0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne yapmaya çalışır gibiyim ?
sen en başta dedinki bana drift arabası lazım arkadan itiş lazım bende sana gittim supra buldum celica buldum prelude buldum.yok dedin bunlar pahalı eski çok yakar tamam dedik sana astra bertone bulduk.yok dedin bu dedin performanssız.tamam sana fiat coupe 1.8 bulduk.ferrari yapımı motoru var ve fiatın belkide ürettiği en kaliteli en başarılı araçlardan biridir.dedinki yok bu teneke.bunları söylerkende hem bana fanatiksin diyorsun hemde senin yorumlarını ciddiye almam.tamam kardeşim kimse seni nıssanı alma demiyor bize fikrimiz sordun cevap verdik ama vermez olaydık.git kendine ne alıyorsan al sen kafana koymuşsun alacağın arabayı bize ne soruyorsun
ilandaki araçlar arkadan çekiş
benim araba bilgimi ne sen nede başka biri bilmez.sahibinden.com senin gibiler için 3-5 bir şey öğrenilcek yerdir.bilmem bilirmisin ama her ülkeye farklı çekiş araçlar yollanır.özel sipariş üzerine istenilen modeller getirilir.hee dersinki bu ilanlardaki yalan tamam derim.benim o ilanları oraya koyarkenki düşüncem bu.bütün arkadan çekiş yazanalrıda koyabilirdimonlarıda beğenmedin buda bende sana son öneri
gördüm ceyhun gördüm, bütün araçlara baktım ben sahibindendeki, diğer sitelerde modifiyesiz ve facelift olmayan modelinden var birkaç tane..onlar daha da az para istiyor, 16.000ytl civarlarına düşebiliyor fiyatı..o attığın linkteki aracı burdan bir arkadaşıma, mavi olan izmirdekini de kendime almak istiyorum, çarşamba günü izmire gidiyorum direk aracı görmeye gitcem..bütün gün netten araştırdım, kronik bir sorunu yok gibi, turbo sorun çıkarıyormuş o da tamamen kullanım kaynaklı..
Türkayım hayırlısı olsun o zaman inşallah gönlüne göre olur eğer olursa da artık şöyle bir gün gezdirirsin
yahu ne yaparsan yap git kendi ne alıyorsan al.hayırlı olsun.
yakışır abime corolla kesmedi demek en iyisi be abim bende önden çeker arabayı pek sevmem ama japon yapmış ne yapalım bence süper bir araç.ama sen parça konusunu araştır yani aldığına pişman olma abim
Türkay bütçe ne kadar bu arada?Bir de BMW'ye çok yakar diye çamur attın da bu Nissan daha mı az yakacak kardeşim
Biliyorum, bilmez miyim Alternatif olarak düşündüğün model/modeller var mı peki?
http://www.sahibinden.com/175_ps_turboo_sahin_yan_yan_devam_-10WQQaXQQ17331009WQQpXQQdisplayitemTürkay tam senlik :d hemde arkadan itiş