Gönderen Konu: drift mania? (nissan silvia s14a)  (Okunma sayısı 10914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: drift mania? (nissan silvia s14a)
« Yanıtla #40 : Ekim 26, 2009, 23:45:48 »
bakalım bu çarşamba gidiyorum izmire, inşallah sorunu falan çıkmaz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 26, 2009, 23:45:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 26, 2009, 23:50:48 »
Ya ahmet abi yaşına istinaden bişey demiyorum (81) yaşlılığına veriyorum bunu :D Şahine ferrari motoru da koysan binmem :D Tamam adam fantazi yapmış güzel bi alet yapmış ama eşeğe altın semer vursanda eşek eşektir :D

La Neşet emeğe saygı bence abartısız on numara sade olmuş.... O eşek altın semerle neleri yemiş draglarda vs... Yiğidi öldür hakkını yeme bence şahin Türkiyeye damgasını vurmuş efsane bir araçtır....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 27, 2009, 00:02:38 »
İtalyanın virajlı yolları Ferrari, Lamborghini gibi manevra kabiliyeti yüksek araçları ürettirdi..

Amerikanın ucsuz bucaksız düz yolları manevra kabiliyeti düşük ama yüksek hızlı araçlar ürettirdi.. Chrysler, Dodge, Mustang

Türkiyenin taşlı çamurlu çukurlu çakıllı yolları da kuş serisini ürettirdi :D Emeğe saygım sonsuz adam hakkını vermiş modifiyenin ama araç seçimi yanlış be ahmet abi :)
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ekim 27, 2009, 00:07:45 »

helal olsun akıl karı değil ama deli gibi masraf yapmış

Laaa Neşet bende onu dedim zaten en başta :D Niye beni uğraştırıyon madem aynı şeyi düşünüyosun :D :D :d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 27, 2009, 00:09:45 »

Laaa Neşet bende onu dedim zaten en başta :D Niye beni uğraştırıyon madem aynı şeyi düşünüyosun :D :D :d

Saat 12 ye yaklaşınca beyin fonksiyonlarım yavaşlıyor ondandır :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ekim 27, 2009, 00:11:47 »
Saat 12 ye yaklaşınca beyin fonksiyonlarım yavaşlıyor ondandır :D

saat 12yi geçti :D o zaman susman lazım :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #46 : Ekim 27, 2009, 14:03:00 »
Türkay bi kaç kelam da biz edelim düşündüğün aracın tipi çok güzel bizim burda beyaz bitane var hergün işe gelirken görüyorum ama nedendir bilmem adam hiç kullanmıyor  :D modifiyeli de bişey bende bi ara mazda lantis düşünmüştüm çevremde herkes yok parçası pahalı yok çok yakar yok zor satarsın dedi ama insan dünyaya bir kere geliyor boşver sen karar verdiysen hiç düşünme bile bu yaşta binmeyecende ne zaman bineceksin okulda diğer araçları görünce insan tabiki bende de güzel bişey olsun diyorsundur eminim yaşlanınca ferrari verseler ne olacak heyecan kalmadıktan sonra al sen biri iki tur bindirirsin herhalde  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 27, 2009, 14:21:00 »
Katılıyorum. Babamla da bu yüzden anlaşamıyoruz :) Ben diyorum BMW, o diyor dünyanın en güzel arabası bizim araba :)
Bu yaşlar bi daha gelmeyecek.

Türkay bi kaç kelam da biz edelim düşündüğün aracın tipi çok güzel bizim burda beyaz bitane var hergün işe gelirken görüyorum ama nedendir bilmem adam hiç kullanmıyor  :D modifiyeli de bişey bende bi ara mazda lantis düşünmüştüm çevremde herkes yok parçası pahalı yok çok yakar yok zor satarsın dedi ama insan dünyaya bir kere geliyor boşver sen karar verdiysen hiç düşünme bile bu yaşta binmeyecende ne zaman bineceksin okulda diğer araçları görünce insan tabiki bende de güzel bişey olsun diyorsundur eminim yaşlanınca ferrari verseler ne olacak heyecan kalmadıktan sonra al sen biri iki tur bindirirsin herhalde  :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Ekim 27, 2009, 14:28:15 »
40lı 50li yaşlarda binmenin hiç bir anlamı yok..ben zaten ferrari vs beğenmem..uçuk araba sevmem, benim en üst noktam BMWdir..200sx de çok hoşuma gidiyor..tur konusu hiç önemli değil, seve seve ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #49 : Ekim 27, 2009, 15:40:54 »
Katılıyorum. Babamla da bu yüzden anlaşamıyoruz :) Ben diyorum BMW, o diyor dünyanın en güzel arabası bizim araba :)
Bu yaşlar bi daha gelmeyecek.

bu yaşlar bu daha gelmeyecek sonuna kadar katılıyorum.Bmw Bmw Bmw :D
ayrıca türkay bravo gerçekten nissan ın bu modeli süper bi araba jdmworks de vardı bi tane satılık değil ama onuda inceleyebilirsin gerçekten müthiş bakışları arabanın kendi param olsa inan sana eşlik edip bende böyle tarz bi araba alırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Ekim 27, 2009, 23:19:37 »
bu yaşlar bu daha gelmeyecek sonuna kadar katılıyorum.Bmw Bmw Bmw :D
ayrıca türkay bravo gerçekten nissan ın bu modeli süper bi araba jdmworks de vardı bi tane satılık değil ama onuda inceleyebilirsin gerçekten müthiş bakışları arabanın kendi param olsa inan sana eşlik edip bende böyle tarz bi araba alırdım.
öyle pahalı bir araç değil, arabayı ihtiyaç değil de zevk için kullanıyorsan alınır bence..çok da araştırdım kimisi sorunlu diyor kimisi şeker gibi araba diyor.. sanırım alcam bunu, önemli olan ustaymış, herkes bilmiyor ve elini atan bozuyor diyor herkes..alıp elektrik tesisatına bir el atcam bir de benzin ve yağ pompası sonra genel bir bakım ve şeker gibi bir japon aslanım olcak..25.000ytl gibi bir harcama ile 10 numara araç bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ekim 28, 2009, 00:15:40 »
200 sx'e bi ara ben de merak sarmıştım. Gerçek spor araba karakterine servet ödemeden ulaşmanın iyi bir yolu. Bence alternatifi az.. Supra, eclipse, RX veya  prelude.. Bunlar çok güçlü arabalar hatta silviadan daha güçlü.. ama iş motor gücüyle bitmiyor. 200sx kasanın rijit yapısı ve dengesi ile ön plana çıkmış bir araba. Drift deyince akla gelmesi bu yüzden. BMW dengesini çok daha hafif bir kasada düşünün..
Yani bu araba tam spor bir arabadır. "Porsche Light" gibi bişeydir.. Sadece "Sport görünümlü, yüksek performanslı şehir arabası" değildir.  O bilinen pahalı lüks sport arabaların biraz zayıflamış hali gibidir.
Nissanın o motoru (adı SR) güvenilirliğiyle çok övgü almıştır. (nissan motorları zaten hep taş gibidir) (SR20DET) ama turbo var o problem çıkarabilir tabi ömrü dolunca.
Kötü yanı tahmin edileceği gibi zorlanmamış bi tane bulmak imkansız gibi bişey. (Spor görünümlü arabaların kaderi)
Yakıt tüketimi de aşağı yukarı aynı model 520i BMW kadardır. (veya nissan maxima kadar , veya Peugeot 605 kadar.. bir fikir verebildim mi? :) )
Otomatik viteslisi alınacak olursa tüketim daha da artar ama belki yanlış viteste sürülmemiş olacağı için daha az yıpranmış bi tane bulunabilir.. (Otomatiği bile 100 km/s e 8 saniyede ulaşıyor)
Bi gün ben de alıcam mutlaka :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ekim 28, 2009, 00:52:17 »

La Neşet gülüyon ama cihaz çok deli yav ayrı biseviyorum ben böyle sade temiz arabaları... ön taraf daha sade olabilirmiş ama yinede 10 numara dediği gibi google a sadece 34 yazsan adamın arabası çıkıyo helal olsun akıl karı değil ama deli gibi masraf yapmış bir sürü psikopat şahin var adamın sitede...

Aynen katılıyorum sana ACD bende bu turbo yada tempra 2.0 motoru olan şahinleri cok seviyorum :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ekim 28, 2009, 00:57:17 »
Aynen katılıyorum sana ACD bende bu turbo yada tempra 2.0 motoru olan şahinleri cok seviyorum :D :D

Linktekide çok tatlı be oğuz :D Şimdi arkamdan kitlelerin sövmeyeceğini bilsem satar bu arabayı alırım :D Ama başta babam olmak üzere gelecek yorumları tahmin edebiliyorum ::)

Neyse millet hobi aracı diye f430 filan alır bende turbo şahin alıcam inşallah :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Ekim 28, 2009, 01:02:01 »
Linktekide çok tatlı be oğuz :D Şimdi arkamdan kitlelerin sövmeyeceğini bilsem satar bu arabayı alırım :D Ama başta babam olmak üzere gelecek yorumları tahmin edebiliyorum ::)

Neyse millet hobi aracı diye f430 filan alır bende turbo şahin alıcam inşallah :D :D :D
adam eski doğancı :) sincan plaka :)
200 sx'e bi ara ben de merak sarmıştım. Gerçek spor araba karakterine servet ödemeden ulaşmanın iyi bir yolu. Bence alternatifi az.. Supra, eclipse, RX veya  prelude.. Bunlar çok güçlü arabalar hatta silviadan daha güçlü.. ama iş motor gücüyle bitmiyor. 200sx kasanın rijit yapısı ve dengesi ile ön plana çıkmış bir araba. Drift deyince akla gelmesi bu yüzden. BMW dengesini çok daha hafif bir kasada düşünün..
Yani bu araba tam spor bir arabadır. "Porsche Light" gibi bişeydir.. Sadece "Sport görünümlü, yüksek performanslı şehir arabası" değildir.  O bilinen pahalı lüks sport arabaların biraz zayıflamış hali gibidir.
Nissanın o motoru (adı SR) güvenilirliğiyle çok övgü almıştır. (nissan motorları zaten hep taş gibidir) (SR20DET) ama turbo var o problem çıkarabilir tabi ömrü dolunca.
Kötü yanı tahmin edileceği gibi zorlanmamış bi tane bulmak imkansız gibi bişey. (Spor görünümlü arabaların kaderi)
Yakıt tüketimi de aşağı yukarı aynı model 520i BMW kadardır. (veya nissan maxima kadar , veya Peugeot 605 kadar.. bir fikir verebildim mi? :) )
Otomatik viteslisi alınacak olursa tüketim daha da artar ama belki yanlış viteste sürülmemiş olacağı için daha az yıpranmış bi tane bulunabilir.. (Otomatiği bile 100 km/s e 8 saniyede ulaşıyor)
Bi gün ben de alıcam mutlaka :)
abi senin yorumun ciddi anlamda çok önemliydi ve değerli de..senden aldığım cesaretle bir adım daha yaklaşıyorum 200sxe..yarın izmirdeyim, yarın ya da cuma günü gitcem arabaya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ekim 28, 2009, 01:06:41 »

Aynen ya bende ilerde hobi için ya turbo şahin yada gc8 :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ekim 28, 2009, 01:10:19 »
adam eski doğancı :) sincan plaka :)abi senin yorumun ciddi anlamda çok önemliydi ve değerli de..senden aldığım cesaretle bir adım daha yaklaşıyorum 200sxe..yarın izmirdeyim, yarın ya da cuma günü gitcem arabaya..

Aynen kardeşim helal olsun hatırlıyosun HPH 02 ::)

Yaklaş yaklaşş al ama senden bi ricam var o bilkentin emşhur viraj mıdır köprümüdür oraya  yavaş gir :D :D :D

Aynen ya bende ilerde hobi için ya turbo şahin yada gc8 :D

Turbo turbooo :)

O linkteki şahini araştır gugılda oguz ;) Bir çok arkadaşı var dolu araçlar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ekim 28, 2009, 01:12:46 »
abi senin yorumun ciddi anlamda çok önemliydi ve değerli de..senden aldığım cesaretle bir adım daha yaklaşıyorum 200sxe..yarın izmirdeyim, yarın ya da cuma günü gitcem arabaya..
Bir ara resimlerini biriktirdiğim bir araba. Sonra takıntı yapmayım diye sildim. :) Çok güzel gümüş rengi bi tanenin resmi vardı. Keşke silmeseymişim şimdi koyardım buraya.  
Kötü bir sürprizle karşılaşmamanı gönülden dilerim.
Hayırlısı ne ise öyle olsun...
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ekim 28, 2009, 01:13:54 »
Biliyorum ben o arabayı bi kaç tane daha vardı onun gibi ama bulamadım sahibinden bitanede 2.0 tempra motorlu vardı onuda cok sevmiştim ben ama bu aralar gönlum impreza gc8 den yana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #59 : Ekim 28, 2009, 16:59:48 »

Ali abi gördüğün aracın kaputu siyah geri kalanı beyaz mı ?