Gönderen Konu: drift mania? (nissan silvia s14a)  (Okunma sayısı 10916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: drift mania? (nissan silvia s14a)
« Yanıtla #60 : Ekim 28, 2009, 17:14:42 »
Ali abi gördüğün aracın kaputu siyah geri kalanı beyaz mı ?

Ramazan sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün yav :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bu geri kalanı dediğin arabanın kendisi oluyor sanırım :lol: :lol: Araç beyaz kaput siyah :D :D :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 28, 2009, 17:14:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #61 : Ekim 28, 2009, 17:15:47 »
Ramazan sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün yav :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bu geri kalanı dediğin arabanın kendisi oluyor sanırım :lol: :lol: Araç beyaz kaput siyah :D :D :D :D

Aynen öyle abicim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 28, 2009, 19:11:22 »
Bir ara resimlerini biriktirdiğim bir araba. Sonra takıntı yapmayım diye sildim. :) Çok güzel gümüş rengi bi tanenin resmi vardı. Keşke silmeseymişim şimdi koyardım buraya. 
Kötü bir sürprizle karşılaşmamanı gönülden dilerim.
Hayırlısı ne ise öyle olsun...
abi süprizin en kötüsüyle karşılaştım 200sx, 240sx, s14, s15 alayı yalan oldu..sığmadım araca :blink: mavi araca gittim, bu arada aracıma alıcı buldum, ses sistemini ve jantları söküp 11.750ye vercektim, üstüne para koycaktım mavi 200sx de 15.000e bırakcaktı falan..ama olmadı..şaka gibi bir şey oldu, sığamadım araca yaa..işin kötüsü kilo ver dencek bir durum falan da değil, boyum uzun geliyor, kafam sun rooftan dışarda, dizlerim direksiyonda, ben kullanırken arkama pigme oturamayacak durumda vs..bırakın uzun yol yapmayı, 10 km kullanamam o aracı, o derece küçük geldi bana.bu hayal suya düşer, çok kötü düşer hem de..aracın dışı efsane güzel, içi biraz kötü ama dert edilcek bir şey değil, motoru falan da güzel turbosu bile bozulmamış adam her zaman 1 dk ve daha fazla bir süre aracı çalıştırıyor sonra stop ediyor bilinçli bir sürücü yani ama dediğim gibi bu hayal yatar..şimdi aracımı satayım mı, yerine ne bakayım? bu kadar güzel bir alış-veriş olur mu? içine sığabileceğim bu kadar fiyatı uygun, bu kadar sorunsuz, bu kadar karizmatik, bu kadar temiz bir araç var mı? ağlamak istiyorum sayın TCT
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ekim 28, 2009, 19:49:23 »
:) demek tavan alçak geldi ha..
Üzüldüm.. Ağlama ne yapalım demek sana layık bi araba değilmiş.
O tarz bir arabanın o kadar ucuzu .. bi alternatif aklıma gelmiyor. Ama bu piyasa belli olmaz. Arabanı satma konusunda biraz frene bas o zaman bence.. (Tabi fiyat iyi miydi bilmiyorum..)
Sen en sonunda BMW alacaksın gibi bir his var bende .. :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #64 : Ekim 28, 2009, 19:53:03 »
:) demek tavan alçak geldi ha..
Üzüldüm.. Ağlama ne yapalım demek sana layık bi araba değilmiş.
O tarz bir arabanın o kadar ucuzu .. bi alternatif aklıma gelmiyor. Ama bu piyasa belli olmaz. Arabanı satma konusunda biraz frene bas o zaman bence..
Sen en sonunda BMW alacaksın gibi bir his var bende .. :)
abi bana da öyle geliyor..annem, kız arkadaşım, hatta toyotama bakan ustam bile bmw alalım sana boşver üzülme dedi :) araba satma işi dediğin gibi abi sanırım, o paralara müşteri her zaman bulunur evet..ben frene basıyorum ahmet abi, yorumların ve yönlendirmelerin için çok sağol abi..görmen lazımdı arabanın içinde beni :) dik oturmadan bile saçlarım sunrooftan dışarda dik oturunca alnım dışarda olcak :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ekim 28, 2009, 19:54:36 »
abi bana da öyle geliyor..annem, kız arkadaşım, hatta toyotama bakan ustam bile bmw alalım sana boşver üzülme dedi :) araba satma işi dediğin gibi abi sanırım, o paralara müşteri her zaman bulunur evet..ben frene basıyorum ahmet abi, yorumların ve yönlendirmelerin için çok sağol abi..görmen lazımdı arabanın içinde beni :) dik oturmadan bile saçlarım sunrooftan dışarda dik oturunca alnım dışarda olcak :)

:) demek Japonlar kendileri için yapmışlar bu modeli :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ekim 28, 2009, 20:03:20 »
hahahahaaha Türkay ne güldüm ya :D Kısmet değilmiş yapcak bişey yok :D Olmadı recep ivedik gibi kullanırsın kafayı camdan çıkartıp :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ekim 28, 2009, 20:47:11 »
Türkay hayırlısı olsun aymı durum bi arkadasımın basına gelmişti S2000 almaya gitmiştik onunla. sana M3 de değil M5 gider ozaman ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #68 : Ekim 29, 2009, 09:24:20 »
Türkay hayırlısı olsun aymı durum bi arkadasımın basına gelmişti S2000 almaya gitmiştik onunla. sana M3 de değil M5 gider ozaman ;)
başıma ikinci kez geliyor!! z3 denemiştim onda da sıkıntı çekmiştim, ama bu kadar değildi..m3 kullandım daha önce, gerçi 10. sınıftaydım yani 17 yaşında, geniş bile gelmişti :) şu an da sıkıntı olacağını sanmıyorum :) içime oturdu çok fazla..ilk kez uzun boyun dezavantajını gördüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #69 : Ekim 29, 2009, 10:50:03 »
Valla çok şaşırdım bu aracı üretirken hesaplamamışlar mı ? Uzun boylu sürücüleri. Ramazan dediğim aracın her yeri beyaz ama deli bişey hava girişleri falan
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #70 : Ekim 29, 2009, 11:49:01 »
üstünde HKS sticker var mı? gri bir stiker..araç çok temiz satılık o, 58.000 istiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #71 : Ekim 29, 2009, 12:10:46 »
O kadar ayrıntılı dikkat etmedim ama satılık değildi bildiğim kadarıyla bugün bidaha bakarım resmini de çekim bari eklerim buraya senin dediğin aracın link yada resmi var mı?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #72 : Ekim 29, 2009, 23:09:44 »
:) gülsek mi? üzülsek mi ? bilemedim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ekim 29, 2009, 23:51:00 »
corollayı satıp üzerine 5.000 eklemeyi planlıyorum (orjinal halinde satıcam bir de parçaları ayrı satıcam)
erhan ne kadar koyu bmwci olduğumu biliyorsun, ama bmw hakkettiğinden çok daha fazla yakıyor bu alet hakkettiği kadar yakcak :) :)
parçlar derken :D farlara talip olabilirim :D:D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #74 : Ekim 30, 2009, 00:18:59 »

önce ben gördüm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Ekim 30, 2009, 10:05:52 »

sadece jantlar ve ses sistemini sökcektim ama vazgeçtim, arabasız kalcam gibi yoksa, arayıp özür dilicem alıcıdan :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Kasım 08, 2009, 16:58:03 »
far gibi parçalar her zaman küçüğündür :D :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #77 : Kasım 09, 2009, 09:08:03 »
far gibi parçalar her zaman küçüğündür :D :D

O da iyiymiş :D