcu açmalıydı..kemal abi bu tıkırtıların nedeni kırbaç diyorsun yani