0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
umut abi diyeceklerimi anlatmışsın benden çok yaşayacaksın
ahmet bey oncelıkle hayırlı olsun kazasız belasız bının aracınıza ama arkadaslarında yorumlarını okudum ,degerlı arkadaslar benımde aracım sıfır 2008 dızel malesef ahmet arkadasımın dedıklerı tammamen dogru servısler sorunu cozemıyor ,bende yenı 30000 bın bakım yaptırdım dedıklerı bunlar oluyor baska bırseyokkkkk cozumm yokkkk ahmet bey yanlış almısıın arkadasım aracı toyota yanlış baska bırsey demıyorum zıra dıye dıye dılımde tuy bıttı yınede gule gule bın herkese kasazıs belasız gunler dılıyorum,
umut ve mesut arkadaslar sız soyleyınde hangı servıste cozum uretılıyor ona gıdelım ornek1- depo calkantı sesını hangı servıs cozuyor.2 ön dreksıyondan veya nerden geldıgı bılınmeyen sadece parke taslı yollsr ve stablıze yollarda olan sesı hangı servıs cozuyor.3-ön gogusten gelen seslerı hangı servıs cozuyor .4-bu fıren balatalrından veya nerden gelıyorsa hangı servıs cozmus allah askına arkadaslar ben ıstanbul kartal ve corum servıslerınde 30000 bıne kadar olan bakımlarını yaptırdım ve cozum yokk daha gecen hafta corumda yaptırdım bakımını ustalrın deneme surusu yaptıkları alan sıcak asfaltta burda ses gelırmı usta dedıgımde ,bu araclar burda denenır dıyor hersey normal dedıııı sadece on gogusten gelen sesı buldu yaptık dedıler yola cıktıgımda tabıkı dıslı asfalt gıne tıkrtılar sıkırtılar ontarafdan gelen sesler evet degerlı arkadaslar sız soyleyınde oraya gotureyım hangı servıs bunlara cozum buluyor ha bırde ankaradakı servıslere gıtıımm onu da atlamayım hangı servısı onerırsenız ona gotureyım de su seslerden bende kurtulayım selamlarrrrrrrr