0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gögüse izalosya yapıyoarmıs komple gögüsü indirip onu şahsen yaptırmazım o sese razı olurdum.Bozuk yollarda sesin gelmedigi araç yok gibi zaten.
Kamil bey teyp çercevesinin etrafından ses yapıyor bu kasalarda hatta o cerceve ile teypin arası acılıyor zamanla.Yapacak bişey yok çok kalitesiz bir malzeme ordaki plastik..Ama suda var 5 yılddır yag değişiminden başka hiç büyük masraf açmadı.Ufak tefek sesler oluyor.Kışın daha faza bu sesler..ARaba soguk oluyor.Çalıştıkca plastık ler genleşiyor seste artıyor yaz ayına göre.Allah korusun büyük masrafı yoksa çok sese takılmayın sonucta plastik ısı farkından genleşiyor yada çok bozuk yerlerde ses yapıyor.Otoyolda ona bakarsanız hiç bir yerınden ses gelmiyor
Özcan bey OGÜN usta ne dedi?
Bugün sanayiye gittim sırf bu konu için.Servisin laptop'ı arıza yaptığından dolayı forumdan konunuza bakıp bir değerlendirme yapamadık.Bende Passat'tan gelen gıcırtı seslerini nasıl izole ederim derdine falan düştüm.Bu konuyu görüştüğüm anda olumlu yada olumsuz cevabı buraya aktaracağım
Söz verdim abi.Biliyorsun söz=namustur
1990 model toyota Corolla 1.6 XL aracım var arkadaşlar. Bu aracım 195.000KM de ve orjinal debriyaj baskı balatası duruyor üzerinde. DEbriyaj artık kaçırmaya başladı ( malum yakıt sarfiyatı da arttı ) debriyajı değiştirmeyi düşünüyorum fakat piyasadaki hangi marka debriyaj setini alıp taktırmalıyım? Ya da orjinal debriyaj seti bulunuyor mu piyasada?
sorulara cevap verebilecek olan yok mu?