0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya ahmet abi yaşına istinaden bişey demiyorum (81) yaşlılığına veriyorum bunu Şahine ferrari motoru da koysan binmem Tamam adam fantazi yapmış güzel bi alet yapmış ama eşeğe altın semer vursanda eşek eşektir
helal olsun akıl karı değil ama deli gibi masraf yapmış
Laaa Neşet bende onu dedim zaten en başta Niye beni uğraştırıyon madem aynı şeyi düşünüyosun :d
Saat 12 ye yaklaşınca beyin fonksiyonlarım yavaşlıyor ondandır
Türkay bi kaç kelam da biz edelim düşündüğün aracın tipi çok güzel bizim burda beyaz bitane var hergün işe gelirken görüyorum ama nedendir bilmem adam hiç kullanmıyor modifiyeli de bişey bende bi ara mazda lantis düşünmüştüm çevremde herkes yok parçası pahalı yok çok yakar yok zor satarsın dedi ama insan dünyaya bir kere geliyor boşver sen karar verdiysen hiç düşünme bile bu yaşta binmeyecende ne zaman bineceksin okulda diğer araçları görünce insan tabiki bende de güzel bişey olsun diyorsundur eminim yaşlanınca ferrari verseler ne olacak heyecan kalmadıktan sonra al sen biri iki tur bindirirsin herhalde
Katılıyorum. Babamla da bu yüzden anlaşamıyoruz Ben diyorum BMW, o diyor dünyanın en güzel arabası bizim araba Bu yaşlar bi daha gelmeyecek.
bu yaşlar bu daha gelmeyecek sonuna kadar katılıyorum.Bmw Bmw Bmw ayrıca türkay bravo gerçekten nissan ın bu modeli süper bi araba jdmworks de vardı bi tane satılık değil ama onuda inceleyebilirsin gerçekten müthiş bakışları arabanın kendi param olsa inan sana eşlik edip bende böyle tarz bi araba alırdım.
La Neşet gülüyon ama cihaz çok deli yav ayrı biseviyorum ben böyle sade temiz arabaları... ön taraf daha sade olabilirmiş ama yinede 10 numara dediği gibi google a sadece 34 yazsan adamın arabası çıkıyo helal olsun akıl karı değil ama deli gibi masraf yapmış bir sürü psikopat şahin var adamın sitede...
Aynen katılıyorum sana ACD bende bu turbo yada tempra 2.0 motoru olan şahinleri cok seviyorum
Linktekide çok tatlı be oğuz Şimdi arkamdan kitlelerin sövmeyeceğini bilsem satar bu arabayı alırım Ama başta babam olmak üzere gelecek yorumları tahmin edebiliyorum Neyse millet hobi aracı diye f430 filan alır bende turbo şahin alıcam inşallah
200 sx'e bi ara ben de merak sarmıştım. Gerçek spor araba karakterine servet ödemeden ulaşmanın iyi bir yolu. Bence alternatifi az.. Supra, eclipse, RX veya prelude.. Bunlar çok güçlü arabalar hatta silviadan daha güçlü.. ama iş motor gücüyle bitmiyor. 200sx kasanın rijit yapısı ve dengesi ile ön plana çıkmış bir araba. Drift deyince akla gelmesi bu yüzden. BMW dengesini çok daha hafif bir kasada düşünün..Yani bu araba tam spor bir arabadır. "Porsche Light" gibi bişeydir.. Sadece "Sport görünümlü, yüksek performanslı şehir arabası" değildir. O bilinen pahalı lüks sport arabaların biraz zayıflamış hali gibidir.Nissanın o motoru (adı SR) güvenilirliğiyle çok övgü almıştır. (nissan motorları zaten hep taş gibidir) (SR20DET) ama turbo var o problem çıkarabilir tabi ömrü dolunca.Kötü yanı tahmin edileceği gibi zorlanmamış bi tane bulmak imkansız gibi bişey. (Spor görünümlü arabaların kaderi)Yakıt tüketimi de aşağı yukarı aynı model 520i BMW kadardır. (veya nissan maxima kadar , veya Peugeot 605 kadar.. bir fikir verebildim mi? )Otomatik viteslisi alınacak olursa tüketim daha da artar ama belki yanlış viteste sürülmemiş olacağı için daha az yıpranmış bi tane bulunabilir.. (Otomatiği bile 100 km/s e 8 saniyede ulaşıyor)Bi gün ben de alıcam mutlaka
adam eski doğancı sincan plaka :)abi senin yorumun ciddi anlamda çok önemliydi ve değerli de..senden aldığım cesaretle bir adım daha yaklaşıyorum 200sxe..yarın izmirdeyim, yarın ya da cuma günü gitcem arabaya..
Aynen ya bende ilerde hobi için ya turbo şahin yada gc8
abi senin yorumun ciddi anlamda çok önemliydi ve değerli de..senden aldığım cesaretle bir adım daha yaklaşıyorum 200sxe..yarın izmirdeyim, yarın ya da cuma günü gitcem arabaya..