Gönderen Konu: ALLAH AŞKINA BU DEBRİYAJ NEDİR LÜTFEN YARDIM....  (Okunma sayısı 15404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: ALLAH AŞKINA BU DEBRİYAJ NEDİR LÜTFEN YARDIM....
« Yanıtla #60 : Aralık 03, 2009, 00:11:38 »
   Ahmet bey neden bağırıyorsunuz bana.Anlamış değilim :D (büyük harf yazınız için.Düzeltirseniz sevinirim).Mesajlarınızda gerekli düzeltmeleri yapabilmeniz için,yazdığınız mesajın sağ köşesinde Alını ve Değiştir sekmeleri var.Değiştir ile mesajınızda gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz.Ama yazdığınız mesaja ait pencereyi silemezsiniz.Debriyajın yağlanmasına gelecek olursak eğer benim bilgim yok.Ogün usta ne dediyse ben onu yazdım o gün.Mesajı tekrar okudugumda "debriya pedalı mekanizmasının ciddi bir şekilde yağlanması gerekiyor" diye belirtmiş Ogün usta.Herhalde Pedal ile baskı arasındaki mekanizmadan bahsediyordur ki bunu sağlıklı cevaplama gibi de bir bilgim yok.Size yazılanları servise gittiğinizde formene söyleyin onlar anlar.Ogün usta Konya'daki servite tanıdık biri varmı,varsa size yardımcı olması için epey bir telefon görüşmesi yaptı.Sanalda olsa tanımadığı bir kişi için.Ama bulamadı.Size böyle yardımcı olabiliyoruz.GErisinede artık siz koşturacaksın Ahmet bey.Debriyaj pedalının mekanizmasınıda yağlayın deyin.Israr edin.Bir şeyler deyin işte.Size oltayı verdi Ogün usta.Balıkı tutmakta size kalmış.
   Büyük harfleri değiştirmeyi unutmayınız lütfen.Teşekkürler
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Aralık 03, 2009, 00:11:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #61 : Aralık 04, 2009, 20:09:46 »
Yettkili servis işin bayağı uzun süreceğini söyleyince bende sabah almak üzere ayrıldım Yalnız insanız işte acaba seti tam değiştirecekler mi yoksa yamuk olurmu diye içimden geçirmedim de değil... !!!
"El ağzı ile çorba içilmez"
"Güzel gözünden, yiğit sözünden belli olur"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Aralık 04, 2009, 22:44:21 »
Abicim b u debriyaj pedalı sesi benim aracımdada vardı ve forumdada birçok kişi bu sesten şikayet etti.Yalnız corollada degil yarisi olanda sikayet etti..Muhtemelen debriyah üst  kısmını değişecekler.Değişsinler derdine çare bulsunlardaa.......ustanın iyisine denk gelirseniz sorununuzu rahat çözerler..Takmayın kafanıza.İşçilik 1 yıl garantili nede olsa
2011 d4d Corolla