Gönderen Konu: drift mania? (nissan silvia s14a)  (Okunma sayısı 10912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
drift mania? (nissan silvia s14a)
« : Ekim 26, 2009, 09:58:01 »
11 yıldır bizde olan corolladan biraz biraz sıkıldım ve arkadan itişe geçmek istiyorum, bundan sonra modifiyesiz arabaya binmem diyen bünyeye de modifiyeye yatkın bir araç lazım, nissan silvialar çok hoşuma gidiyor, s14a yani 1996 model falan daha sinirli bakan facelift model düşünüyorum, bu konuda artıları eksileri biliyor musunuz? toyotadan nissana hatta şöyle diyeyim, corolla gibi bir aile sedanından, silvia gibi hırçın bir arkadan itişe geçince ne gibi sorunlar yaşarım, bir de araç turbolu, yakıt tüketimi olarak dert etmiyorum sadece sorun çıkarmamasını isterim, corolla gibi olursa düşünmeyip temiz silvia arayışlarına geçeceğim, bu konuda görüşlerinizi sormadan edemiyorum, lütfen yardım acil, hayat memat meselesi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

drift mania? (nissan silvia s14a)
« : Ekim 26, 2009, 09:58:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: drift mania? (nissan silvia s14a)
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2009, 10:00:43 »
Yakışır Türkay'ıma =) Dünkü o "U" dönüşünden belliydi zaten sana corolla'nın yetmediği :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2009, 10:03:30 »
Yakışır Türkay'ıma =) Dünkü o "U" dönüşünden belliydi zaten sana corolla'nın yetmediği :D
:) inşallah corolla gibi üzmeyecek bir araç bulayım da..araç sorunsuz olsa da bu sefer temizini bulmak için aramak kalıyor çokca..işim zor aslında ama dediğim gibi bu siteden onay çıkarsa acilen başlayacağım arayışa :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2009, 10:37:39 »
Fiyatları ne kadar bu dediğin aracın Türkay :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ekim 26, 2009, 10:42:54 »
Fiyatları ne kadar bu dediğin aracın Türkay :)
16dan 35e doğru gidiyor erhan, modifiyeye en yatkın araçlardan biri (supra gibi o kadar olmasa da) 16.000ytl olan bomboş orjinal halinde çok km yapmış muhtemelen de sorunları olan araçtır 35 olan da çok büyük emek harcanmış sıfır motor yapılmış gırtlağına kadar modifiye yapılmış bir araçtır tahminimce üstünde fiyat isteyen de satıcı değil aracını göstermek için koymuştur :) bence 20.000ytl civarında alınabilir temiz bir tane..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 26, 2009, 10:44:02 »
Türkay bu aracın temizini TR de bulman çok zor, bulduklarında genelde zorlanmış araçlar olucaktır, zorlanmış derket motoru güçlü olduğu için iyi sıkıştırılıp denenmiştir mutlaka :) Turbo ağrızası çıkartır diye düşünüyorum ve bu ağrızada oldukça masrfalı oluyor, ha ama proje aracı yapıcam toplıycam uğraşıam diyorsan al derim mutlaka S14 çok güzel bi araç bence, hobby olarak ayırıcak param ola bende alırdım birtane ya bu araca binilmezmi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ekim 26, 2009, 10:50:09 »
Türkay bu aracın temizini TR de bulman çok zor, bulduklarında genelde zorlanmış araçlar olucaktır, zorlanmış derket motoru güçlü olduğu için iyi sıkıştırılıp denenmiştir mutlaka :) Turbo ağrızası çıkartır diye düşünüyorum ve bu ağrızada oldukça masrfalı oluyor, ha ama proje aracı yapıcam toplıycam uğraşıam diyorsan al derim mutlaka S14 çok güzel bi araç bence, hobby olarak ayırıcak param ola bende alırdım birtane ya bu araca binilmezmi :D
proje aracı yapmayı düşünüyorum gerçekten hoby aracı olarak ikinci araç yaparım ilerde bunu alırsam hayatta satmam bir daha :) durum o değil de bu dediklerimi tabii ki şimdi, öğrenciliğim sırasında yapmayacağım, şu ara alıp çok sıkıştırmadan binmeyi planlıyorum..temiz zorlanmamış bulursam hemen turbo timer takarım zaten ben kontak kapatsam da motor bir süre çalışmaya devam etsin turbo ömrü uzasın diye bir de tabii ki -mümkünse HKS- blow off..hava filtresi ve egsoz takarak motora tamam diyeceğim öğrencilik bitene kadar, dışında da bu resimdekiler gibi bir body kit (spoyler olmadan) ve jant..bu kadar bir modifiye yapacağım ve noktayı koyacağım (kendi arabamdaki ses sistemini buna taşıyacağım bunu söyleme gereği duymuyorum bile) temizi bulunur, bulunmazsa alınmaz, yetkili servise ve bir kaç özel servise göstermeden almam zaten ama benim için önemli olan baş ağrıtan kronik sorunları var mıdır acaba? toyota kadar sağlam ve sorunsuz mudur?? mesela supra olsa motoru ne kadar zorlamış olurlarsa olsunlar düşünmeden alırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 26, 2009, 12:21:42 »
Türkay güzel arabaymış yaa şöyle bi baktım da. Temizini bulmak mesele senin dediğin gibi. Bi de sinirli bakanlar güzel cidden :) Diğerleri biraz mal bakıyor :)
http://www.sahibinden.com/sr20det_silvia-80WQQaXQQ17547462WQQpXQQdisplayitem
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 26, 2009, 12:28:04 »
Hay maşallah Erhan bu güzelmiş yeav diri duruyor dışı iyi ;)  Şansına izmirde Türko baktırabilirsin sağlam turbo diyo ama ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ekim 26, 2009, 13:49:08 »
zaten o araba yüzünden gaza geldim, fiyatı uygun, baktırcam temizse araç onu almak istiyorum, th131 gidici gibi yani...bu mavi alet sitedeki en güzel aletlerden biri, sorun konusunda kimsenin bilgisi yok herhalde ya :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Automatic transmission
« Yanıtla #10 : Ekim 26, 2009, 14:37:56 »
Aynenn nissan da bir harika s13 ler goşuma gidiyorr silvia drift için yaratılmışş .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 26, 2009, 15:08:59 »
Türkay sanayide biraz dolaş araştır diycem de moralin bozulacak şimdi. Herkes aynı şeyi tekrarlayıp durcak. Napcan bunu, yok satamazsın, başka bişey bak v.s diycekler. Bi şekilde kullanıcılarına falan ulaşmaya çalış. Forumlar v.s.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ekim 26, 2009, 15:21:43 »
Türkay sanayide biraz dolaş araştır diycem de moralin bozulacak şimdi. Herkes aynı şeyi tekrarlayıp durcak. Napcan bunu, yok satamazsın, başka bişey bak v.s diycekler. Bi şekilde kullanıcılarına falan ulaşmaya çalış. Forumlar v.s.
abi sanayi dolaşmak yanlış :) corolla satıp o alınır mı diyecek herkes..o kesin, ben satılmasını hiç düşünmüyorum, ikinci eli umrumda değil, beni tek ilgilendiren baş ağrıtacak sorunu var mıdır o..bakalım bir kaç forum gezeyim, neler söyleniyor araç için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ekim 26, 2009, 17:39:12 »
atakan senden de başka bir mesaj beklemiyordum :) :) oğlum bunları nasıl karşılaştırırsın :) 80 küsür model arabaya 30 milyar vermekle 96 model arabaya 18.000ytl vermek var...üstelik ben günlük kullancam bunu, senin attıkların 2.8 ve 3.0, biraz daha mantıklı bir yorum yapsaydın sevinirdim..hondayı ele zaten direk, önden çekiş o..dizaynlarına da bir bak bence ve tarafsızca (eğer olabiliyorsan) söyle; hangisi daha çekici??? hele bir celica supra atmışsın dizayn içler acısı.. 98 model corollamı satıp bunların hiç birini almam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 26, 2009, 17:52:33 »
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Ekim 26, 2009, 17:56:28 »
hacı sen drift arabası lazım değil demedin mi?al işte sana arkadan çeker 3.0 araba allah allah.ha en başta desydin bana ekonomik bir şey lazım
http://www.sahibinden.com/pazarlik_payi_vardir_80_000_km_de_garaj_arabasi_istanbul_malte-43WQQaXQQ9507184WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_o_masrafsiz_bertone_edition-22WQQaXQQ11111053WQQpXQQdisplayitem
atakan sadece kalabalık yapıyorsun yorumları okusana..ne drift aracı istiyorum dedim ne ekonomik olsun dedim..hadi sana bir özet çekeyim..aracın estetiğine önem veriyorum, sorunsuzluğuna önem veriyorum, fiyatına bakıyorum, yakıt tüketimi çok da umrumda değil, tutup 20 yaşından büyük bir araç almayacağım..önden itiş hiç bakmıyorum, fiat gibi bir tenekeye binmem, bertone de 1.6 ve benim corollamdan daha yavaş olduktan sonra model yükseltmemin benim için bir amacı yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 26, 2009, 18:02:38 »
bizim yorumlarımızı kalabalık sayıyorsan sana yardımımız dokunmaz kardeş...
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Ekim 26, 2009, 18:25:47 »
bizim yorumlarımızı kalabalık sayıyorsan sana yardımımız dokunmaz kardeş...
zaten yardım etmeye çalışır gibi değilsin bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 26, 2009, 18:28:59 »
ne yapmaya çalışır gibiyim ?