Ahmet bey neden bağırıyorsunuz bana.Anlamış değilim

(büyük harf yazınız için.Düzeltirseniz sevinirim).Mesajlarınızda gerekli düzeltmeleri yapabilmeniz için,yazdığınız mesajın sağ köşesinde Alını ve Değiştir sekmeleri var.Değiştir ile mesajınızda gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz.Ama yazdığınız mesaja ait pencereyi silemezsiniz.Debriyajın yağlanmasına gelecek olursak eğer benim bilgim yok.Ogün usta ne dediyse ben onu yazdım o gün.Mesajı tekrar okudugumda "debriya pedalı mekanizmasının ciddi bir şekilde yağlanması gerekiyor" diye belirtmiş Ogün usta.Herhalde Pedal ile baskı arasındaki mekanizmadan bahsediyordur ki bunu sağlıklı cevaplama gibi de bir bilgim yok.Size yazılanları servise gittiğinizde formene söyleyin onlar anlar.Ogün usta Konya'daki servite tanıdık biri varmı,varsa size yardımcı olması için epey bir telefon görüşmesi yaptı.Sanalda olsa tanımadığı bir kişi için.Ama bulamadı.Size böyle yardımcı olabiliyoruz.GErisinede artık siz koşturacaksın Ahmet bey.Debriyaj pedalının mekanizmasınıda yağlayın deyin.Israr edin.Bir şeyler deyin işte.Size oltayı verdi Ogün usta.Balıkı tutmakta size kalmış.
Büyük harfleri değiştirmeyi unutmayınız lütfen.Teşekkürler