Gönderen Konu: drift mania? (nissan silvia s14a)  (Okunma sayısı 10913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: drift mania? (nissan silvia s14a)
« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2009, 18:51:22 »
ne yapmaya çalışır gibiyim ?
atakan bu tarz konularda senin yorumunu görünce aklıma tek gelen şey, armasında 3 oval olan araçlar attığın..s14a ile karşılaştırdığın araçlara bir baksana..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2009, 18:51:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 26, 2009, 19:05:45 »
sen en başta dedinki bana drift arabası lazım arkadan itiş lazım bende sana gittim supra buldum celica buldum prelude buldum.yok dedin bunlar pahalı eski çok yakar tamam dedik sana astra bertone bulduk.yok dedin bu dedin performanssız.tamam sana fiat coupe 1.8 bulduk.ferrari yapımı motoru var ve fiatın belkide ürettiği en kaliteli en başarılı araçlardan biridir.dedinki yok bu teneke.bunları söylerkende hem bana fanatiksin diyorsun hemde senin yorumlarını ciddiye almam.tamam kardeşim kimse seni nıssanı alma demiyor bize fikrimiz sordun cevap verdik ama vermez olaydık.git kendine ne alıyorsan al sen kafana koymuşsun alacağın arabayı bize ne soruyorsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ekim 26, 2009, 19:17:43 »
sen en başta dedinki bana drift arabası lazım arkadan itiş lazım bende sana gittim supra buldum celica buldum prelude buldum.yok dedin bunlar pahalı eski çok yakar tamam dedik sana astra bertone bulduk.yok dedin bu dedin performanssız.tamam sana fiat coupe 1.8 bulduk.ferrari yapımı motoru var ve fiatın belkide ürettiği en kaliteli en başarılı araçlardan biridir.dedinki yok bu teneke.bunları söylerkende hem bana fanatiksin diyorsun hemde senin yorumlarını ciddiye almam.tamam kardeşim kimse seni nıssanı alma demiyor bize fikrimiz sordun cevap verdik ama vermez olaydık.git kendine ne alıyorsan al sen kafana koymuşsun alacağın arabayı bize ne soruyorsun
atakan prelude, astra, fiat coupe aktarmaları nasıl o araçların?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 26, 2009, 19:38:52 »
ilandaki araçlar arkadan çekiş
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ekim 26, 2009, 19:40:04 »
ilandaki araçlar arkadan çekiş
araba bilgin sahibinden.com'a ilan verirken arabalarını arkadan itiş sanan insanlara güvenmek mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 26, 2009, 19:50:02 »
 :wacko: Opel arkadan mı çekişli ?

Türkay Kardeşim senin yazdıklarından sonra merak edip sahibinden'e bir göz attım söylediğin araç için, gerçi görmüşsündür aracı ama birde ben linkini kopyalayıp yapıştırıyım dedim :) 

http://www.sahibinden.com/fiati_dusurdum_kacirilmayacak_firsat_tertemiz_s14a-44WQQaXQQ12472012WQQpXQQdisplayitem

Gerçekten senin dediğin gibi güzel araçmış daha öncede trafikte görüyordum ama hiç merak edip bakmamıştım :) Gayet başarılı bir tasarımı var yaşına ve emsallerine göre diyebilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2009, 19:52:31 »
benim araba bilgimi ne sen nede başka biri bilmez.sahibinden.com senin gibiler için 3-5 bir şey öğrenilcek yerdir.bilmem bilirmisin ama her ülkeye farklı çekiş araçlar yollanır.özel sipariş üzerine istenilen modeller getirilir.hee dersinki bu ilanlardaki yalan tamam derim.benim o ilanları oraya koyarkenki düşüncem bu.bütün arkadan çekiş yazanalrıda koyabilirdim
onlarıda beğenmedin buda bende sana son öneri
http://www.sahibinden.com/turkiye_deki_tek_otomatik_mx-5_bir_emsali_daha_yok!!!!-31WQQaXQQ16921632WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/benzersiz_ve_kusursuz_mx5_miata_kisisel_garantimi_veriyorum_-42WQQaXQQ16223664WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1993_mx5_1_6_kazasiz_daha_temizi_yok-31WQQaXQQ12977475WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2009, 19:56:42 »
gördüm ceyhun gördüm, bütün araçlara baktım ben sahibindendeki, diğer sitelerde modifiyesiz ve facelift olmayan modelinden var birkaç tane..onlar daha da az para istiyor, 16.000ytl civarlarına düşebiliyor fiyatı..o attığın linkteki aracı burdan bir arkadaşıma, mavi olan izmirdekini de kendime almak istiyorum, çarşamba günü izmire gidiyorum direk aracı görmeye gitcem..bütün gün netten araştırdım, kronik bir sorunu yok gibi, turbo sorun çıkarıyormuş o da tamamen kullanım kaynaklı..bu arada opel arkadan itiş falan değil tabii ki
benim araba bilgimi ne sen nede başka biri bilmez.sahibinden.com senin gibiler için 3-5 bir şey öğrenilcek yerdir.bilmem bilirmisin ama her ülkeye farklı çekiş araçlar yollanır.özel sipariş üzerine istenilen modeller getirilir.hee dersinki bu ilanlardaki yalan tamam derim.benim o ilanları oraya koyarkenki düşüncem bu.bütün arkadan çekiş yazanalrıda koyabilirdim
onlarıda beğenmedin buda bende sana son öneri
atakan biraz araştır..sonradan swap yapılmamışsa opel astranın da, fiat coupenin de prelude'un da arkadan itişi yok!! istediğin kadar finansal yardım yapabilirim bana arkadan itişli astra getirebileceksen!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 26, 2009, 19:58:47 »
gördüm ceyhun gördüm, bütün araçlara baktım ben sahibindendeki, diğer sitelerde modifiyesiz ve facelift olmayan modelinden var birkaç tane..onlar daha da az para istiyor, 16.000ytl civarlarına düşebiliyor fiyatı..o attığın linkteki aracı burdan bir arkadaşıma, mavi olan izmirdekini de kendime almak istiyorum, çarşamba günü izmire gidiyorum direk aracı görmeye gitcem..bütün gün netten araştırdım, kronik bir sorunu yok gibi, turbo sorun çıkarıyormuş o da tamamen kullanım kaynaklı..

Türkayım hayırlısı olsun o zaman inşallah gönlüne göre olur eğer olursa da artık şöyle bir gün gezdirirsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 26, 2009, 20:01:58 »
yahu  ne yaparsan yap git kendi ne alıyorsan al.hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 26, 2009, 20:03:52 »
yakışır abime :D corolla kesmedi demek :D en iyisi be abim bende önden çeker arabayı pek sevmem ama japon yapmış ne yapalım :D bence süper bir araç.ama sen parça konusunu araştır yani aldığına pişman olma abim :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Ekim 26, 2009, 20:07:02 »
Türkayım hayırlısı olsun o zaman inşallah gönlüne göre olur eğer olursa da artık şöyle bir gün gezdirirsin :D
inşallah ceyhun inşallah, ben ne araba alırsam alayım bu forumu bırakmam zaten, bir tane daha corolla var ;) gezme işi de dert değil gezeriz bolca :) benzin biraz zorlayacak ama değer :P
yahu ne yaparsan yap git kendi ne alıyorsan al.hayırlı olsun.
eyvallah..
yakışır abime :D corolla kesmedi demek :D en iyisi be abim bende önden çeker arabayı pek sevmem ama japon yapmış ne yapalım :D bence süper bir araç.ama sen parça konusunu araştır yani aldığına pişman olma abim :)
parça konusu inanılmaz sıkıntılı...nissan servislerinde bile yok, 25 gün bekletiyorlarmış japonyadan gelmesi için ama benim yurdum sanayisine güvenim sonsuz :) uydurulur bir şekilde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 26, 2009, 20:13:12 »
Türkay bütçe ne kadar bu arada?
Bir de BMW'ye çok yakar diye çamur attın da bu Nissan daha mı az yakacak kardeşim :D

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Ekim 26, 2009, 20:15:46 »
Türkay bütçe ne kadar bu arada?
Bir de BMW'ye çok yakar diye çamur attın da bu Nissan daha mı az yakacak kardeşim :D
corollayı satıp üzerine 5.000 eklemeyi planlıyorum (orjinal halinde satıcam bir de parçaları ayrı satıcam)
erhan ne kadar koyu bmwci olduğumu biliyorsun, ama bmw hakkettiğinden çok daha fazla yakıyor bu alet hakkettiği kadar yakcak :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 26, 2009, 20:24:14 »
Biliyorum, bilmez miyim :)
Alternatif olarak düşündüğün model/modeller var mı peki?
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ekim 26, 2009, 20:55:15 »
Biliyorum, bilmez miyim :)
Alternatif olarak düşündüğün model/modeller var mı peki?
arabamdan çok memnunum biliyorsun :) bu temizse alırım yoksa kullanırım ae101 kraldır candır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 26, 2009, 23:18:51 »
http://www.sahibinden.com/175_ps_turboo_sahin_yan_yan_devam_-10WQQaXQQ17331009WQQpXQQdisplayitem

Türkay tam senlik :d hemde arkadan itiş

La Neşet gülüyon ama cihaz çok deli yav ayrı biseviyorum ben böyle sade temiz arabaları... ön taraf daha sade olabilirmiş ama yinede 10 numara dediği gibi google a sadece 34 yazsan adamın arabası çıkıyo helal olsun akıl karı değil ama deli gibi masraf yapmış bir sürü psikopat şahin var adamın sitede...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 26, 2009, 23:24:24 »
Ya ahmet abi yaşına istinaden bişey demiyorum (81) yaşlılığına veriyorum bunu :D Şahine ferrari motoru da koysan binmem :D Tamam adam fantazi yapmış güzel bi alet yapmış ama eşeğe altın semer vursanda eşek eşektir :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #39 : Ekim 26, 2009, 23:43:33 »
hadi hayırlısı olsun bakalım türkay kardeşim..
s14a çok kraldır.. ön bakışlar süper de arkada ufak bi spoiler ister..öne göre yumuşak duruyor :)
çok videolarını izledim..çoğu araba cjp.dandı..fena makine..