0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali abi gördüğün aracın kaputu siyah geri kalanı beyaz mı ?
Ramazan sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün yav Bu geri kalanı dediğin arabanın kendisi oluyor sanırım Araç beyaz kaput siyah
Bir ara resimlerini biriktirdiğim bir araba. Sonra takıntı yapmayım diye sildim. Çok güzel gümüş rengi bi tanenin resmi vardı. Keşke silmeseymişim şimdi koyardım buraya. Kötü bir sürprizle karşılaşmamanı gönülden dilerim.Hayırlısı ne ise öyle olsun...
demek tavan alçak geldi ha.. Üzüldüm.. Ağlama ne yapalım demek sana layık bi araba değilmiş.O tarz bir arabanın o kadar ucuzu .. bi alternatif aklıma gelmiyor. Ama bu piyasa belli olmaz. Arabanı satma konusunda biraz frene bas o zaman bence.. Sen en sonunda BMW alacaksın gibi bir his var bende ..
abi bana da öyle geliyor..annem, kız arkadaşım, hatta toyotama bakan ustam bile bmw alalım sana boşver üzülme dedi araba satma işi dediğin gibi abi sanırım, o paralara müşteri her zaman bulunur evet..ben frene basıyorum ahmet abi, yorumların ve yönlendirmelerin için çok sağol abi..görmen lazımdı arabanın içinde beni dik oturmadan bile saçlarım sunrooftan dışarda dik oturunca alnım dışarda olcak
Türkay hayırlısı olsun aymı durum bi arkadasımın basına gelmişti S2000 almaya gitmiştik onunla. sana M3 de değil M5 gider ozaman
corollayı satıp üzerine 5.000 eklemeyi planlıyorum (orjinal halinde satıcam bir de parçaları ayrı satıcam) erhan ne kadar koyu bmwci olduğumu biliyorsun, ama bmw hakkettiğinden çok daha fazla yakıyor bu alet hakkettiği kadar yakcak
parçlar derken farlara talip olabilirim :D
önce ben gördüm
far gibi parçalar her zaman küçüğündür